טובה ממכם

el al

New member
טובה ממכם

אני יודע שרבים ממכם מצלמים מטוסים אני רוצה לראות תתמונות שלכם (רק אם זה מטוסי נוסעים) שימו את התמונות או שתשימו כתובת של אתר אינטרנט... שבת שלוםםם =)) להאנתכם תמונה מת"א

YHS

New member
שאלה אליך

(או שתיים). ראשית - למה אתה לא משרשר את כל התמונות שלך יחד? שנית - אם אני לא טועה באחד השירשורים קיבלת מספר כתובות של תמונות. את אותן הכתובות יודעים כל חברי הפורום. אז מה המשמעות שאתה מביא משם (תמונה של ארז) תמונות ושם פה?

el al

New member
תגובה אלייך

קודם כול אני לא יודע שהתמונות שלו!! אני לא שם לב לזה!!!!! ודבר שני אתה טועה!!! אני לא קיבלתי שום כתובות אז תתחיל להרגיע ומהר!! אתה לא תגיד לי מה לעשותת!!

YHS

New member
לא זכור לי שאמרתי לך מה לעשות

שאלתי. ואתה יכול לענות בנימוס. השם של ארז כתוב בתחתית התמונה. אם תלך אחורה, תראה שקיבלת כתובות. או שאתה רוצה קישור? חוץ מזה, אתה לא חייב להיות חצוף. אה, את זה כבר אמרתי.

YHS

New member
אתה יודע מה? אהיה לארג' איתך

הנה הקישור. מנהל הפורום אפילו טרח וקיבץ את ההודעות המפוזרות שלך לשירשור אחד.

e dor

New member
לפחות אל תשקר

יש שם ברכת ברוך הבא ממני מלווה בלינקים לשלושת האתרים הגדולים.

Aviation Addict

New member
מר "אל על" ../images/Emo150.gif

תתחיל להרגיע עם השפה שלך, אחרת תזכה להיות החסום הראשון בפורום.

e dor

New member
כהמשך ל-YHS

א. קרדיט לארז שצילם את התמונה היפה .... ב. נתתי לך את כל הכתובות, בצורה יפה ומסודרת - כבר בפעם הראשונה שביקשת - תעשה חיפוש על ישראל ותראה אחלה תמונות של המובחרים מצלמינו (ארז, רונן, רועי, רמי ועוד רבים וטובים). חג שמח וערב טוב.

ארזS

New member
תמונה שלי ?

אני לא רואה עכשיו אף תמונה, כנראה שהמנהל מחק.

el al

New member
חשוב

אני מצטער שההודעות שלי מפוזרות אני פשוט לא יודע לעשות שירשור!! אל על שולטים!! =))

YHS

New member
אז תלמד!

אל תכתוב הודעה ב"הוסף הודעה" אלא ב"הוסף תגובה", כמו שהצלחת להגיב להודעה שלי.

el al

New member
חשוב

אני לא יודע לשרשר ואני מצטער שההודעות שלי מפוזרותת!! אל על שולטיםם!! =))

למעלה