טוב אולי אני צריכה להתחיל מהתחלה

Xenophobe

New member
טוב אולי אני צריכה להתחיל מהתחלה

אני חן ואני בת 17 והתחלתי לפני חודש וחצי או חודשיים דיאטה (מבוקרת!). תמיד הייתי שמנה, וגם אני כמו כל הילדים השמנים עברתי מסכת התעללויות שהשאירה בי צלקות עד ימים אלו- חוסר הערכה עצמי גדול שגובל בשנאה עצמית! אני גם מטופלת אצל פסיכולוגית בגלל מה שעברתי בילדות ובגלל עוד דברים. עשיתי פעם דיאטה שהייתי בכיתה ה´ וירדתי 7 קילו. אבל עם השנים השמנתי הכל בחזרה. שנה שעברה החלטתי לעשות את זה לבד וכמו כל בת טיפשעשרה עשיתי את זה בטיפשוט- דילוג על ארוחות ימים שלמים בלי אוכל אבל אל הגעתי להקאות וגם לא לתת משקל. וכמובן שנשברתי בשלב מסויים והעלתי הכל עם תוספות- דבר שהכניס אותי למעגל של שנאה עצמית שבעקבותיו לא יצאתי כמעט מהבית אכלתי בבולמוסים של טריפה ושנאתי את עצמי עוד יותר נכנסתי לדיכאונות עמוקים. הגעתי למשקל של כמעט 80 לגובה של 1.58 (מצב דומה לזה של אילונה) אני לובשת רק בגדים שחורים ומשתדלת שיהיו גדולים. בסביבות ינואר אמא שלי הציעה שניכנס לדיאטה יחד- וכך יהיה קל לשתינו, לקח לי כמעט חצי שנה ליישם את ההצעה אבל בלי אמא... וכפי שכבר אמרתי לפני חודש וחצי חודשיים התחלתי דיאטה מבוקרת אצל דיאטאנית במשקל של 78.600 ועכשיו הגעתי למשקל של 72.300 הורדתי כמעט 6וחצי קילו! אני אוכלת ארוחות מסודרות וצועדת כמעט כל יום שעה ברגל... אני מפחדת עכשיו להפסיק לרדת או שמשהו שוב ישתבש ואני לויודעת מה... כל מה שרציתי זה בסך הכל את התמיכה שלכם, באמת שזה הכל. פשוט קיבלתי את האומץ לעשות את זה כשראיתי שזה לא כ"כ נורא כשאילונה עשתה את זה, אבל כשכתבתי את ההודעה הראשונה בכלל לא קיבלתי תגובה, אני לויודעת אם זה היה נכון לכתוב עוד הודעה- אבל שווה לנסות. בהצלחה לכולכם- למקרה שלא ניפגש שוב...

אביטל +

New member
חן

אני בדרך למיטה עכשיו זה מישהו לא עונה זה לא אומר שלא קראו או שלא איכפת פשוט אנשים עסוקים וחיים את חייהם צריל לחכות בסבלנות לילה טוב

ניניה

New member
חן

אל תדאגי - זה פורום כל כך ידידותי שבשלב מסויים יענו לך אבל לפעמים לוקח זמן. בעיני זה ממש מעולה שאת מצליחה לרדת וכבר 6.5 קילו!!!! הכי חשוב זה שאת לקחת את עצמך בידיים ויזמת את הדיאטה הזו. גם לי הכי מצליח כשאני מתמקדת בפרוייקט (ובטח יתקנו אותי לא לקרוא לדיאטה ככה) ומשקיעה בו חלק עיקרי מהאנרגיות שלי כי זה שווה את זה וגם מיד מביא לך שקט נפשי מיוחל כי את יודעת שאת עושה כל מה שאת יכולה בשביל עצמך בתחום הזה. את בטוח תצליחי כי את נשמעת רצינית ועקשנית.שימי לב להודעות בפורום הזה ותראי שלכאורה אנשים כאן נשברים ואז פתאום כולם מפגיזים אותם בתמיכה והם קורסים תחת העומס וחוזרים מיד למסלול הדיאטה, אז אל תדאגי כי יצילו אותך כאן ממשברים ומעידות. תמשיכי להצליח והלוואי שאני הייתי עושה דיאטה בגיל 17 ומצליחה כמוך. כל התמיכה שבעולם! ניניה

Xenophobe

New member
יווו המון תודה ../images/Emo140.gif

אני לא רגילה לכ"כ הרבה תמיכה מאנשים אולי פשוט לא ידעתי לקבל אותה... אני ממש עם דמעות בעניים- רגשנית שכמוני אני מקווה שגם לך הולך בדיאטה! אני יודעת כמה זה חשוב ואת כ"כ צודקת לגבי האנרגיות- מאז שהתחלתי לרדת אני מרגישה יותר טוב וגם הפסיכולוגית שלי אמרה שהתחלתי את הדיאטה בגלל שמשהו בי השתנה כי כבר המון שנים אני מדברת על זה- מתחילת הטיפול בערך... אני בטיפול כבר שנתיים וחצי בערך. וזה כ"כ כיף שיש מקום שיש בוא אנשים עם אותה "בעיה" כמו שלך ושיודעיןם בדיוק איך אתה מרגיש כי אפילו החברים הכי טובים ואפילו בעל במקרה של נשואים לא תמיד מבינים את המצב! המון תודה שוב

vodka2

New member
אל דאגה חן תקבלי ואם לא היום מחר

העיקר לא להתיאש לא מהפורום ולא מהדיטאה. חבל שאני לא יכולה להפנות אותך למכתב הראשון שכתבתי לפורום בעצם אני כן אם תבדקי את הפורם הרזיה בוולה, זה צריך להיות בארכיון, אומנם הסיפור שלי לא בדיוק דומה לשלך אבל כשפניתי לפורום הייתי מיואשת מדיאטות, מעצמי, ומכל העולם ותאמיני או לא החברה כאן היו מקסימים ולמרות שאני לא יכולה להיות כאן באופן קבוע בכל הזדמנות שאני חוזרת למקלדת אני קודם כל בודקת מה שלום כולם, אם החברים כאן לא היו נותנים הרגשה של בית לא הייתי משקיע זמן אני מקנא בך הלוואי והייתי מסוגלת לעשות את מה שאת עושה בגיל שאת עושה את זה היה חוסך לי המון כאב לב ורגשות נחיתות. מה שהכי חשוב זה לא לחשוב על שבירה והעלאת המשקל, כי אם תחשבי על זה זה יבוא, תשמרי על המשקל ואם שבוע אחד בא לך להתפרע תתפרעי, בלי רגשי אשם אבל עם מבט צמוד למשקל, כך שתיהיי מודעת - עלית במשקל , אז תאכלי למחרת סלט גדול במקום פיצה או גלידה והקילו ירד חזרה, אנחנו עושים דיאטה בסופו של דבר כדי להרגיש טוב יותר עם עצמינו ומה זה שווה אם תוך כדי אנחנו מתענים, אז תחזיקי מעמד כולנו איתך ואם יש בעיה או סתם אם בא לך לשאול משהו או לשתף תרגישי חופשי כולם מקשיבים או יותר נכון קוראים והכי חשוב, לשמור על מצב רוח טוב, ואופטימיות

Xenophobe

New member
תודה רבה! וסליחה על "הצעקה" למעלה

אני לא נשקלת כל יום אני נשקלת פעם בשלושה שבועות על אותו המשקל ואני לא לוקחת את זה בהסטריה אני יודעת שזה לא נורא גם אם אני לא ארד פעם ושבסופו של דבר אני אגיע למשקל המיועד לי ודיאטה מהירה זה לא הפיתרון כי כשירדתי מהר החזרתי את זה עם תוספות אבל אני יודעת שהפעם זה מבוקר אצל דיאטאנית! ושוב תודה!

vodka2

New member
תצעקי חופשי זה משחרר את האנרגיות הש

השליליות,

oshratush

New member
חן!

אשמח אם תדברי איתי באי סי קיו!:)))))))) בכדי שנהיה בקשר את גם צעירה וזה מחזק שיש עוד משהי צעירה שתדבר איתי ותעודד אותי לרדת במשקל

למעלה