טוב או רע

sharkyM

New member
טוב או רע

שלום אנשים , לפי ראות עיני יש כאן רק כאלה שיצאו וטוב להם ? האם יש כאן כאילו שיצאו ורע להם ??

adam222

New member
ובכן...

א. ברוך הבא. ב. ככל שיהיה זה חרא - זה עדין עדיף על לחיות בשקר, כך שגם שלא ניראה שרע לנו, רע לנו לפעמים... אבל לצערנו זה המחיר על יושר אישי! ועל רצון לחיות את דרכך כרצונך!

sharkyM

New member
אנא פרט

מה חרא ? האם הרגשת הבדידות (ראה ערך משפחה) ? האם סתם החוסר בידיעה שישמישהו עליון שאפשר להישען עליו בעת צרה . חוצ"מ אדם ידידי - אתה יודע את מצבי (אל תפרט) שהוא הרבה יותר מסובך !!!

adam222

New member
ידידי...

בדידות - הבדידות היא חלק קטן מהענין, אנחנו מפיקים את המקסימום ממפגשים של חברים, ישנם לא מעט חברים שלי שהרבה פעמים הייתי אצלם בחגים למשל... כי אין משפחה. משהו עליון - אני חושב שצריך להיות בן-אדם חזק יותר ע"מ להאימן שאין למעלה אף אחד... אבל אני רוצה לצוטט לך משפט שאמרה לי ידידתי (חוזרת): "איזה באסה שאבדה לי התמימות והאמונה, כי זה היה יותר קל" מאשר עכשיו להתמודד עם כל הבעיות של משפחה וכו´ כלומר: מהיום והלאה אני לא תמימה, אבל מהיום זה יהיה הרבה יותר קשה ולכן צריך להיות בן-אדם חזק יותר!

sharkyM

New member
ידידי משכבר

בתיאבון , אל תשכח לברך ונא לר לשתות נס לאחר מכן. קבל ח"ח על התשובה . מסיר בפניך את כיפתי . בזמנו לא הערכתי אותך ככותב רגיש כ"כ . קבל את התנצלותי . צודק ,הרשת לא כ"כ איטית . שאלה : האם "דער רוסישער" הוא דובלאווא,דובלאווא,דובלאווא ?

מה אני, שרקים?

פרט, נמק, הרחב, הסבר, הבא דוגמאות. רצוי בצורת שיר מחורז. (25 נק´). יוינע דער רוסישער

sharkyM

New member
מכר משותף

של אדם ושלי ממוצא רוסי קצת בעייתי אשר במקום www היה נוהג לומר דובלאווא ... קצת צולע אבל ראשי אינו כאן. חוצ"מ הוא לא היה יוינע אלא דימא דער רוסישער .

סלח לי, ../images/Emo11.gif

זה אינו שיר מחורז. אלהים שלי, הישראלים האלה, מה הם עושים לשירה?! זו חריזה זו? הדביליות! לפני שהייתי במסיבת חנוכה בגן של אחותי (מתוך אילוץ הייתי שם. הושרו שם שירים טראמבאליים לאללה) לא חשדתי ש"שמחה" ניתנת להיחרז עם "גאווה".. אבל כנראה בהויה הפוסט מודרנית כבר הכל אפשרי. שרקים, אל תיקח אישי, זה סתם טיפה ממה שהצטבר לי על החורז הישראלי. יוונע

sharkyM

New member
מחמלי

השירה רחוקה ממני והלאה , עשיתי מאמץ כביר ויצאו לי שלושת השורות הראשונות . השפות היחידות שבהן אני מסוגל לחרוז הן שפות תכנות ,

adam222

New member
קבל

לולאה אין סופית שתנאי העצירה שלה פונקציה רקורסיבית חסרת אמצעי קידום... ניסיתי... לא משהו!
ר´ יונה - איך אהב פרוביערט... אבער ווען סי גייט נישט, גייט דוס נישט!

טוב מאוד

אני מאלה שיצאו וטוב להם. אנחנו תמיד שואפים שיהיה לנו טוב, כך גם (בעיקר) כשרע, אני לא בטוחה שהיציאה מהדת עושה טוב או רע, אני חושבת שלקיחת אחריות על החיים עושה טוב, ללא קשר לבחירות שלוקחים. >ספל חמאה שטוב לה גם כשרע לה<

yariv~2

New member
אני יצאתי מהצד הפילוסופי...

לכן לעולם לא יהיה רע לי... וגם לעולם לא יהיה לי טוב... מנקודת המבט שלך. לדידי טוב ורע זוהי אמונה כשאר האמונות שניתנת להפרכה... מההה??? לא הבנת? לא חשוב...אני כזה, לא ממש מובן.

אלי פלס

New member
פעם ככה ופעם ככה...

(את הכותרת יש לקרוא בהטעמה) שרק יקירי (אני מספח אותך ליקיריי. אכפת לך?), אז כמו שכתבתי בכותרת. לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות... כמו לכל אדם בחיים גם לנו יש תקופות טובות ורעות יותר. מכל מיני סיבות. כלכליות, חברתיות ועוד... אבל בארבעת השנים בהן אני חילוני עוד לא קרה שהתחרטתי על כך שיצאתי. זו האמת שלי וזו הדרך היחידה בה אני יכול לחיות באמת. ביטוי באידיש יעזור כאן יותר: "לייבעדיק". החילוניות עבורי היא מעין מזון רוחני לנפש... מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר.

למעלה