טובי וקריסטין (כתבתי נכון??) ..שאלה

טובי וקריסטין (כתבתי נכון??) ..שאלה

הצצתי בגלריה.. ורציתי לשאול אם הם גם זוג במציאות?!!?!?!

מיצי007

New member
קירסטן כותבים

והם היו זוג,עכשיו אני חושבת שלא.... בכל מקרה הם היו זוג שנה לפני ספיידרמן ואחרי ספיידרמן הם התחילו להכחיש את הכל-שניהם,אבל נראה לי שהם עדיין- לא יודעת למה יש לי תחושה כזאת כי הם פשוט מתאימים ביחד.

מיציייי (והאחרים)

כשכתבתי לך שכותבים קירסטן ולא קירסטין התכוונתי למי שכתב את זה בגלריה של קיקי וטובי (חשבתי שאת פתחת אותה...) אז אני מתנצלת אם טעיתי :) ולגבי מערכות היחסים של קיקי; היא וטובי היו זוג ועכשיו היא יוצאת עם זמר בשם אלכס (בתמונה) יש לי עוד תמונות אם בא לכם) וטובי.... הוא אמר שהוא יוצא עם כריסטינה אגילרה והיא לא בדיוק הכחישה.... :) טוב העיקר שקיקי מאושרת

מיצי007

New member
כן כי ראיתי שצדקת

בגלריה ראיתי שרשמתי קירסטן ותיקנתי... חשבתי שאת התכוונת גם במקומות אחרים...

מיצי007

New member
אני פתחתי אותה

ובאמת שמתי לב עכשיו שראיתי שבשתי כותרות של התמונות אני רשמתי קירסטין-תוקנה הטעות...מקווה שלא טעיתי בעוד מקום כלשהו... בקשר לטובי וכריסטינה אגילרה זה בולשיט וזה כל כך לא נכון,אבל קיקי ואלכס זה באמת נכון.

לא הם כבר לא יחדיו.

טובי הוא לא מהסוג המתחייב
ואם כן היו תמונות חדשות שלהם יחד והם היו מפסיקים להכחיש. הם בכלל לא מתאימים גם ככה, והיא צעירה מדיי בשבילו. חומה!

טוב...

פעם אחרונה שאני שמעתי את טובי מדבר על מערכות יחסים (לפני כמה שבועות) הוא דיבר על כריסטינה "שלו"....

M a r y J a n e

New member
לטובי גם היתה מערכת יחסים עם..

ניקול קידמן ולזה יש תמונות שמוכיחות אבל אני לא בטוחה שאני יכולה לשים אותם כאן

אפשר הם כבר פורסמו.

וטובי וכריסטינה לא היו יחד. לא היה ולא נברא. וגם מה שהיה עם ניקול זאת שמועה. הם רק הלכו יחד ודיברו. אבל פאפראצ´י וצוהובונים זה פשוט חתיכת מטרד.

ככה זה....

ככה זה בהוליווד שחקן או שחקנית מסתובבים עם מישהו ברחוב... וכבר הם הופכים לזוג... למשל פנלופה קרוז (לא סובלת אותה) הלכה ברחוב מחובקת עם אח שלה והצהובונים שלא ידעו מיזה ישר אמרו שזה חבר שלה...

התמונות של קורביס....

כשהם בלי חותמת אז אסור לפרסם.... לא משנה מצאתי של ai או מה שזה לא יהיה ושמתי כבר תראי בעצמך :)

למעלה