טובבבבבבבבבבבבבב

Dovsha

New member
טובבבבבבבבבבבבבב

אין פה שעשוע קרני כבר לא מגיבה מרק הלך נקניק נרדם ואף אחד לא בא... וזה כבר מאוחר סלמאט אנשוקים

naknik

New member
מי נרדם ?

הכולה הלכתי לחטוף משהו לאכול .. וחשבתי לי לקצת זמן .. אתם יודעים , זמן איכות ..

Dovsha

New member
זמן זה כסף

מה הקשר!? לא יודעת אבל משעמם לי וצו,ץ בטח כבר נרדם והוא גם עצבן אותי אז אני פה ויאללללהההה מה קורה פהההה חשבתי שיש פה אנשים ואנשות בלילה דיייי אני פשוט משועממת!

naknik

New member
יש מעט מדי

וזה לא בדיוק צט ... צריך לעשות REFRESH כדי לבדוק אם משהו חדש הגיע .. שיעמום , אני בדיוק באמצע משהו התפנתי לבדוק מה חדש וכבר עברו 50 דקות

naknik

New member
לילה

אבל אל תשכחי לקום בזמן .. ובנתיים אני אמשיך לברבר פה לפורום כי לו לא אכפת ... או שכן ? מה זה משנה , הוא אוכל הכל .. ועוד קצת

קרני

New member
בטח שכן!!!

מגיבה באבואבואבואבו אבוה מגיבה!... בדיוק כשהתחלתי לכתוב הופיע על מפתן דלתי חבר, וללא כל מליצות והתחלות נימוסיות כיבה לי את המחשב, ו``אילץ`` אותי לפתור לו את בעיות העולם (שלו כמובן...) ואני כמו אישה כנועה (?) או סתם חברה טובה, ישבתי ושמעתי את נפתולי והרהורי ליבו הדואב והכואב (כן, כן, האהבה מכה שנית... בעצם שלישית... בעצם... מי סופר?) וניסיתי, בהחלט ניסיתי לתת לו משוואות לפתרון, אבל רק עם נעלם אחד... כדי שלא יהיה לו קשה מדיי...מין לילה כזה שנמשך עד 4(!) בבוקר! ואז הוא יצא את פתח הדלת... הולך לו לאיטו, כפוף מה מכובד ההרהורים ונסיונות לפתרונות זריזים של המשוואות שהיטלתי עליו ללא הרף, מהרהר, חושב ומחליט החלטות... ובשעת לילה מאוחרת כזאת כל מה שנותר לי להגיד : אני חושבת שזו תחילתה של ידידות נפלאה - עם המיטה כמובן... אז אל תגידי שאני לא מגיבה... אני מועלבת.. ;-(( מתוקה שלי, נרדמת בסוף? כנראה שגם נקניק עבר את אותה ``טראומת שינה`` כמוך... איזה כייף להעביר לילות לבנים עם חברים... :)) שיהיה לך יום מקסים! שלך, קרני. @ @ J U

למעלה