יאו../images/Emo6.gif
כמה פעמים בשבוע את מתקלחת? ממ 6?
למי את יותר קשורה- אמא או אבא? אמא נראה לי. כמה חברות טובות קרובות יש לך? לא'דעת. יש לך תחביבים שיכולים לגרום לך לקום באמצע הלילה בגללם? כן
היה לך חבר? כן. באיזו כיתה את? ט'. כמה פעמים את נכנסת לפורום הזה בשביל לבדוק הודעות חדשות? כל יום, כמו בערך כל פורום שאני נמצאת בו
מה הפחד הכי גדול שלך? פחד. כמה אחים אתם בבית, ובאילו גילאים? אחי הגדול(19וחצי), ואני ואחותי התאומה
באיזה פורומים את שותפה? ואל תגידי להסתכל בכרטיס האישי כי אני לא אסתכלתפרטי לבד. פפפ. מיקה קרני, אוונסנס, היהודים, כנסיית השכל, ג"צ, בית הבובות.. וקוראת ועוד מלא. |: מה את חושבת על השיר של מיקה- "מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא"? אוע|: נוהגת להתאפר? לא. איך את מגדירה את עצמך: פריקית, פרחה, מגונדרת, או מה..?
התנשקת כבר? ואם כן, איך היה? אאא. לא בדיוק, אבל היה פסדר כזה. מה התוכניות שלך לכשתהיי "ילדה גדולה", אחרי הצבא והכל? טיול מה. מה את הכי אוהבת בעצמך? שפתיים. מה היית משנה בך בלי לחשוב פעמיים? גוף מהרמהרמהרמהר ;| את אוהבת ימי הולדת? כן. מה המחמאה הכי יפה שנתנו לך אי פעם? מי נתן לך אותה? לא זוכרת
אם הייתה לך משאלה ברגע זה ממש, מה היית מבקשת? בלי לחשוב! לא מתאים לפה
את אוהבת מוזיקה מזרחית? לא ממש. לובשת כבר בגדי חורף? לא
ועכשיו שאלות בנושא: מה את יותר אוהבת: לילה או יום? לילה. שמש או ירח? ירח. בנים רזים או שמנמנים במידה? במידה?..
חתול או כלב? כלב. פירות או ירקות? ירקות. שוקו או תה או קפה? שוקו
פטריות או זיתים? זיתים. ביצים קשות, או חביתה? ביצים קשות. מתוק או מלוח? מתוק נראלי
שקיעה או זריחה? שניהם. לבשל או לאכול? לבשל. גבינה צהובה או גבינה לבנה? גבנ"צ. בשר או מוצרי חלב? בשר. מה יותר כנה לדעתך.. חיבוק או נשיקה? מה יותר אינטימי? כנה? חיבוק, אינטימי, נשיקה...
הפתעות או שהכל ידוע מראש? תלוי מתי. נחזור לשאלות הרגילות.. יש לך ציפורניים מטופחות, או סתם ציפורניים? את אוכלת את הציפורניים שלך? כן
מה האיבר הכי סקסי בבן המין השני (או לא השני.. )לדעתך? שפתיים. כמה ילדים תרצי שיהיו לך? 3? האם את חושבת שזה אפשרי ליצור קשרים רומנטיים דרך האינטרנט? אם יש לך דוגמא- את מוזמנת להוסיף.. כן..
וקשרים חברותיים, בין אותו המין, זה אפשרי? כנ"ל.. אם יש דוגמא, את מוזמנת. גם.
איזה שיעור בבית ספר את לא יכולה לסבול? תנך. >< נראה לך שתסתדרי בצבא? כן. אוכלת כשר? גם. נכון שעבר המון זמן מאז שהתחלת לענות על הכל, ועכשיו כבר אין לך כח? האמת שאין לי עצבים
אין לי עוד שאלות אז אני אסיים..
לילה טוב.