טוב אוליי את זה תאהבו יותר.

טוב אוליי את זה תאהבו יותר.

כמה נתונים מדעים - לידיעת כולנו. -לו צרחת בכל כוחך משך 8 שנים, 7 חודשים ו- 6 ימים - היית/ה יוצר אנרגיה המספיקה לחמם ספל קפה. (נדמה לי שהמאמץ אינו שווה משהו …). · האורגזמה של החזיר אורכת 30 דקות (30 דקות !!!!). · לדפוק את הראש בקיר שורפת 150 קלוריות לשעה. (אני עדיין חושב על החזיר … ). · ג´וק (תיקן, בלעז), יכול לחיות ללא ראש - 9 ימים, עד שהוא מת מרעב ( איך אני מקנא בחזיר!). · יש אריות שיכולים לבצע 50 משגלים ביום (עדיין מעדיף את החזיר … , איכות על פני כמות … !). · הפיל היא החיה היחידה שלא יכולה לקפוץ (30 דקות … , החזיר הזה הוא גדול - מה זה גדול - הוא ענק!!!). · שתן החתול זוהר באור ניאון (אתם מתארים לעצמכם? - 30 דקות!!). · העין של בת יענה גדול מהמוח שלה (מכיר אנשים כאלה … ). · לכוכב הים אין מוח כלל (גם אנשים כאלה אני מכיר … ). · דובי הקוטב הם שמאליים, כלבי רועים גרמנים הם לאומנים, הלוויתן הפרנקי הוא פרנקי והחזיר …. , החזיר הוא אומן !!!). · בני אנוש והדולפינים הם היחידים שמקיימים מין לשם הנאה. (ומה קרה עם החזיר? …, שלושים דקות !!! - זה ממש פנטסטי !!).

tygger

New member
בגלגול הבא אני רוצה להיות חזיר!

תודה רבה. זה הכל.

טוב, בתור מי שעבדה עם חזירים

ופתחה איתם מערכת יחסים אישית וקרובה (מתוקף העבודה, מתוקף העבודה), לא ראיתי ולו חזיר אחד שהחזיק מעמד 30 דקות. חוץ מזה, רק הזמן שלוקח להם לכוון... לא שווה את המאמץ- באמת.

וזו האמת לאמיתה

אתה יכול לשאול את בני הגרעין שלי. כל השל"ת הרחתי כמו חרא של חזירים. לא תענוג גדול (אבל אומרים שבריא לשיער....)

r i p l y

New member
יש סיבה מדעית לזה.

הסיבה היא שבגלל שהם מסריחים כמו נבלה מסריחה אז החזירה חייבת לסתום האף תוך כדי וגם ואז אחרי חמש דקות היא מתעלפת ואז הוא עושה לה הנשמה מפה לפה ומלוע ללוע ואז היא מתעוררת ואז היא שוב מתעלפת ואז הוא מתעלף ואז לשניהם חוש הריח מנוטרל ו20,000 תאי מוח נשרפו(חבל קורה.) והיוצרותם של חיים חדשים מתחילים -לים

r i p l y

New member
בעניני חיות אני מומחית

זאולוגיה ביולוגיה מיקרוביולוגיה פלאונטולוגיה. אקולוגיה תשאל ואני יענה לפי ידיעתי

r i p l y

New member
בעניני צמחים?

אולי קקטוסים ןפוטוסינתיזה וחילוף חומרים.

its moi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

למעלה