טובה שמחתי להכיר אותך

טובה שמחתי להכיר אותך

נחמד להפגש לאחר הכרות דרך הפורום אני חושבת שכדאי לארגן מפגש של חברי העמותה המתכתבות בפורום כמו המפגשים שלנו מקבוצת תמיכה. זה יהיה יותר מעניין מההרצאות שהיו הערב כי הם לא חדשו לנו הרבה.אני חושבת שמרצה לא צריך לקצר בדבריו מחוסר זמן כי זה מאוד פוגע. לילה טוב לכולם. אביבה

שמחתי מאד לפגוש אותך , אביבה

אביבה יקרה , את ואריאלה צודקות שלא היו חידושים מרעישים. לי היה חשוב גם לצאת וגם לפגוש וגם שבתי תשמע חלק מהדברים. החשיבות של דברי פרופ' ברק היא לגבי הבריאים איך לשמור על המוח וזה נכון גם לילדינו הצעירים. גם להם יש פחדים שמא יהיו חשופים למחלה וכדאי שידעו איך לשמור ולאמן את המוח. מה שבאמת היה חסר זה המפגש בין הנשים וגם לפגוש את הנשים החרדיות מבני ברק וללמוד איך העירייה שם בשיתוף עם עזר מציון ועמותת האלצהיימר מבצעים פרויקטים לתמיכה במשפחות. נראה לי שכדאי לבקש מהעמותה שתעביר איזשהו מסר/מסמך למחלקות אחרות לשירותים חברתיים בארץ , שגם הם ילמדו ממה שנעשה וינסו לעזור גם למשפחות החולים. כי אצלנו בעיר פניתי ובקשתי מתנדב גם מהעירייה , גם מביטוח לאומי ולא שמעתי אף תגובה. כי אם אין תכנית ומישהו שיודע גם להכשיר ולהנחות מתנדבים , אי אפשר לעזור למשפחות והן נותרות בבדידות. עכשיו שאני כבר קצת יותר מכירה אתכן וגם ראיתי פעם את נילי , אולי אני אנסה פעם לבוא לפגוש אתכן במפגש בפ"ת, זה יהיה חשוב עבורי מאד , ללמוד מכולכן איך אתן מתמודדות. שיהי לך יום נפלא ובהצלחה עם העובד הזר, טובה

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifטובה'לה יאלה בואי

לקניון אני בהחלט אשמח לפגוש אותך ותצטרפי למהפכה שלנו המפגש של יעוץ והכוונה ללא תשלום ותמורה, חה חה חה

למעלה