טובים השניים מהאחד ? עומר אדם וגידי גוב (בזק) VS סטטיק (פרטנר)

• פותח הנושא em28
  • פורסם בתאריך

em28

Well-known member
אחרי שביקשנו, דרשנו, נידנדנו, ניג'סנו, תחננו סוף סוף הגיעו הסיבים האופטיים אלינו.
כרגע יש אצלנו שתי חברות - בזק ופרטנר (וסלקום על תשתית בזק)
בזק הרבה יותר יקרה, פרטנר מתיימרת לתת מחיר נמוך ומוצר עדיף, פרייבט עאלק.
מי יודע לתת בהן סימנים:
- האם הכסף הגדול לעומר אדם וגידי גוב אכן שווה את ההפרש במחיר
- האם סטטיק אכן שותה חשמל על חשבון וועד הבית
- איך ה-TV של פרטנר ?

רוב הזמן נח

Well-known member
אחרי שביקשנו, דרשנו, נידנדנו, ניג'סנו, תחננו סוף סוף הגיעו הסיבים האופטיים אלינו.
כרגע יש אצלנו שתי חברות - בזק ופרטנר (וסלקום על תשתית בזק)
בזק הרבה יותר יקרה, פרטנר מתיימרת לתת מחיר נמוך ומוצר עדיף, פרייבט עאלק.
מי יודע לתת בהן סימנים:
- האם הכסף הגדול לעומר אדם וגידי גוב אכן שווה את ההפרש במחיר
- האם סטטיק אכן שותה חשמל על חשבון וועד הבית
- איך ה-TV של פרטנר ?
אתה צריך לבדוק בטורנט מה מוריד יותר מהר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
פחות מעניין אותי טורנטים, יותר מעניין יציבות, שירות, איך ה-TV של פרטנר (יחסית ליס), ואם יש סיבה לשלם הרבה יותר לבזק.
השירות של בזק טוב..אני גם התחברתי היום לסיבים שלהם.כן יותר יקר...אבל באמת לאורך השנים שאני איתם השירות טוב מאוד. היציבות לא תלויה רק בתשתית אלא גם בספק...היו לי בעיות ספק בקורונה בספק השלישי שהחלפתי התייצבתי. כל העסק של תשתית סיבים חדש לכולם רק עוד תקופה נדע מי עם פחות בעיות . את הנתב B FIBER למרחק לא בדקתי שאצא לגינה אבדוק את העיניין של WIFI 6 אם מגיע למרחקים יותר גדולים מהנתב B הרגיל שהיה לי , בהורדות שבדקתי העסק טס זה ללא ספק. תשמע אם יש לך אופציות לך על מי שגובה ממך פחות התקנה ונסה את החברה ..בזק גובים הכי יקר 450 ש"ח עוד במבצע ..אם יש לך תשתית ועברת אליהם לא תשלם דמי התקנה נוספים...כבר עשו לך ממקור אחר..יש שיקול כלכלי לדעתי אולי יותר מהותי כרגע עד שנדע עם הזמן מי ומה תקלות תשתית טיפול וכו'...

em28

Well-known member
השירות של בזק טוב..אני גם התחברתי היום לסיבים שלהם.כן יותר יקר...אבל באמת לאורך השנים שאני איתם השירות טוב מאוד. היציבות לא תלויה רק בתשתית אלא גם בספק...היו לי בעיות ספק בקורונה בספק השלישי שהחלפתי התייצבתי. כל העסק של תשתית סיבים חדש לכולם רק עוד תקופה נדע מי עם פחות בעיות . את הנתב B FIBER למרחק לא בדקתי שאצא לגינה אבדוק את העיניין של WIFI 6 אם מגיע למרחקים יותר גדולים מהנתב B הרגיל שהיה לי , בהורדות שבדקתי העסק טס זה ללא ספק. תשמע אם יש לך אופציות לך על מי שגובה ממך פחות התקנה ונסה את החברה ..בזק גובים הכי יקר 450 ש"ח עוד במבצע ..אם יש לך תשתית ועברת אליהם לא תשלם דמי התקנה נוספים...כבר עשו לך ממקור אחר..יש שיקול כלכלי לדעתי אולי יותר מהותי כרגע עד שנדע עם הזמן מי ומה תקלות תשתית טיפול וכו'...

אז זהו שלא !
כל חברה מעבירה תשתית נפרדת וכנראה אסור להן לבטל את התשתיות של חברות קודמות.
יותר מזה, ביקשתי להשחיל בתשתית רשת שכבר קיימת - המתקינים טוענים שאסור להם.
ןתשתית סיבים באה בנוסף לתשתית "לא סיבים) אלא אם יוצרים נקודת גישה מחוץ לבית.
אז עכשיו כבר יש לי תשתית של בזק והוט (לא סיבים) ופרטנר יהיו השלישיים.

אני אכן חושב ללכת על פרטנר שההצעה שלהם ל-1G+טלוויזיה זולה כמעט בחצי מבזק (169 ש"ח ללא התקנה+20 ש"ח לשני ממירים נוספים).
אני מתעתד להשתמש בראוטר VR600 שאמור לתמוך גם בסיבים ולא להשתמש בראוטר שלהם בתוספת 25 ש"ח לחודש.

מישהו מחובר לטלוויזיה שלהם ? אני לא מוצא ביקורות על הטלויזיה שלהם - או שזה כזה טוה או שאף אחד לא מחובר אליהם.....

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אז זהו שלא !
כל חברה מעבירה תשתית נפרדת וכנראה אסור להן לבטל את התשתיות של חברות קודמות.
יותר מזה, ביקשתי להשחיל בתשתית רשת שכבר קיימת - המתקינים טוענים שאסור להם.
ןתשתית סיבים באה בנוסף לתשתית "לא סיבים) אלא אם יוצרים נקודת גישה מחוץ לבית.
אז עכשיו כבר יש לי תשתית של בזק והוט (לא סיבים) ופרטנר יהיו השלישיים.

אני אכן חושב ללכת על פרטנר שההצעה שלהם ל-1G+טלוויזיה זולה כמעט בחצי מבזק (169 ש"ח ללא התקנה+20 ש"ח לשני ממירים נוספים).
אני מתעתד להשתמש בראוטר VR600 שאמור לתמוך גם בסיבים ולא להשתמש בראוטר שלהם בתוספת 25 ש"ח לחודש.

מישהו מחובר לטלוויזיה שלהם ? אני לא מוצא ביקורות על הטלויזיה שלהם - או שזה כזה טוה או שאף אחד לא מחובר אליהם.....
טוב זה טכני אני הבנתי ככה...התשתית( צנרת בקירות וקופסאות שירות ) של הבניין לא של חברה מסויימת...התשתית שעשו לך בבית שלך..מנתקים אותך מהקופסא של בזק למשל על אותה תשתית שנכנסת לבית מחברים לאנלימטד למשל שגם כמעט פרושה אצלי בבניין....לגבי הטיוי זה שידורים בסיסיים ועוד לילדים טבע ספורט ולא הכל כלול יש דברים שצריך לשלם עוד ויש נטפליקס זה מעולה, לא שמעתי תלונות על הממירים שלהם או משהו( על סלקום TV שניסיתי אני אומר רע מאוד ) ...פשוט תנסה..לא מתאים לך תבטל...אלא אם כן זה כרוך אחד בשני.., זה המינוס בחבילות...שמע אי אפשר לומר לך ממש תעשה ככה או ככה..אתה צריך להחליט איפה אתה שם את כספך ואיך...TV זה TV אצל כולם כמעט אותו דבר הממיר שלהם טוב זה החשוב. בהצלחה עם הנתב שלך נקווה שהוא תואם...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה בדיוק מספקים במחיר השערוריתי הזה? רמת המחירים של היום היא של 90-120 ש"ח לתשתית אינטרנט אופטי בלבד (200M+) . אין שום סיבה שבעולם לשלם הרבה יותר!
מה אני יכול לעשות? הם קובעים מחירים..של התקנה 450 ש"ח זה מחיר התקנה לא מחיר חודשי ! אני מסיבות שלי לא יכול ממילא חברה אחרת אז "אכלתי אותה" ..

נערך לאחרונה ב:
למעלה