טובי מגוויר אולי לא יוכל לשחק בסרט

טובי מגוויר אולי לא יוכל לשחק בסרט

ספיידרמן 2 בגלל כאבים ובעיות גב שנגרמו לו אחרי צילום סדרת דרמה ספורט אם הוא לא ישחק אז איך יפתרו את הקטע הזה בעלילה...?

effigy

New member
לא צריך לפתור קטע כזה בעלילה

סופרמן (שתמיד אני נזכר בשם שלו מאוחר כריסטופר ריב אם אני לא טועה) נפגע בתאונה קשה (סוס) ועד היום הוא משותק ברוב חלקי הגוף (לאחרונה התחיל להחלים) לא טרחו להסביר את זה בעלילה, כי לא צריך... מי שמגלם את הדמות הראשית לא משנה את הדמות.. כמו שאם הצייר משתנה אתה לא צריך להסביר למה סגנון הציור בקומיקס השתנה

אבל הסרט גם הצליח בגלל שזה טובי...!

זה לא יראה לך קצת מוזר שפתאום יתחלף השחקן הראשי הכל כך אהוב...? למרות שאתה צודק בעניין כריסטופר ריב אבל אני חושב שהשחקן הזה באמת ממצפוי להיות להיט וזה למה הם צריכים אותו...

Cartman

New member
קשה לי להאמין

שכל כך הטריליון צופים באו לסרט בגלל שזה טובי מגווייר.

ykonijn

New member
כפי שדווח אצלנו לפני שבוע...

זוהי רק שמועה, נכון לעכשיו, לפי כל המעורבים בעניין, טובי מגוייר ישחק בסרט למרות בעיות הגב שלו. הוא יקסל הרבה מאד כסף תמורת התפקיד, אל תדאגו לו.

ויאגרה

New member
תשובה

קודם כל - ברוב הסרט סביר להניח שניראה את ספיידרמן בתחפושת, ואין בעיה שבקטעים האלו ישחק כפיל או שהם יונפשו באמצעות אנימציית מחשב. חוץ מזה, קראתי איפשהו ששקלו לשכור בחור בשם ג'ק ג'ילנגהאל (סביר להניח שאני טועה בשם המשפחה), שחקן צעיר ששיחק ב"בחורה טובה" (עם ריצ'ל מ"חברים"), שדומה בצורה מפחידה לטובי מגוויר (וגם יוצא עם השחקנית שמגלמת את מרי ג'יין).

למעלה