טובּי וסי-ג'יי פותחים את הפה...

טובּי וסי-ג'יי פותחים את הפה...

כתב "פנאי פלוס" פגש את אליסון ג'ני וריצ'רד שיף בלונדון ושוחח איתם מעט על הסדרה, הדמויות, ממשל בוש וגם... וגם פותחים את הפה על המחסור באהרן סורקין: "ממש רציתי לעזוב את הסדרה, השתגעתי מהם!", מעיד ריצ'ארד על הכותבים שהחליפו את סורקין, "התחלתי להשתתף יותר בתהליך הכתיבה כדי להדוף, תסלחו לי, כתיבה גרועה". כתבה מסקרנת. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3108904,00.html

Nimst

New member
ריצ'ארד נשמע קצת כמו טובי

אהבתי במיוחד: ועם ממשל בוש אתם בקשר? שיף: "הייתי בוושינגטון כשצילמנו שם והוזמנו לכוס תה עם הצוות של בוש. הזמין אותנו ראש הלשכה. כולם שם מעריצים של הסדרה, והם היו מאוד קוליים. הנשיא בדיוק טייל עם הכלב שלו על המדשאה והוא סירב להיכנס להגיד לנו שלום. הוא לא רצה לפגוש אותנו. אני חושב שזה בגלל שמרטין שין אמר עליו במהלך מסע הבחירות כמה דברים מחודדים, על למה צריך לפחד ממנו. כמה מאיתנו גם השתתפו במסע הבחירות של גור, וזה היה ישר אחרי הבחירות, אחרי שהוא... אני לא יכול להגיד 'ניצח', אחרי שהוא סובב את בית המשפט, ביום שבו הדמוקרטיה נדמה, אז היה קצת מתח בינינו". ואיזו תמונה מתוקה!

לחלוטין טובי! ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ריצ'ארד שיף הוא דמוקרט מושלם, ללא ספק.
העובדה שהשחקנים פעילים פוליטית במפלגה הדמוקרטית מוסיפה הרבה לסדרה הזאת, לדעתי. הסובייקטיביות שלהם לממשל הנוכחי אפילו מוסיפה סקס-אפיל. ו- בכיף.

Nimst

New member
לגמרי לגמרי

הם באמת דמוקרטים, זה פשוט נפלא

w1shahar

New member
טובי וגו'ש יועצים למשרד האוצר

באותו ראיון אומרת ג'ני: "....יש בנו תקווה שאנחנו יכולים להשפיע על הפוליטיקה......" מצחיק... אם סי.ג'יי רק היתה יודעת: במדינה קטנה שנקראת ישראל, במשרד האוצר ובמס הכנסה עובדים כרגע על יוזמה חדשה - להפוך את שכ"ל במוסדות להשכלה גבוהה, להוצאה מוכרת - ממש כמו היוזמה שהציעו טובי וגו'ש בעונה הרביעית מיד לאחר שהם מצאו את הדרך חזרה לוושינגטון. מסקנה - מישהו באוצר מספיק לראות טלויזיה איכותית, ותסריטאיי הוליווד משפיעים על מדיניות כלכלית.... מצד שני, רעיונות טובים כדאי לאסוף מכל מקום שהם נמצאים בו - גם מסדרות טלויזיה... אחלה סופ"ש ושבת שלום.

Nimst

New member
גם אני לא ידעתי

מה עם ארה"ב? שם זה דימיון או מציאות, העניין של שכ"ל של השכלה גבוהה כהוצאה מוכרת?

w1shahar

New member
פוליטיקה לחוד וטלויזיה לחוד....

בארצות הברית של בארטלט - במהלך העונה הרביעית והחמישית, תוך דיונים איסופיים על התקציב, למעשה הרעיון כמעט יורד מהשולחן, אבל ניצל בדקה האחרונה.... בארצות הברית של בוש מצד שני - אני לא ממש בטוחה אבל הרעיון באמת מתאים לתפיסה הדמוקרטית, יותר מהתפיסה הרפובליקנית, והיות ובוש מייצג ממשל אחר לגמרי מזה של בארטלט, אני מניחה שיוזמה כזו לא תהיה מקובלת.... אחלה לילה לכולם!

למעלה