טוב אוקי נמאס לי

BiRd Of PrEy

New member
טוב אוקי נמאס לי

חלק אומרים לי שנרגילה זה כמו 11 סיגריות, חלק כמו 7 וחלק אומרים שזה פחות מסיגריה... קיצר נמאס לי החלטתי ממש לבדוק את העיניין.. נרגילה, עד כמה היא מזיקה?! היא עושה ריאות שחורות?

lizard

New member
כל אחד אומר משהו אחר.

הכי פשוט זה ללכת לרופא ולהתייעץ איתו. לי אמרו שזה יותר הרסני מסיגריות כי לוקחים יותר עמוק לריאות.

The Sandman

New member
אמממ היה פרסומת בעיתון נגד נרגילה..

רציתי לסרוק לכם אבל דיליתי שאין לי דרייבר כל אופן רשום שם ככה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ נרגילה - מחלה שעוברת מפה לפה! כשאתם שואפים מנרגילה אתם מסתכנים בהדבקות במחלות כמו הרפס, שחפת, ועוד ים מחלות זיהומיות העוברות אליכם מהמעשן הקודם. כל זה כמובן בנוסף לנזק הישיר שגורם הטבק: סרטן, התקפי לב, פגיעה בכושר הגופני והמיני, פגיעה בעור, בשיניים ובעצמות. המים אינם מסננים את החומרים המסוכנים! לא שווה שאיפה! משרד הבריאות - אגף ההסברה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אממ תשאלו אותי זה בולשיט וגם יש ציור של נרגילה נחנקת מלא יצורים רעים...

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחחח כן

במעריב לנוער.. כמו שאמרו לי לא לשתות\לאכול מפה לפה כשהיתי בכיתה א' או משו כזה..

F l a M e

New member
אממ...

אני אישית לא חושבת שזה משנה עם זה מזיק יותר או פחות כי זה לא ממכר ולא מעשנים את זה לעיתים קרובות כמו סיגריות (מי שמעשן סיגריות מי שלא זה סיפור אחר)

למעלה