"טובות השתיים" חושב לענותלקרוא הכל!

"טובות השתיים" חושב לענותלקרוא הכל!

ו אני לא מדברת על הסדרה בערות הילדים אנשים! יש לי 2 חברות אחת אני מכירה 8 שנים והשנייה אני מכירה כאת 3 שנים אבל אנחנו היינו חברות רק כמה חודשיים. הסברתי לחברה שאני מכירה רק כמה חודשיים שאני לא אוהבת להיות ב 3 חברות כלומר פעם אני אייתה פעם אני אהיה עם השנייה ככה אני מרוצה . והיא לא ממש הבינה.. וחשבה שזה בגלל תשומת לב מוגברת. היום קרה לי מקרה מאוד דפוק.. באתי לחברה שלי שאני מכירה 8 שנים ופתאום מתקשרת אלי החברה שאני מכירה כמה חודשיים ועושה תגידי ל.. עם אני יכולה לבוא אליה ( חוצפה או לא?) אני עושה לחברה שלי בתנועות מהירות כאש! לא! לא! תגידי לא! ( הצטערתי שלא ניתקתי תפלאפון בזמן..) והיא אומרת כן ( איזה מזל יש לי..) למה לא רציתי תקראו למעלה ותבינו בקשר ל 3 חברות כולם אבל כולם יודעים ש 3 זה ממש אבל ממש בעיה! ומעצבן! + שחברה שלי אייתה היא תמיד לצידה לדוגמה אני רבה עם חברה שלי שאני מכירה כמה חודשיים ישר החברה שאני מכירה 8 שנים מצדיקה אותה! זה מה שקרה לי היום התערבתי עם חברה שלי שאני מכירה כמה חודשיים על איזה שטות ואני הפסדתי היא נתנה לי כאפה ואני החזרתי לה. ואז היא נתנה לי עוד אחת חזקה ואני נתתי לה איזה 4 חלשות אבל מה זה חלשות ואז היא נתנה לי אחת אבל מה זה חזקה כמאת בכיתי מרוב כאבים! ואיזה אחד מסתכל עלינו ומהזה התביישתי! אז קראתי לה כלבה! והוא עושה יא... בקיצור מה שהכי מעצבן אותי שאיך חברה שלי אומרת שלא לא נכון שהיא מצדיקה את החברה שאני מכירה כמה חודשיים וזה בעצם כן. אחרי שרבנו חברה שלי של הכמה חודשיים.. אומרת טוב אני הולכת ( היא אמרה שתילך לבית)ו החברה השנייה עושה גם אני לא דיברתי עם החברה של ה 8 שנים איזה דקה או שתיים ואז הרמתי תראש ואמרתי לה "מה את הולכת?" והיא עושה "כן" מה זה יפה להשאיר אותי לבד? בקיצור הם הלכו ואחרי שתי שניות עליתי לבית שלי. אחר 20 דקות אפילו פחות אני מתקשרת לחברה שלי של ה 8 נים ומה אני שומעת שהחברה של הכמה חודשיים אצלה! ( שיא החוצפה ? עדיין לא..) ואז אמרתי חשבתי שהיא הולכת לבית שלה איזה שקרנית היא.. ואז אחרי איזה 30 דקות שיחה שלנו אני שומעת את החברה של ה כמה חודשיים עושה טוב אני צריכה ללכת ביי ולא האמנתי לאף מילה! ( למה?) כי היה את הסדרה קטנטנות והיא אף פעם לא תילך בדיוק שעוד 2 דקות זה מתחיל) וגם חברה שלי אמרה שהיא לא תלווה אותה כי היא גרה קרוב ( את השקרים תגלו בעוד דקה) אחרי קטנטנות בערך ב 3:00 אני מתקשרת לחברה שלי והיא לא בבית ואחר כך אני מתקשרת לחברה השנייה ויהא גם לא בבית מה השוס? התקשרתי בערך אחרי 20 דקות השארתי לחברה של ה כמה נשים הודעה ו התקשרתי שוב היא עונה והודתה בהכל! השוס ה 2 אני מתקשרת לחברה השניה של הכמה חודשיים ועושים לי " היא לא בבית" ואני שומעת אוהת ברקע והתקשתי אליה אחרי 30 דקות ושוב היא שם! איזה שקרניות!!!!!!! מה דעתכם עלי לעשות אה ועוד משהו! חברה שלי עשתה רשימה של החברה הכי טובה ( החברה של הכמה שנים) ולפני יומיים הייתי החברה הכי טובה והיא אמרה שחברה שהיא מכירה שנתיים שהיא בכיהת שלה יותר טובה והם בכלל אל בקשר בחופש רק אני בקשר אייתה! והיא שמה אותי במקום שישי! ממקום ראשון ליד החברה של הכמה חודשייחם שהיא בקושי מכירה! מה הייתם עושים! עכשיו כמאת אין לי חברות ואין בנות בכיתה שלי שכיף להתחבר אליהם מה עושים אני בדיכאון כל הזמן בוכה הרבה מאוד!

911

New member
קראתי הכל,והעצה הי טובה שאני יכולה

לתת לך היא שאם את לא רוצה לאבד את החברה שלך מזה שמונה שנים, את פשוט צריכה להשלים עם עניין השלישיה ולנסות להסתדר עם הילדה השנייה כי זה הרי ברור לך שהיא לא תבחר בניכן וגם אם כן זה לא בטוח שהיא תבחר דווקא בך.

ל 911 דחוף! ../images/Emo53.gif

מה זאת אומרת? החברה של הכמה חודשיים חברה שלי ואני רק היכרתי לה אותה עם היא לא תתקשר אלי החברה של הכמה חודשיים היא בכלל לא תיפגש עם החברה של הכמה שנים ותאמיני לי שזה ממש מעצבן ומעציב שחברה שלי 8 שנים ככה מתייחסת אלי ומצדיקה ילדה שבקושי מכירה בקיצור למה היא אייתה ככה ואיתי ככה ואני לא אשאל כי ניסיתי והתשובה שקיבלתי היה " יא.. מה פתאום" אני כבר גיליתי שהם שקרניות אז למה לי לשאול ועוד משהו לא מסתדר לי 3 אני תמיד רבה אייתם! ולבד אני לא אז אמרתי לחברה של ה8 שנים שפתרתי את הבעיה כי היא לא רצתה לפתור אמרתי לה שאני לא אדבר עם החברה של ה כמה חודשיים ואז איך נהיה 3 כי אני הקשר שלהם! בלעדי אין להם שום קשר. וחוץ מיזה החברה של הכמה חודשיים לפעמים יכולה להיות מה זה מעצבנת! ועליה הי א מגנה ועלי לא למשל אמרתי לחברה של ה 8 שנים " תמסרי ד"ש לכלבה" והיא אמרה לי מי שמדברת ואז ביי! הייתי בהלם היא מצדיקה אותה ודוחה אותי חברה טובה של 8 שנים מכיתה ב ועד היום כיתה ט להתעלף ממש! ועוד היה לי אייתה ריבים יותר נוראים!

צריכה עוד עצות לכל העצלנים להתעורר!

על תתקמצנו על זמן האינטנט תקראו זה קצת ארוך המכתב הראשון אבל זה חשוב ורק 1 ענה לי וזה לא ממש עזר.. פליז תנו לי עצות שאני יאהב וגם חברותיי יאהבו! מתחחננת מכל הלב נשיקות מהמבואסת הבוכייה שבוכה כל רגע קט.

911

New member
תראי,אני לא יכולה להגיד לך לנתק

את הקשר עם שתיהן,כי נראה שהן די חשובות לך,לפחות זאת שחברה שלך 8 שנים. את אומנם הקשר בניהם אבל אם תחליטי לנתק קשר עם החברה השנייה (של הכמה חודשים)אני חושבת שהחברה הכי טובה שלך מאוד תכעס,וזה לא רצוי שיקרה אין אף סיכוי שתוכלי להסתגל לרעיון השלישיה,אתן גם לא חייבות לבלות כל הזמן בשלישיה. לי לדוגמא יש חמש חברות קרובות,אבל או שאני מבלה עם כולן או עם אחת או שתיים מהן.

911

New member
השאלה שלי הייתה אם היא לא תוכלי

בשום אופן להסתגל לרעיון השלישיה?

לכל מי שכתב לי ובמיוחד ל 911!

תיראו.. תשובה ל 911: לא מסתגלת...... לא הולך! לא רוצה. מעדיפה לפעמים ביחד ולפעמים לא בגלל שהיא כל הזמן מצדיקה את החברה השנייה ואף פעם לא הצדיקה אותי ממש.. לכולם ובמיוחד לאלה שכתבו לי לנסות לדבר עם החברה של ה 8 שנים! זה ממש ממש לא עזר היום השלמתי עם החברה של הכמה חודשיים היא התקשרה אליי כלומר ל חברה שלי של ה 8 שנים. מקודם היא התקשרה אלי ולא הייתי בבית אז היא התקשרה לחברה של ה 8 שנים בקיצור היא אמרה חיפשת אותי? ( בגלל שאתמול התקשרתי אליה לבדוק עם היא בבית לתפוס אותם בעוד כמה שקרים) בקיצרו השלמנו זהו. ( מה שאני יודעת שהחברה של הכמה חודשיים לא הייתה רוצה להיות החברה הכי טובה של הכמה שנים שאלתי אותה והיא תמיד כנה אייתי אפילו שזה מעליב). טוב בקיצור התכתבתי עם החברה של ה 8 שנים על זה. ( על מה שקרה ואיך אני מרגישה) וכלום לא ממש עזר היא אמרה לא! לתנאים: ( שנהיה לפעמים יחד ולפעמים לא כלומר פעם אני אייתה פעם אני אייתה פעם ביחדכולנו זה לא הוגן?) ישר התקשרתי מהפלא-פון חברה של הכמה חודשיים ( אחרי שהשלמנו) ואמרתי לה תיראי! החברה של הכמה שנים אמרה לא לתנאים ה... תקראו רשמתי לפני רגע)ואז אמרתי לה את התנאים והיא הסכימה וחברה שלי השנייה הייתה בהלם שהיא הסכימה ( החברה של הכמה חודשיים הסכימה והשנייה הייתה בהלם)ולא ידעה מה להגיד ובסוף אמרה אולי.. ושהיא חשבה שהתכוונתי למשהו אחר... בקיצור לא חשוב היום הסתדרנו אבל הרוב זה ממש בלגן.............................................. בקיצור ראיתם ואז היא המציאה תירוץ כיח פעם שאלתי אמרתי לה ש פטו " מקטנטנות" שמנה ולא אני אמרתי החברה של הכמה חודשיים אמרה ואז החברה של הכמה שנים עושה " מה פתאום" ואז אחרי שבוע החברה של הכמה חודשיים שואלת את החברה של הכמה שנים נכון פטו שמנה והיא עושה " לא יודעת" ואז היא מארואז אמרתי לה אבל לא אמרת שהיא לא מה לא יודעת ? והיא אמרה שלא פירטתי את השאלה שלי מספיק מה יש לפרט וזה לא הייתה שאלה! רואים היא לא תודה בכולם!

**tamar**

New member
מוכר לי

גם אני הייתי במצב דומה מאוד לפני בערך שנתיים וגם לי אז לא היו ממש הרבה חברות. לדעתי הפתרון למצבך הוא פשוט להסתגל לרעיון השלישיה. גם אני פעם חשבתי ששלישיה זה גרוע ותמיד מישהו נשאר בצד אבל אם תנסי את זה תראי שזה דווקא הרבה יותר כיף. אם בכל זאת את באמת בבעיה עם הרעיון הזה אז לדעתי תלכי לדבר עם החברה של ה8 שנים ותסבירי לה את המצב שלך ואיך את מרגישה בכל התהליך הזה אני בטוחה שהיא תבין, אתם חברות כבר כל כך הרבה שנים. מקווה שעזרתי תמר

*mishel

New member
שלישיה זה רע?? מה פתאום!

יש לי שתי חברות הכי טובות, ומזה סבבה לנו ביחד! אנחנו מספרות הכל אחת לשניה, וזה מוסיף המון למערכת יחסים.... יש יותר רעיונות, יותר גיוון, יותר כיף, יותר אנשים להכיר אחד לשני, יותר אנשים לחלוק איתם את החויות, יותר דעות, יותר הכל! לפי דעתי הכי כיף בשלישיה.... אבל אם את חושבת שלא יהיה לך טוב שם (כל הקטע עם המכות...), תעזבי שטויות לכי תחפשי חברים אמיתיים... אנחנו צעירים, בטוח אפשר למצוא חברים אמיתיים איפשהו.... חברים אמיתיים לא יתנהגו כמו שה´חברות´ שלך התנהגו אלייך... ואם את מפחדת בכל זאת להיות בודדה, אז תנסי להסתגל לרעיון של השלישיה, זה לא כזה נורא.... תסמכי עליי!

באמת מה רע בשלישיה ?

(למרות שזה לא נישמע טוב-"שלישייה").... לדעתי להיות שלושה ביחד זה הכי כייף! מה קרה לך ככה יש יותר צחוקים אתן יכולות לעשות דברים יותר כייפים ומעניינים.... שלא לדבר עליי אצלי זה 7 אבל אנחנו ממש קרובות כל שבוע בערך אנחנו ניפגשות אצל מישהי מאיתנו ומדברות צוחקות מעבירות קטעים מרכלות מידי פעם.. אז את מדברת על שלישייה שזה כלום.. וחוץ מזה לדעתי לא יקרה כלום אם תהיו שלישייה.. מה שאת יכולה להפיק מכל זה, זה רק כייף והנאה.....

בעניין השלישיה...

גם לי זה קרה בדיוק אותו דבר כמוך.. תאמיני לי... יש לי שתי חברות שגדלו איתי מגן ועד היום הזה אנו חברות.. בתחילה כיתה ד : אני וחברה א´ היינו חברות הכי טובות כיתה ה´: חבר´ה א´ וחברה ב´ היו חברות הכי טובות כיתה ו´: הפכנו לשלישיה יחד והיו מלא מלא בעיות שהיו דומות לסיפור שלך... שקרים, דפיקות וכאלה! אחרי בהמשך הזמן גדלנו והתבגרנו,והתחלנו להבין שחייבים להתחיל דף מחדש ולנסות יחד כמו השלישיה יחד בבית אחת, ללכת לקניון יחד.. וומהיום אנו כבר בנות 16 והקשר שלנו יחד טוב.. אבל זה לא אומר שהקשר די מושלם, כי לפעמים אני לא יודעת שחבר´ה א´ מספרת לחברה ב´ סודות מאשר לספר לי, חשבתי שחברה א´ משוה ביני לחברה ב´ אבל זה לא כך.. התרגלתי לזה כבר ואני בקשר איתן כרגיל וצורת התקשרות שונה.. אם חברה א מספרת לב´ סודות, אז סבבה.. אם חברה ב´ מספרת לא´ סודות אז סבבה. ואחרי זה תמיד ישר פונות אליי ומספרות לי הכל...ככה זה תמיד יוצא ככה! בקשר לבעייתך בעניין השלישיה.. אני מקווה שגם לך יהיה יותר טוב בהמשך הבא כשלאט לאט תתבגרי וגם הן.. :)) תגידי לי קודם בת כמה את? ולאיזה כיתה את עולה?

עצה טובה (לדעתי)

לדעתי את צריכה לבחור אחת מהן (הקריטריונים שלי הם: נאמנות, כנות, אמינות וכיף. לפי הסדר הזה) ותמיד להיות לצידה כאשר מתעורר ויכוח, ולקוות שהיא תעשה את אותו הדבר, איני חושב שאת צריכה לנתק את הקשר איתה\ן.

blackwolf

New member
איך הנאמנות כנות

אמינות וכיף נכנסים לאותו מקום יחד עם תמיד להיות לצידה כשמתעורר ויכוח? חברות זה לא על לקחת צדדים, זה על להיות שם כשצריך, זה על לעשות כיף ביחד. לדעת לשתוק ביחד ( אחד הדברים הכי חשובים לדעתי ). ובקשר לחברה שמונה שנים או פחות. הזמן לא חשוב. אנשים משתנים, חברויות לא משנה כמה ארוכות יכולות להתפרק. לא לפי זמן יודעים מי חבר אמיתי שלך. את סובלת בחברתן? את מרגישה כאילו הן בוגדות בך? אז את לא צריכה להיות שם. אני יודעת שזה קשה להגיע לכזאת החלטה, אבל כל הקטע של לבחור אחת על פני השניה או לעשות רשימה של מי החברה הכי טובה נראה לי לא נכון. אני מניהח זה לא ממש עוזר לך, אבל אין לי פיתרון. חבר\ה הוא מישהו שאפשר לסמוך עליו, לא נראה שאת סומכת על אף אחת מהן ביחד או בנפרד.

האמת......

ממש לא עזרתם לי! חלק חשבו שיש להם בעיה דומה והזדהו אייתי אבל הבעיה שלי אולי דומה אבל הרבה יותר גרועה, מ הסתרת סודות? הם מצדיקות אחת את השניה וממש לא אותי. אני והחברה של ה 8 שנים מתחרות מי מגיעה לביתה של הכמה חודשיים ראשונה זה ממש דפוק הקשר הזה הייתי מנתקת אותו מזמן אבל כרגע הם החברות היחידות שיש לי אני מכירה בנות ידידות אבל הם לא חברות שלי ממש פעם אחת באתי אליהם אבל אנחנו לא בקשר ואני צריכה חברה 1 טובה ( החברה של ה 8 שנים) בחוץ ( ליבת ספר) או שעם לא אשאר עם חברות וחברה לכיתה (החברה של הכמה חודשיים) בכיתה שלי אין לי חברות הכיהת שלי ממש מגעילה לכולם כבר יש חברות ואני לא מתאימה להם והל לא מתאימות לי. ( שלא תחשבו שלא ניסיתי) בקיצור שלא תחשבו שאני אנוכית או נצלנית אני יודעת מה זה נצלנות כי ניצלו אותי מהזה הרבה חברות שלי שאחת היא החברה של ה 8 שנים בכיתה ז´ עם עוד ילדה שאני מכירה מ כיתה ד´ והיום אני לא מדברת אייתה והיא אייתי בכיתה. ומאז אני לא אוהבת 3 וחשבתי אותי אייתם זה אהיה שונה. ועם הייתם רואים איך ניצלו אותי הייתם מתעלפים לשנה שלמה! הלכתי פעם לאימא שלי שהיא מורה בתיכום שלי ושאלתי אותה עם הם יכולות לבוא אלי ובנתיים שאני חשבתי שהם מחכות לי הם ברחו לפני אימא שלי. והם ביקשו ממני לשאול וככה זה קרה תמיד אבל תמיד!החברה של ה 8 שנים התקשרה אלי אחרי כמה שבועות וביקשה סליחה. וסלחתי לה אבל היא עדין מבקשת עד היום תמיד בטלפון במחשב בכל דרך זה היה כל כך נורא מה שהם עשו לי שנשארה לי טראומה בקשר לחברוטת עד היום. וזה למה אני לא רוצה לעבור עוד אחת ואני בכלל לא מגזימה לחברה השניה שהיום בכיתה שלי שגם ניצלה אותי אייץה אני לא מדברת כבר שנה וכמה חודשיים. ומתכוונת להמשיך היא גם ניצלה אותי בהוצאת חומר מהאינטנט שיכנעה אותי באיומיים שהם תספר לחברה של ה 8 שנים שאמרתי עליה משהו וגם פעם אחת היא התקשרה אליי ושאלה " נכון החברה של ה8 שנים מדגעילה נכון נכון נכון" בקיצור לא עזבה אותי! אז אמרתי כן אחרי זה גיליתי שהם באו לקרוא לי ביום העצמאות שהחברה של ה 8 שנים הקשיבה לטלפון והם תיכננו את הכל. השלמתי אייתה באותו יום. עם החברה של ה 8 שנים אבל היא עדיין מזכירה לי שאנחנו רבות! והיא עדיין מצטערת אחרת היא לא הייתה רושמת לי כל הזמן.. בקיצור

למעלה