טוב, אז אוטוטו מסתיים עוד שבוע....

טוב, אז אוטוטו מסתיים עוד שבוע....

והגיע הזמן לעדכן (אני פותחת הודעה חדשה למרות שהשרשור המקורי נמצא בדף הראשון...הוא פשוט לא קופץ כבר. מקווה שזה בסדר). אז ככה, השתדלתי להוריד פרופיל כמה שאפשר. הגעתי בבוקר, נכנסתי למשרד שלי, סגרתי את הדלת ועשיתי את העבודה שלי בלי לדבר יותר מדי עם העובדים האחרים. היה ריב מאוד גדול בין הבוס לעובדת השניה. לא התערבתי, אבל כמובן שהבוס נכנס אלי למשרד אח"כ להוציא קיטור. אוקיי, אז נתתי לו להשתפך קצת, והעפתי אותו מהמשרד בטענה שיש לי מלא עבודה לעשות. אני מאוד מנסה להיות נייטרלית ושלא ייערבו אותי בריבים שלהם. מצד שני, יש פרוייקט שהעובדת השנייה לא מוכנה לעשות, אז הבוס רצה להפיל אותו עלי, וירד מזה רק אחרי שהסברתי לו שזאת לא בעייה שלי, ושאני כבר עובדת על שלושה פרוייקטים במקביל, ואין מצב שאני לוקחת על עצמי עוד אחד. יש גבול

כל הכבוד../images/Emo70.gif

זו התחלת טובה. יש עוד מקום לשיפור. טוב שלא הסכמת לקבל את הפרוייקט הנוסף. הוא הבוס, שהוא יתמודד עם העובדת השניה. אם הוא מוותר לה, אז שיעשה את זה בעצמו. את לא צריכה להיות שעיר לעזאזל. תמשיכי לא להתערב ולהבהיר להם שאת כבר לא מעוניינת לשמוע יותר. בסוף לאחד מהם ימאס. אין הרבה אפשרויות:
או שהם יפסיקו לריב
או שהיא תתפטר
או שהיא תפוטר אם העבודה כל כך חשובה לה, ואם היא מספיק חכמה, היא בסופו של דבר תיבחר באופציה הראשונה.

יש לי הרגשה

שבקרוב כל הסיפור הזה עומד להתפוצץ והבוס יתעצבן עליה ויפטר אותה. הוא היה מאוד קרוב לזה השבוע. נראה מה יהיה....

למעלה