טוב.... אז אולי נמשיך באירוחים????

hadarbis

New member
טוב.... אז אולי נמשיך באירוחים????

מכיוון ששוקולדה לא ממשיכה, אני אמשיך! עכשיו תורה של.... שוקו בשקית
קדימה שאלות....

חןןןןןן../images/Emo13.gif

אממ..
בת כמה את?
מה התאריך לידה שלך?
את מרוצה מהשם שלך?
מה מידת הנעליים שלך?
מרוצה ממנה?
איזה זמרים את שומעת חוץ ממיקה?
באיזה עוד פורומים/קמונות את נמצאת בתפוז?
יש לך הוט או יס?
מה הסרט האהוב עליך?
האם קרה שהתחלת לקרוא ספר והפסקת באמצע?
אם כן, מה שמו?
כמה שעות את על המחשב ביום?
איזו חיה את הכי אוהבת?
יש לך חבר?אם כן כמה זמן?
את רואה פיק אפ?
מה מרגיע אותך?
מה מפחיד אותך?
מה היא אהבה בשבילך? אממ זהו בנתייםם שיהיו לי עוד שאלות אני אכתוב
מקווה שלא חפרתי
רחלי

../images/Emo12.gif*מצביעה יפה* ../images/Emo3.gif

בת כמה את? 14 והרבה חודשים
מה התאריך לידה שלך? 13.1 את מרוצה מהשם שלך? ממ כן. אבל הוא קצרכזה|: מה מידת הנעליים שלך? 39-40 מרוצה ממנה? כה. איזה זמרים את שומעת חוץ ממיקה? פפפ מלא. >< באיזה עוד פורומים/קמונות את נמצאת בתפוז? כתוב בכרטיסאישי. יש לך הוט או יס? הוט.
מה הסרט האהוב עליך? "רקוויאם לחלום". האם קרה שהתחלת לקרוא ספר והפסקת באמצע? כן. >< אם כן, מה שמו? "כלב שחור". כמה שעות את על המחשב ביום? מלאמלא
איזו חיה את הכי אוהבת? כלב. יש לך חבר? אם כן כמה זמן?
את רואה פיק אפ?
מה מרגיע אותך? ללכת לישון? מה מפחיד אותך? פחד. מה היא אהבה בשבילך? לא יודעת להגדיר אהבה. יאיא נחמד

../images/Emo123.gif

מה יש? התכוונתי לפתוח את ההמשך היום, אבל מכיוון שהדר השיגה אותי.. גם יש לי הרבה לימודים..... הדר, אותך לרשויות!

hadarbis

New member
איזה פרצוף מגניב..

חחחחחחחחחחח
יאללה תעני לשאלות שלי.. השקעתי בהן..

hadarbis

New member
טוב.. קדימה שאלות..

מעניין כמה יצא לי..
כמה פעמים בשבוע את מתקלחת?
למי את יותר קשורה- אמא או אבא?
כמה חברות טובות קרובות יש לך?
יש לך תחביבים שיכולים לגרום לך לקום באמצע הלילה בגללם?
היה לך חבר?
באיזו כיתה את?
כמה פעמים את נכנסת לפורום הזה בשביל לבדוק הודעות חדשות?
מה הפחד הכי גדול שלך?
כמה אחים אתם בבית, ובאילו גילאים?
באיזה פורומים את שותפה? ואל תגידי להסתכל בכרטיס האישי כי אני לא אסתכל
תפרטי לבד
מה את חושבת על השיר של מיקה- "מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא"?
נוהגת להתאפר?
איך את מגדירה את עצמך: פריקית, פרחה, מגונדרת, או מה..?
התנשקת כבר?ואם כן, איך היה?
מה התוכניות שלך לכשתהיי "ילדה גדולה", אחרי הצבא והכל?
מה את הכי אוהבת בעצמך?
מה היית משנה בך בלי לחשוב פעמיים?
את אוהבת ימי הולדת?
מה המחמאה הכי יפה שנתנו לך אי פעם?מי נתן לך אותה?
אם הייתה לך משאלה ברגע זה ממש, מה היית מבקשת? בלי לחשוב!
את אוהבת מוזיקה מזרחית?
לובשת כבר בגדי חורף? ועכשיו שאלות בנושא: מה את יותר אוהבת:
לילה או יום?
שמש או ירח?
בנים רזים או שמנמנים במידה?
חתול או כלב?
פירות או ירקות?
שוקו או תה או קפה?
פטריות או זיתים?
ביצים קשות, או חביתה?
מתוק או מלוח?
שקיעה או זריחה?
לבשל או לאכול?
גבינה צהובה או גבינה לבנה?
בשר או מוצרי חלב?
מה יותר כנה לדעתך.. חיבוק או נשיקה? מה יותר אינטימי?
הפתעות או שהכל ידוע מראש? נחזור לשאלות הרגילות..
יש לך ציפורניים מטופחות, או סתם ציפורניים? את אוכלת את הציפורניים שלך?
מה האיבר הכי סקסי בבן המין השני (או לא השני..
)לדעתך?
כמה ילדים תרצי שיהיו לך?
האם את חושבת שזה אפשרי ליצור קשרים רומנטיים דרך האינטרנט?אם יש לך דוגמא- את מוזמנת להוסיף..
וקשרים חברותיים, בין אותו המין, זה אפשרי?כנ"ל.. אם יש דוגמא, את מוזמנת
איזה שיעור בבית ספר את לא יכולה לסבול?
נראה לך שתסתדרי בצבא?
אוכלת כשר?
נכון שעבר המון זמן מאז שהתחלת לענות על הכל, ועכשיו כבר אין לך כח?
אין לי עוד שאלות אז אני אסיים..

יאו../images/Emo6.gif

כמה פעמים בשבוע את מתקלחת? ממ 6?
למי את יותר קשורה- אמא או אבא? אמא נראה לי. כמה חברות טובות קרובות יש לך? לא'דעת. יש לך תחביבים שיכולים לגרום לך לקום באמצע הלילה בגללם? כן
היה לך חבר? כן. באיזו כיתה את? ט'. כמה פעמים את נכנסת לפורום הזה בשביל לבדוק הודעות חדשות? כל יום, כמו בערך כל פורום שאני נמצאת בו
מה הפחד הכי גדול שלך? פחד. כמה אחים אתם בבית, ובאילו גילאים? אחי הגדול(19וחצי), ואני ואחותי התאומה
באיזה פורומים את שותפה? ואל תגידי להסתכל בכרטיס האישי כי אני לא אסתכלתפרטי לבד. פפפ. מיקה קרני, אוונסנס, היהודים, כנסיית השכל, ג"צ, בית הבובות.. וקוראת ועוד מלא. |: מה את חושבת על השיר של מיקה- "מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא"? אוע|: נוהגת להתאפר? לא. איך את מגדירה את עצמך: פריקית, פרחה, מגונדרת, או מה..?
התנשקת כבר? ואם כן, איך היה? אאא. לא בדיוק, אבל היה פסדר כזה. מה התוכניות שלך לכשתהיי "ילדה גדולה", אחרי הצבא והכל? טיול מה. מה את הכי אוהבת בעצמך? שפתיים. מה היית משנה בך בלי לחשוב פעמיים? גוף מהרמהרמהרמהר ;| את אוהבת ימי הולדת? כן. מה המחמאה הכי יפה שנתנו לך אי פעם? מי נתן לך אותה? לא זוכרת
אם הייתה לך משאלה ברגע זה ממש, מה היית מבקשת? בלי לחשוב! לא מתאים לפה
את אוהבת מוזיקה מזרחית? לא ממש. לובשת כבר בגדי חורף? לא
ועכשיו שאלות בנושא: מה את יותר אוהבת: לילה או יום? לילה. שמש או ירח? ירח. בנים רזים או שמנמנים במידה? במידה?..
חתול או כלב? כלב. פירות או ירקות? ירקות. שוקו או תה או קפה? שוקו
פטריות או זיתים? זיתים. ביצים קשות, או חביתה? ביצים קשות. מתוק או מלוח? מתוק נראלי
שקיעה או זריחה? שניהם. לבשל או לאכול? לבשל. גבינה צהובה או גבינה לבנה? גבנ"צ. בשר או מוצרי חלב? בשר. מה יותר כנה לדעתך.. חיבוק או נשיקה? מה יותר אינטימי? כנה? חיבוק, אינטימי, נשיקה...
הפתעות או שהכל ידוע מראש? תלוי מתי. נחזור לשאלות הרגילות.. יש לך ציפורניים מטופחות, או סתם ציפורניים? את אוכלת את הציפורניים שלך? כן
מה האיבר הכי סקסי בבן המין השני (או לא השני.. )לדעתך? שפתיים. כמה ילדים תרצי שיהיו לך? 3? האם את חושבת שזה אפשרי ליצור קשרים רומנטיים דרך האינטרנט? אם יש לך דוגמא- את מוזמנת להוסיף.. כן..
וקשרים חברותיים, בין אותו המין, זה אפשרי? כנ"ל.. אם יש דוגמא, את מוזמנת. גם.
איזה שיעור בבית ספר את לא יכולה לסבול? תנך. >< נראה לך שתסתדרי בצבא? כן. אוכלת כשר? גם. נכון שעבר המון זמן מאז שהתחלת לענות על הכל, ועכשיו כבר אין לך כח? האמת שאין לי עצבים
אין לי עוד שאלות אז אני אסיים..
לילה טוב. :)

hadarbis

New member
הנה עוד שאלות ../images/Emo3.gif

מצאתי אותם בבלוג של מישהי.. נראה לי נחמד- עכשיו תעני את!
מה קורה? שם: על שם מי? איך חבריך קוראים לך? איך היית רוצה להיקרא? ארץ ועיר לידה: מידת נעליים: צבע שיער: צבעת פעם את השיער? שמפו/קונדישינר: סבון: פירסינג: קעקועים: משקפיים? עבר פלילי: שפות: מזל: אחים: בת כמה את נראית? היחסים עם ההורים טובים? חיות מחמד? איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? מהו המשפט שמאפיין אותך? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תארי את עצמך ב-4 מילים: האם... את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? את בחורה של סטוצים? את חושבת להתאבד? את רוצה עוד פירסינג? הכרת פעם מישהו/י באינטרנט? נפגשת איתו/ה? בגדת בחבר/ה שלך? חבר/ה שלך בגדה בך? את בקשר עם אחד האקסים שלך? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? את מעשנת? את מאמינה ב-ה'? את מאמינה ברוחות רפאים? את מאמינה בחייזרים ועב"מים? ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית הטלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני נוער: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים: סקס לפני נישואים: האם אי פעם... בכית בגלל בת? בכית בגלל בן? שיקרת? נעצרת? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת הולכת למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? שחית פעם בעירום? רצית להרוג מישהו? היית חרמנית? כמה פעמים..: היית מאוהב: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: חכמה: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: חיה: ממתק: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף/קיץ: בחדר: סרט: סידרה: ערוץ: מכונית: ספורט: שיר: האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: שלח לך אימייל: וסתם....: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום: סתיו או אביב: מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה? איזו ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? את משועממת? רעש אחרון ששמעת: ריח אחרון שהרחת: איפה אפשר למצוא אותך בלילה? בהצלחה

הנה הנה מה ../images/Emo3.gif

מה קורה? אני קורא. שם: חן. על שם מי? אפחד. >< איך חבריך קוראים לך? חנג'י.[WTF!?] איך היית רוצה להיקרא? לא'דעת. ארץ ועיר לידה: ישראל, ת"א.
מידת נעליים: 39. צבע שיער: חום-כהה. צבעת פעם את השיער? כה. שמפו/קונדישינר: לאזוכרת. סבון: דאב? פירסינג:
]: קעקועים:
]: משקפיים?
עבר פלילי:
שפות: עברית? מזל: גדי. אחים: תאומה ואח בצבא. בת כמה את נראית? 16? היחסים עם ההורים טובים?
חיות מחמד?
איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? יהיה טוב? מהו המשפט שמאפיין אותך? לא'דעת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כרגע? סתום ת'פה שלך ]: תארי את עצמך ב-4 מילים: >< האם... את דלוקה על מישהו? כן. ]: את רוצה לגור במקום אחר? כן ]: את מאמינה באהבה וירטואלית? כן. את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. את בחורה של סטוצים? לא ממש. את חושבת להתאבד? לא. את רוצה עוד פירסינג? אני רוצה פירסינג ]: הכרת פעם מישהו/י באינטרנט? נפגשת איתו/ה? כן. בגדת בחבר/ה שלך? לא. חבר/ה שלך בגדה בך? כן. את בקשר עם אחד האקסים שלך? כן. את אוהבת ילדים? אהא
את ותרנית או עקשנית? ותרנית. את מעשנת? משתדלת שלא. את מאמינה ב-ה'? לא ממש. את מאמינה ברוחות רפאים? לא. את מאמינה בחייזרים ועב"מים? לא. ניסית פעם סוג כלשהוא של סמים? לא. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כלב שחור. סרט מושכר שראית: לא'דעת. סרט בקולנוע: "הדום" שיר ששמעת: System of a Down- Chop Suey
השיר שנתקע בראש:
לא חשוב. הדיסק שקנית: לאזוכרת. הדיסק ששמעת: לאזוכרת. האיש שהתקשרת אליו: סיון. האיש שהתקשר אליך: יעלי תוכנית הטלוויזיה שראית: לא ראיתי איש שחשבת עליו:
בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני נוער: לא ממש. |||: נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים:
סקס לפני נישואים:
האם אי פעם... בכית בגלל בת? כן. בכית בגלל בן? כן. שיקרת? כן. נעצרת? לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. |: הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? לא. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. שחית פעם בעירום? מתישהו כשהייתי קטנה בטח
רצית להרוג מישהו? כן. היית חרמנית? חה o_O כמה פעמים..: היית מאוהב: נשבר לך הלב: שברת לבבות: לאחושבתשזהקרה. |: נישקת בנות: לא'דעת. נישקת בנים: 1? |: שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: 1? התחרטת על דברים שעשית: הרבה..|: האם את חושבת שאת... יפה: לא >< מצחיקה: מדיי פעם >< כוסית: לא >< חברותית: כן >< מעניינת: תלוי מי מתעניין
חכמה: כן>< מכוערת: לא. >< אהובה: אהא
דואגת: כה. חמודה: לא'דעת. חננה: לא P: דברים מועדפים..: מילה בת 4 אותיות: אוווהוו אהבה..(פתאום היא מתפרצת
) חיה: כלב ממתק: פסקזמן קורנפלקס: נו, מה איתו? |: מסטיק: לא'דעת צבע: ><. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: הצמידים שלי מה ]: חורף/קיץ: חורף!!!!!111111
בחדר: לא'דעת. מחשב? X_X סרט: רקוויאם לחלום.
סידרה: לא'דעת. ערוץ: לא'דעתת! מכונית: ><!!!!!!!1111 ספורט: כדורסל ושחיה. שיר: יש כמה. |: האיש האחרון ש...... ישן במיטה שלך: אחותי. ראה אותך בוכה: אני? |: הלכת איתו לסרט: אלון ורז ועדי ודניאל וספיר ]: צעק עלייך: עמית אמאשלו ]: שלח לך אימייל: יעלי. וסתם....: מה השעה עכשיו? 14:53 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: סתיו מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי עם זה? לענות על השאלות האחרות P: איזו ארוחה אחרונה אכלת? ביניים?
תיכון או אוניברסיטה? O_O את משועממת? לא. רעש אחרון ששמעת: מקלדת? ריח אחרון שהרחת: בושם. איפה אפשר למצוא אותך בלילה? על המחשב ]:
תודה.

סדר המתארחים בפורום!!!!

heaven is here
RTur
hadarbis שוקו ב שקית נעלול הפלא ANlgMA רחלי כהן כל מי שרוצה לשחק שישרשר את הסימן
בכותרת ההודעה ואני כבר אדאג לכל השאר...
יום נעים וגשום
לכולם!

למעלה