טוב אולי זה לא המקום אבל אני ישאל..

BerKo6

New member
טוב אולי זה לא המקום אבל אני ישאל..

למישהו יצא לעבוד על כרטיס העריכה matrox 2000 ויכול להגיד מה המגבלות שלו והאם שווה לקנות אותו משומש ב2000 שקל...

roli

New member
RT2000

כרטיס טוב אם כי ישן יחסית. אם הוא מותקן כמו שצריך על מחשב חזק הוא יציב ונותן עבודה איכותית. יש לו די הרבה אפקטים ומעברים בזמן אמת אבל לא כמו הכרטיסים החדשים יותר. מבחינת המחיר- נראה לי שאפשר להוריד קצת אבל זה לא ממש יקר בשביל כרטיס שמור טוב עם כל התוכנות. מה שכן- תבדוק לפני שאתה קונה את הדרישות למחשב ואם יש לחומרה שלך תאימות עם הכרטיס. אתה יכול לבדוק באתר של מטרוקס.www.matrox.com/video/support/rt2000/rec/home.cfm

MaSTeRLou

New member
כרטיס נהדר

מנוע הrealtime קצת איטי, ולפעמים לא הכי יציב שבעולם, אבל באופן כללי הכרטיס דוגם באיכות מעולה, והעבודה איתו די זורמת ומהירה. אני עובד איתו ממתי שהוא יצא ועד היום... בשנה הראשונה לכרטיס הזה היו המון באגים, ורובם תוקנו עם הזמן, אבל אם אתה מכוון על מטרוקס, לך כבר על הRT2500 יד-שנייה. הוא בעצם מן גרסא יציבה יותר של ה2000. רק קח בחשבון שכרטיסי מטרוקס מאד רגישים לחומרה, והם לא ישתלבו בקלותת בכל מערך חומרה, אז אולי תצטרך לשבור את הראש קצת בחודש הראושן לשימוש. לקנות משומש ב2000 שקל זה לא רע בהתחשב בעובדה שPinnacle DC10Plus עולה היום בסביבות ה1000, והוא בכלל לא מגרד את הכרסוליים של הכרטיס הזה.

shai955

New member
לי יש את הכרטיס RT2500...

וזה כרטיס מצויין...אז אני מטוח שגם 2000 כרטיס מצויין. לדעתי יש לMATROX כרטיסים טובים.

למעלה