טוב, אולי אני לא הכי מתאימה לפורום...

טוב, אולי אני לא הכי מתאימה לפורום...

כי תקופת ההערצה העיוורת שלי חלפה לה מן העולם, יש להודות שהיא עברה המון פאזות לפני שהיא חלפה, והיום אני זוכרת לנערתי הראשונה (ביורק) חסד נעורים... הייתי בהופעה שלה ב96' נראה לי, אולי 97... היום אני לא הולכת, כי את שני הדיסקים האחרונים שלה אני כבר לא ממש מכירה... לצערי? לא יודעת. בכל אופן, זאת היתה פתיחה לצורך הכרות. ועכשיו לעניין שלשמו נכנסתי לכאן עכשיו: אישית, לא יצא לי לשמוע אפילו ביצוע אחד רימיקסד של שיר של ביורק שאהבתי. זה כאילו שהשירים נכתבו כיחידה אחת, מוזיקה+מילים+עיבוד+אפקטים וכל העניינים שאני לא מבינה בהם כלום- שורה תחתונה- בלתי ניתן לשחזור, השילוב המדויק שיוצא על ה CD... עד היום לא שמעתי ביצוע אחד שעלה על המקור, או שהשתווה, או שבכלל התקרב לביצוע המקורי... מישהו מכיר משהו כזה?

plants and rags

New member
סקאנק אנסי - ארמי אוף מי

ברוכה הבאה. למה שלא תכירי את שני האלבומים האחרונים? השמועה אומרת שהם טובים.

סריט

New member
היי!

קודם כל- וואי, היית בהופעה שלה בארץ! כולי קנאה! רוצה לספר חוויות?? דבר שני, אם היא כן תגיע לארץ הקיץ, אני לא מבינה איך אפשר לפספס את ההופעה שלה! את יכולה להכיר את שני האלבומים האחרונים [ולמה לא?!], אבל חוץ מזה, היא מבצעת שירים מכל האלבומים, אבל בלי קשר, הופעה של ביורק זאת חוויה בלי קשר לסטליסט... ובקשר לרמיקסים- התכוונת אולי לקאברים? בכל מקרה, יש לה את אלבום המיקסים טלגרם, שהוא כולו קאברים ומיקסים לאלבום פוסט. בדיוק היה שאלון לפני שבוע בערך פה למטה, והיתה שאלה מה הרמיקס האהוב עליך, אז אני ציינתי את היפרבאלד מטלגרם, שאני באמת אף פעם לא מצליחה להחליט איזו גרסה יותר טובה/מרגשת, המקורית או זאת. הנה קישור לשיר ביו-טיוב- http://www.youtube.com/watch?v=VfhkZXZZVcg , גם לאחרונה יצא עוד אלבום מחווה לפוסט [אלבום פופולארי, כנראה], אם מישהו ירצה לצרף לינק לאתר של האלבום הזה זה יהיה נחמד, כי נמחקו לי 60GB של מוזיקה מהמחשב, ואין לי כלום, אז אני אוספת הכל מחדש. אני אשמח אם תמקדי יותר את השאלה, למה את מתכוונת ברמיקסים? כי יש טונות של רמיקסים לשירים שלה. יצא גם האלבום army of remix שהוא כולו רמיקסים לשיר army of me, אם זה מעניין אותך.... זהו נראה לי, ברוכה הבאה

למעלה