טובה הארץ מאוד מאוד

רוב האיכותיים כבר

עזבו לחו"ל ....
פעם העם הזה היה מאוחד בטוב וברע היום זה רק במלחמות ...
שהראש מסריח רוב הצינורות סתומים...

mri10

New member
הדוגמא לא כ"כ טובה

אבל באופן עקרוני את צודקת.יש הרבה שנאת חינם במחוזותינו וזה חוצה את
כל העדות והכתות והמגזרים.
ישי שליסל חולה נפש עם תעודות מטעם הבד"ץ הכי מחמיר בארץ.
אשתו התגרשה ממנו לאחר אירוע הדקירה ב 2005 והבנאדם לא שייך לשום מסגרת או קהילה.
אין למעשה שלו שום לגיטימציה דתית וגם אם היה מחפש עם פנס ומימיה בכל כתבי הקודש,לא היה מוצא ולו רמז של תמיכה או הבנה
במעשהו החולני והנפשע.
יתירה מכך,אם היה חוקר ודורש באמת ובתמים, היה מגלה שמבחינת ההלכה כבר עדיף לבחורה להיות לסבית
מאשר לקשור את מיניותה עם הזכרים שבעמינו.כמעט ואין התייחסות הלכתית לבנות ישראל הלסביות.מעליב משהו.
אבל גם לשיטתו הוא נחל אכזבה.היום אני קורא בעיתון ששירה בנקי ז"ל כלל לא היתה שייכת לקהילה הלהט"בית,היא השתתפה במצעד
כדי לתמוך באחד מחבריה.מה שנקרא:טעות בזיהוי.
גם לציבור הדתי הירושלמי,שלא מתעלף על המצעד,הוא גרם נזק גדול.בשנים האחרונות מצעד הגאווה הירושלמי נדחק לשולי החדשות.החרדים והדתיים
קלטו{לטעמי באיחור}את הטריק ופשוט התעלמו באופן מוחלט מקיומו.לא דווח על כך בעיתונות ולא נתלו מודעות המביעות "זעזוע ושאט נפש".
לא הסתובבו מכוניות עם רמקולים בקריאות שבר של "הזדעזעי ירושלים עיר הקודש" וכן על זה הדרך,פשוט כלום.אפילו אני, שאי אפשר להאשים אותי בניתוק ממה שמתרחש במדינה בכלל ובירושלים בפרט,לא ידעתי כלל על קיום המצעד .
והנה בא אדון שליסל והעלה בבת אחת ובעוצמה את הנושא לראש סדר היום הציבורי.אני חושב שהוא תרם תרומה אדירה לקהילה הלהט"בית ולאינטרסים שלה.הוא עורר הזדהות עצומה לקהילה ולפעולותיה והוא במו ידיו העניק להם רוח גבית מאין כמוה,רוח גבית שכל כך הייתה חסרה להם ברחוב הירושלמי,אפילו ברחוב הירושלמי החילוני.
נו,זה רצון הבורא? זה רצון היהדות? אפילו איציק שמולי וקרן נויבך יצאו מהארון בזכותו,ומומחים לארונות מזהים תזוזה של דלתות בעוד כמה ארונות נוספים.
אם הייתי בחור קונספירטיבי הייתי בכלל חושב שהקהילה הלהט"בית הירושלמית שלחה אותו.
אז בעצם בדיוק הפוך. דווקא מהסיפור הזה רואים כמה ש"טובה הארץ מאוד מאוד" גם במישור החברתי.
כי מהצד האחד ניצב לו חולה נפש ופסיכופת חסר תקנה שאי אפשר להשליך ממנו על כלל החברה ולא כלום, ומהצד האחר התייצבו להם בימים האחרונים באיחוד שורות נדיר מאין כמותו רבבות רבבות של חילונים ודתיים אוהבי אדם והביעו שאט נפש וזעזוע מהרצח הנתעב.
זו הארץ האמיתית והטובה.

יום מקסים לזוג הטרי ולכל עם ישראל.

dori78

New member
השופטת קבעה שהוא לא חולה נפש וכשיר לעמוד לדין.

הוא לא שייך לשום מסגרת ושום קהילה כי הוא רק השתחרר מהכלא לפני 3 שבועות.
זה לא אומר שהוא לא היה בקשר עם אף אחד, במשטרה חוקרים את זה עכשיו.

אין התייחסות הלכתית לנשים לסביות מכיוון שאין כמעט התייחסות הלכתית למיניות האשה באופן כללי.
כמו בכל מערכת משפטית, חוקים נכתבים לאחר מעשה. כך גם ההתייחסות למשכב זכר.
ללסביות אף אחד אף פעם לא התייחס, כי ההלכה רואה את האשה כיצור ללא דחפים מיניים ואם כבר יש לה - אז הם חלשים מאוד.

"לשיטתו הוא נחל אכזבה"??? כי היא לא היתה לסבית?
אתה רציני במשפט הזה? ואם הוא היה רוצח הומו זה היה בסדר?

תרשה לי לצטט ממשהו שקראתי הבוקר:
"העיתונות החרדית כמעט ולא עסקה בטרגדיה, במסגרות הפורמאליות לא הוקדשו שיעורי חינוך - ופסיכולוגים לא הגיעו כדי לשוחח
עם בני נוער חרדים על העובדה שילדים כמותם, או כמעט כמותם, צעדו ברחובותיה של ירושלים,
כאשר משום מקום הגיח לעברת פסיכופת עם שנאה בעיניים וסכין ארוכה ביד - וניסה לקפד את חייהם...
...הפציעה של הנערות והנערים הלהט"בים ביום חמישי האחרון, לא גירתה את הרף החרדי המתיר לבני הקהילה לייצר תהליך של "ישראלזיציה" כמו במקרים דומים.
הכאב או הזעזוע לא מסתתרים מתחת לפני השטח, וגם לא פועמים בלבבות החרדים שצופים בתמונות הקשות. הם פשוט לא קיימים.
מהיכן נובעת האדישות, שלא לומר ההתעלמות החרדית הזו? התשובה לשאלה הזו כמעט פרוזאית:
היחס של החברה החרדית להומוסקסואליות לא השתנה במאומה מאז ימי התנ"ך
"משכב זכר" שם, מוגדר כמעשה "תועבה". הוא לא רק אסור, כי אם חרפה שפלה ונקלית.

דקירה של צעירים וצעירות מן הקהילה, אם כן, לא באמת מניעה את אמות הסיפים במגזר.
נטילת החוק לידיים ואקט הדקירה נתפסים גם בעיני החרדים כאלמנט של טירוף, ועם זאת, התוצאה לא מזעזעת אותם במיוחד.
"

מגזר שלם לא ממש מזדעזע המקרה. אני לא מדברת על יחידים בקבוצה, אני מדברת עלהקבוצה כקבוצה.
זוכר את ההצהרות של בנט ושקד במהלך מערכת הבחירות בנוגע ללהט"בים?
אלה בדיוק "דברי מנהיגים" שמכשירים את הקרקע לעשבים שוטים כמו שליסל לצמוח באין מפריע.

dori78

New member
בסדר. יש שתי מילים איפשהו.

דיברתי על ההבדלה המאוד ברורה שהרנטגן התייחס אליה, בין איסור משכב זכר לבין התייחסות למיניות כזו אצל נשים.

puma141

New member
את אחד האנשים הכי מקטבים

שראיתי בנט...
מאיפה כל הרעל הזה, דורי?
קרה שניסית לגשר מתוך מצב נוראי שכזה, במקום לקטב?

חוץ מטוקבקיסטים חולי נפש, כל הצד הימני אפילו הרדיקלי ששמעתי-מגנה את שני האירועים...
למה את בוחרת ברע? למה?

mri10

New member
כבודך וכבוד השופטת במקומם מונח

ויחד עם זאת אני יכול לומר לך בבירור ובאופן חד וחלק שלא מדובר באדם נורמלי ואף רחוק מכך.
לא צריך להיות פסיכולוג או פסיכיאטר כדי להבין את זה,צריך רק להיות בר דעת המסתכל נכוחה על הדברים
ולא ממהר להתמסר לקולות יללה ונהי או לקטעי עיתונות מהבוקר.
נו,בחייך דורי,את מה בדיוק חוקרים במשטרה??חוקרים את ההשתייכות החברתית שלו??
חוקרים בסה"כ אם הוא היה קשור לגורמים שעזרו לו בתכנון ובביצוע של הפשע.אני באופן אישי יודע מקרוב שמדובר באדם
שהיה חי על כדורים.בודד בחברתו.איש מוזר,מטורף וחולני.נקודה.

נהיית פרשנית לענייני הלכה??
הסיבה שאין התייחסות לענף הלסביות היא כי אין באקט המיני מעשה בעילה או הוצאת זרע לבטלה ולכן לדעת רבים מידת האיסור כלל לא ברורה.נקודה.

דורי היקרה והדעתנית.
כתבתי "לשיטתו" אז מה לך כי נחפזת בקשר לדעתי על רצח הומוהים??את שואלת לדעתי? לדעתי גם אם הוא היה סוטר להומו
הוא היה צריך ללקות בכפליים ולהענש עם כל חומר הדין.נקודה.

ובקשר לעיתונות החרדית.
כל מי שמכיר ולו במשהו את העיתונות החרדית הכתובה ואת מסגרות החינוך בחברה החרדית יודע
כי אין שום התייחסות בפומבי לנושאים הנקראים במגזר "דברים שהשתיקה יפה להם"
גם אם כל ההומואים והלסביות היו מתייצבים פה אחד ומכריזים: משה אמת ותורתו אמת ואנו מודים ומתודים על כל חטאי העבר,לא הייתה
לכך שום התייחסות בעיתונות הכתובה או בכל פורום אחר בחברה החרדית.
את חושבת שצריך לפתוח את הנושא ולדבר עליו?? את לא מבינה מה רע בלהזכיר בכיתה או בעיתון את המילה הומו??
אוקיי,שאלה יפה שאלת,אבל זה כבר נושא אחר לגמרי.
כל אלו שהכריזו ברמקולים או בפאשקווילים על "מצעד התועבה" עשו זאת על דעתם האישית בלבד.אתרי האינטרנט
כדוגמת כיכר השבת או בחדרי חרדים לא עובדים בכפוף לוועדה רוחנית,וממילא הם לא מייצגים את קולה של היהדות החרדית .

כ"כ קל להתחבק עם כל מיני חשבונות נפש והרהורים נוגים על השבר המוסרי ועל פשיטת הרגל,וכן על החושך
והרדיקליות של החברה החרדית.זה כמעט מתבקש.
ממך הייתי מצפה לנהוג אחרת,להגיב בשפיות ובצורה עמוקה ובוגרת ופחות אוטומטית ופופלארית.
אני מקווה שחלילה לא פגעתי בך.

אופסס, שכחתי להתייחס לבנט ולחילונית התל אביבית אשת הטייס - איילת שקד.אעשה זאת
בהזדמנות אחרת ובאופן יותר כוללני ומקיף. את שואלת למה כוללני?? כי למה לקפח את שכר שיחתם הנאה של יאיר גרבוז או
יהושע סובול?? אקווה שאמצא אי אלו קטעי עיתונות מהבוקר או משלפני הבוקר שיוכלו לעזור לי בקשר לשניים האחרונים.
חשבתי לדוגמא שאתר האינטרנט של עיתון הארץ יעזור לי. מה אעשה ואדון שוקן,מטעמים כלכליים כמובן,החליט לנעול
את תכני האתר. אסתדר איכשהוא.
ולא שהבנתי איך עברת מהדוסים לבנט ושקד מבלי לשים ווינקר.עם רכב זה לא בטיחותי
אז לעשות זאת עם אופנוע???
ושוב,אני מקוה שחלילה לא פגעתי בך.

dori78

New member
קח, שלא תגידו שאני חד צדדית

יש אנשים טובים ויפים בכל מקום.

בעיניי האשמה במקרה הזה היא בטפשות של בית המשפט והמשטרה, ששחררו לרחוב אדם עם עבר בעייתי,
שלא הביע מעולם חרטה על מעשיו ולא רק זה אלא אף הצהיר במפורש שלו תינתן בידו ההזדמנות - יעשה זאת שוב.

כן, אני חושבת שיש מקום לשיח בסגנון "יש אנשים אחרים מאיתנו, הם שונים ועדיין יש להם מקום בתוכנו וזכות לחיות."
אפילו אם ב"שונים" מדובר על חד-מיניים והשיח קורה במגזר החרדי.
זה קורה, רק לא בפומבי: זה קורה בפייסבוק ובטוויטר של אנשים פרטיים.

dori78

New member
בוא תסביר לי את זה בבקשה

כירושלמי נאור - למה שבוע אחרי שקברנו ילדה בת 16, שלא עשתה רע בחייה לאף אחד, בגלל אדם אחד ששונא - למה עדיין נשמעות קריאות כאלה ברחוב הירושלמי?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4688908,00.html

חברים יקרים, הומואים תמיד היו ותמיד יהיו.
לא מדובר במחלה, אלא בנטיה והעדפה כמו כל העדפה אחרת.
מחר יחליטו שזה לא בסדר להעדיף בחורות עם שיער בלונדיני. מה תעשה?

מדובר בתאווה שיש להתגבר עליה.

בדיוק כמו כל תאווה אחרת.
ואין זו העדפה אלא זנות וטו לא.
ולא רק שאנו מצווים להרחיק מזה - אלא כל העולם!

מדהים איך אנחנו לא לומדים מהעבר.

dori78

New member
תסביר בבקשה.

לך מותר לתת יד לאשתך אבל לזוג הומואים אסור?

השאלה של בציבור או לא בציבור לא רלוונטית, כי זוג הטרוגני לא יקבל כאלה הערות, גם לא באמצע השוק.

לא.

לי אסור לתת יד לאשתי.
וגם לבאים על הזכר אסור לתת יד.
רק מה?
כשאצלי זה מותר ואף מצווה שהרי ליישב את העולם באתי.
אצלם זה אסור ואף עבירה שהרי להחריב את העולם באו (וכבר נחרב כמה פעמים).
עכשיו אמרי לי - מי הוא זה שצריך לעשות מצעד גאווה?

dori78

New member
ומי שם אותך

או את כל אחד מהמגיבים ברחובות ירושלים, או את ישי שליסל לשופט ותלין?

אם אתה מאמין שיש לעולם בורא שאלה הם החוקים שלו - תן לו לטפל בזה.
מלבד תפילה, שאר הפעולות שעושה האדם - זה שנאת חינם ורצח.
עכשיו אמור לי - על מה חרבה ירושלים?

קול צעקה גדולה צריך לצעוק כל מי שמופלה לרעה ומי שתומך בשיוויון.
נשים לא קיבלו זכות הצבעה יום אחד סתם כך, זה קרה אחרי שנשים אמיצות הקימו קול צעקה.
השחורים בארה"ב לא הפכו לחלק אינטגרלי מהחברה (יחסית, יש שם עוד דרך ארוכה) יום אחד סתם כך. חפש בגוגל את רוזה פארקס.
יש עוד הרבה דוגמאות.

נסחפת...

תליין? שופט? לא הגזמת?

חרבה ירושלים? אני מדבר איתך על חרבן של העולם. תקראי טוב טוב. עולם. והוא לא נחרב על רצח, נחרב על ע-ר-י-ו-ת וג-ז-ל.

הדוגמאות שלך גרועות ביותר. אנו מדברים פה על מעשים. היי ממוקדת.

קמה קבוצה שעושה מעשה כיעור (עוד לא נכנסתי לתוצאות שנגרמות ממעשה זה. על ששששש....הס מלדבר.) ורוצה שיוויון על כך.

מחר תקום קבוצה שתכלית החיים שלה זה רצח ותחל במצעדי גאווה במטרה לקדם שיוויון לרוצחים. כנ"ל הגזלנים, האנסים ושאר קבוצות משוגעות שלא עולות בקנה אחד עם המוסר (העולמי) אותו קבלנו לפני 3000 שנה. אמרי לי, זה נורמלי?

התשובה היא כן זה נורמלי - כיום כבר אין מוסר (גם בושה) בקושי, וכך נפעלים פעולות להביא את זה להיות נורמלי.

אם זה נורמלי,
אני מזמן לא נורמלי.

dori78

New member
למה?

אתה אמרת: זה החטא וזה העונש.
אתה יכול להאמין במה שמתחשק לך.
אתה לא יכול לרצוח אנשים שלא מזיקים לאף אחד.

מה אכפת לך מה עושה אדם בחדר השנה שלו, אם הוא לא פוגע באף אחד?
זה לא מעשה של כיעור, זה מעשה של אהבה.
כמו שאתה לא בוחר אם להתאהב באשה עם ישבן גדול או שיער חום, כך אתה לא בוחר אם להתאהב בגבר או באשה.
ככה אלוהים ברא אותם. האלוהים שלך.
וכן, שני אנשים שמחליטים לחיות ביחד זכאים לאותן הטבות של זוגות אחרים שחיים ביחד, לא משנה אם מדובר בגברים או נשים.
אם זוג הטרו לא מצליח להביא ילדים באופן טבעי הוא זכאי לטיפולי פוריות.
למה לא זוג לסביות או הומואים?
כאשר נפטר אחד מבני הזוג ההטרו, האלמן/ה זכאי לקצבת שארים מביטוח לאומי.
למה לא זוג לסביות או הומואים?
דווקא אתה, כמי שאמור להכיר לעומק את ההטבות הסוציאליות שנותנת התורה לחלשים, צריך להבין על מה אני מדברת.

אני חושבת שכל המתחפשים לדתיים כמו האדון שליסל, הם אלה שמביאים חורבן על העם והמדינה שלנו. זה לא נותן לי זכות לרצוח אף אחד מהם.

המוסר העולמי עליו אתה מדבר, נכתב ע"י אנשים שפירשו את המעשים שראו בחברה בה חיו.
הם לא ראו לסביות, אז אין התייחסות ללסביות.
הם לא ראו חשמל או בטריות, לכן היה צריך בהמשך הדורות לקבוע פסקים בנושא.
הכל בהתאם לחברה שבה אתה חי.
פעם היו שורפים נשים שנשארו רווקות אחרי גיל מסוים, כי מי שמצליחה להסתדר בעצמה בלי עזרת גבר היא כנראה מכשפה ודין מכשפה למוקד.
התקדמנו, אנחנו כבר לא שם.

אתה יכול לבחור להתקדם ולקבל את השונה, או להישאר מאחור.
כך או כך, זה לא נותן לך זכות לפגוע באף אחד.

dori78

New member
אני אדם רגשי.

קראתי בקפידה כל מילה שלך, הגבתי בהתאם.
אם אתה חש שלא הובנת, אתה מוזמן לנסות להסביר שוב.

את אדם שכלתני.

בד"כ,
רק שעכשיו קצת יצא לך הרגש מהאצבעות למקלדת.

את ממשיכה שוב ושוב לדבר על לרצוח הומואים. ובעקיפין מוציאה עלי שם רע. ומי יודע אם אינך נמצאת על הגבול להכליל את ציבור שומרי המצוות כרוצחים.

כמו רוב הציבור שנשטף בגלי התקשורת - טועה את לחשוב שבקרב הלסביות וההומואים יש 'אהבה' (שלא כמו בין גבר ואישה). חסר לך הרבה הקדמות בנושא הזה אם את עדיין חושבת כך. סוק נגע לא נגע, על קצה המזלג בנושא, כשדיבר על 'חיבור'.

כמה שאלות - אמת שלא אכפת לי מה אדם עושה בחדרי חדרים - אך זה לא. זה נעשה גם בפרהסיה. זה...כפייה משהו? אם זה דבר שהצנעה יפה לה, מדוע זה פרוץ כל כך?

התורה נותנת זכויות לחלשים. הציבור ההומולסבי - חלש? לא חושב, רובם עובדים, משכילים, בעלי-בתים, אמידים...

זוג שהוא לא הטרו - אם הוא לא יכול להביא ילדים - זה לא ברור לו שהדרך בה בחרו היא דרך ללא ילדים? חשבי על הנקודה ההיא שהם נקראים לא מן היישוב (אינם מיישבים את העולם). אני מתבייש שאני צריך לכתוב על דברים כאלה...זה פסיכי משהו...כשייגמרו הילדים המאומצים יפגינו בטח בדרישה לייצר ילדים (בתנאי מעבדה) רק כדי שיהיה להם מה לגדל.

המוסר העולמי לא נכתב בידי אנשים. הוא ניתן 'מלמעלה'. לי. לשמחתי הכללים בו עובדים בדוקים ומנוסים יפה מאוד כל שנות קיומו של העולם הזה. את יודעת user guide...

dori78

New member
הבנתי מצוין

ראשית - אינני מכלילה את כלל ציבור שומרי המצוות בשום דבר.
אני מכירה אישית לפחות 2 חרדים ו-20 חובשי כיפה סרוגה, ששונים שוני מהותי מהדמות המטורפת שמשורטטת בתקשורת. אני אפילו קצת נעלבת מזה שאתה חושב שאני מושפעת מהתקשורת באופן כזה.
יותר מזה - הזקן והכיפה של ישי שליסל לא מעידים שהוא שומר מצוות.
הוא רוצח מתועב ותו לא.
הבודדים מתוך הקבוצה שמתקראת "שומרי מצוות" שידעו על תכנוניו ועזרו לו, גם הם אינם דתיים בעיניי.
כשאתה משתמש באל ובדת כהצדקה לביצוע רצח - אתה כבר לא דתי.
זה נכון לגבי ברוך גולדשטיין וזה נכון לגבי המטורפים של דאע"ש.

אנחנו מגיעים משתי נקודות השקפה שונות.

אני מכירה כמה זוגות חד מיניים.
צר לי להודיע לך, שהאהבה, הכבוד וההערכה השוררים ביניהם גדולים הרבה יותר מאלה שאני רואה אצל רוב הזוגות ההטרוסקסואלים.

מה זאת אומרת "בפרהסיה"? ראית פעם זוג מקיים יחסי מין בפרהסיה?
אם אתה מתכוון להבעת חיבה בציבור - זאת בעיה פרטית שלך, מכיוון שמה שנהוג בימינו לגבי זוגות הטרוסקסואלים צריך להיות זהה גם לזוגות להט"בים.
אם יש לך בעיה עם הבעת חיבה בפרהסיה באופן כללי - זאת כבר בעיה אחרת ולא בה אני דנה.
אני מדברת על התגובות השונות למגע בפרהסיה של זוגות שונים.

בנוגע לילדים - אתה למעשה אומר שאם אין הפריה של ביצית וזרע זו בעיה של הזוג.
שוב - זה נובע מהשקפת עולם מסויימת שאני לא שותפה לה.
אני מקווה מאד שבבוא הזמן הנכון אביא ילדים לעולם בקלות.
אני מקווה עוד יותר, שלא יישב על הקופה מישהו שיחשוב כמוך, שאם אזדקק לעזרה יגידו לי "בעיה שלך שחיכית עד עכשיו".

הציבור ההומולסבי חלש - כן, כי בניגוד לזוג הטרו - כשאחד מבני הזוג נפטר השני לא זכאי לקצבת שארים.
כן, כי בניגוד לזוג הטרו - הם לא זכאים לעזרת המדינה במימון טיפולי פוריות.
כן, כי בניגוד לזוג הטרו - אם אחד מבני הזוג נפטר בגיל צעיר יחסית ולא הספיק לערוך צוואה - השני לא נחשב בן זוג לצורך דיני ירושה.

ה'למעלה' הזה שלך מאד ערטילאי.
גם יגאל עמיר טוען שהוא מאמין באותו 'למעלה'. גם ישי שליסל. גם ברוך מרזל.
להמשיך?

למעלה