טוב... אז או קי... תקראו

טוב... אז או קי... תקראו

אז או קיי.. יש לי וידוי קטן פליז אל תצחקו ! אני... אני ... הייתי בהופעה שלהם בפארק הירקון.... ולמרות שבאמת הייתה הופעה מדהימה (כן כן הייתי אזור א` ליד הבמה אתן לא נה נה בננה) עזבו סתם בא לי להיות קצת מפגרת גם לי מותר לא רק לכן..:) ו.... או קי למרות שהם שרים נחמד.. אבל הם נורא ממוסחרים... כאילו.. אין הם לא כותבים ת`שירים שלהם.. לא מנגנים.. ובנוסף גם מחדשים פול שירים !!! די ! קצת עבודה הייתה משיגה להם עוד כמה מעריצות.. אז או קי עצה לכל אלה שממש ממש שרופות להם על התחת ו``יו איזה מושלם ניקי הוא הסתכל עליי`` ``ואני פגשתי את ווסטלייף יו אני כזאת מדהימה!!!`` אז תתבגרו קצת... תבינו שיש מוזיקה הרבה הרבה הרבהההה יותר איכותית מווסטלייף - ולא אני לא מדברת על באקסטריט !!! תשמעו קצת אביב גפן... והיהודים... ואז תבינו מה זה מוזיקה איכותית ולכל אלה ששומעים יותר מזה כמו נירוונה ומטאליקה ולינקין פארק וכל אלה.. אז אל תתחילו עכשיו להתלהב מהקטע שאתם שומעים מטאל ובלק מטאל.. או קי ? תודה אתם נורא נחמדים :) טוב זהו אמרתי מה שיש לי להגיד... (פאק כמה אני כותבת !!!! ועוד איפה !!!) טוב אז עכשיו בטח כולם פה... כולן יותר נכון... ישנאו אותי רצח.. אבל יום אחד גם אתם תבינו ! זהו עכשיו אני באמת מסיימת peace & love נטע

ניקי בי

New member
גם אני הייתי בהופעה ו...

היום מלא בנים! ממש הופתית לראות כמה גנים היו שם מעריצים לגבי הטעם בשירים - אני חושבת שכל מוסיקה היא בפני עצמה ואני אוהבת גם דברים אחרים כמו: רובי וויליאמס, בקסטריט, בריטני, ג`ניפר ועוד אבל ווסטלייף הם אחלה להקה עם שירים מצויינים ואני מתה עליהם!

sweet_angel

New member
איך הייתה באמת ההופעה?

כאילו בכלל לא שמעתי עליה.... פייב וווסטלייף שרו ביחד? ומי נתנו הופעה יותר מרשימה? אבל בכנות........

ניקי בי

New member
היה מדהים!

היה ממש גדול, כל כמה דקות הם החליפו בגדים כאילו אני לא יודעת מה... אבל השירים היו אחלה ובשיר uptowngitl הייתה לינור אברג`יל במקום קלודיה שיפר מהקליפ אבל היה מעולה בסה``כ

sweet_angel

New member
וואלה שמעתי שהיא הייתה שם........

אז מה כל הבנות קינאו בה.? אבל מי היו יותר טובים? כאילו אני בטוחה שמבחינת הבנות שמעריצות את ווסטלייף הם היו הכי טובים אבל אולי את תוכלי לענות לי על זה.. כמה זמן הייתה ההופעה של כל להקה?

ניקי בי

New member
השוואה בין פייב לווסטליף

ווסטלייף הופיעו שעה ועשרים פייב שעה ועשרים בהתחלה פייב באו עם אופנועים, זה אולי הקטע היחיד שהיה מעניין בהופעה שלהם. ווסטלייף היו יותר טובים כי פייב שרו שירים שהם כבר שרו בארץ פעם קודמת וזה היה דומה מאוד, ופייב פחות טובים, יש להם שירים לא משהו לדעתי

T.Z

New member
אבל יותר טובים מווסטלייף זה בטוח..

חוצמזה... שיהיה לא משהו אבל לפחות השירים.... שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם יודעים לכתוב שירים לא רק לעשות עוד גירסה משעממת!!!!!!!!!

westcrap

New member
ווסטלייף הפצצות הכוסונים הבטולים :cool:

דבר ראשון.. הודעה ראשונה שלי בפורום, פורום מבדר למדי. ... כיף לקרוא תהודעות המפגרות שלכן (מעריצות של ווסטלייף - תבינו) דבר שני למה נתנו לילדה מפגרת שכמותך שחולה על התחת של קיאן / בריאן או שמוק אחר לנהל את הפורום הזה? את לא אובייקטיבית, את ילדה קטנה, וחלק מהדברים שכותבים כאן את נעלבת וישר מתחילה לבכות. דבר שלישי.. בקשר לפייב (מותר לי קצת להתייחס להודעה שחה נכון? טופי).. לא, לא כל השירים היו בהופעה הקודמת, יודעת מה? ממש לא היו הרבה חדשים ובללייבב... וגם ווסטלייף שרו שירים מההופעה הקודמת, אז? מה זה אומר? שאת לא צריכה לנהל פורום דבר רביעי.. נהדר לדעת שהם מתפרקים בגלל המנהל שלהם ומי שלא מבין שיכנס לאתר Dotmusic.com ויקרא לבד... דבר חמישי.. פייייייב, קיאן מת, בראיין שמן לכי תבכי ביי!

T.Z

New member
חבל לך על הזמן היא עונה רק לגרופיות

ואם היא הייתה מנהלת טובה יותר היא לא הייתה אומרת שאין פה מקום לאנשים שלא מוצאים הגיון בקיומה של ווסטלייף או הפורום...

sweet_angel

New member
זה לא ככה.........

שלא תביני לא נכון אז מה אם אנחנו אוהבים להגיד איזה מוזיקה אנחנו אוהבים...... ואני כאן כי אני אוהבת לדבר על איזה מוזיקה אני אוהבת ולמה לפי דעתי ווסטלייף וכל דאר להקות וזמרי הפלסטיק הם לא מוזיקה טובה ואני כאן גם כדי לדבר סתם.... והבנות המוזרות האלה שישר מתחילות להתקיף זאת כבר הבעיה שלהן אז אני מגינה עלי ועל החברים שלי כאן.......

AAAAAAAAAAAAAA

New member
איזה צחוקים- Not...

אם באמת היית בהופעה שלהם היית מבינה שהם לא ממוסחרים- אז מה עם הם שרים שירים ששרו אותם כבר, הם שרים את זה באיכות מעולה. חוץ מזה, אחת האימהות של אחת מהחברות-מעריצות שלי הייתה בהופעה, והיא חשבה שהם מאוד ממוסחרים (כמוך..... אהם אהם), אחרי ההופעה האימא הייתה בשוק כמה הם טובים- והיא השתכנעה שהם שווים. נכון, זה רק מקרה אחד אבל עדיין. ומה את כותבת ``טוב אז עכשיו בטח כולם פה כולן יותר נכון ישנאו אותי רצח.. אבל יום אחד גם אתם תבינו``, מה את כל כך חושבת את עצמך? ועוד את אומרת לכל המעריצות לא להתלהב מהלהקה ומעצמן- אז קלטנו! Use your own advice, honey. AAAAAAAAAAAAAAAAAA.

sweet_angel

New member
והנה דוגמא לבן אדם אדם לא חכם.....

תגידי את בכלל מבינה את המשמעות ממוסחרים???? זה לא קשור להופעה..... זה קשור לכמה יחסי ציבור יש להם כמה רואים אותם בכל מיני מקומות כמה הם מתפרסמים בעולם........ אז כן הם מאוד ממוסחרים במקום לשבת באולפן הקלטות לכתוב שירים לעשות חומר יותר הגיוני חוץ מאני אוהב אותך..... הם מופיעים בכל העולם ועושים כסף עליך ועל כל החברות שלך....

אה... עוד משהו תעני לי את..

מה קשור למה אני מתלהבת ?!?!?! לא חמודה... ממש לא... כולה אמרתי מה שאני חושבת לא טוב לך בעיה שלך... וד``א הם נורא ממוסחרים !!! כשהם יישבו יכתבו ת`שירים שלהם וינגנו (אווו אז או קי יש שם אחד שמנגן בגיטרה וואו איזה כשרוני...)

T.Z

New member
מה רע במטאל ובלק מטאל??????????????

עוד לא הבנתי... כאילו רק אביב גפן והיהודים זה טוב??? כלומר...זה טוב בטח זה טוב אבל גם מה שהזכרת קודם במיוחד ניררונה... לא ממש הבנתי מה יש לך נגד מטאל ולמה..

או מי גאד מה עשיתי !!!!!

או קי רק דמיינתי או שהתחיל פה ויכוח מי יותר טוב ווסטלייף או פייב ?!?! כאילו דהההההההההההההההה הלו כזה ברור שווסט הרבה יותר טובים מה אתם דפוקים או מה ?!? טוב עכשיו ברצינות - רק שיהיה לכם ברור... לכל מי שלא חטף קריזה מכל מה שאמרתי... לא אמרתי שבלק מטאל וכל הבלה בלה בלה הזה זה לא טוב... פשוט אני נורא נורא נורא נוראאאא אוהבת את אביב גפן והיהודים לדעתי הם הלהקה הכי טובה בארץ.. הם והתעויוט (למי שלא הבינה ושימו לב זה הבינה... התעויוט כאילו זה אמור להיות כתוב ככה..................) פשוט אני מכירה רק ישראלי וקצת את השירים המפורסמים של מטאליקה ונירוונה... עוד לא היו לי הזדמנויות לשמוע בלאק וזה... אז לא שמעתי זה הכל אין לי שום טענות שיהיה ברור... אני לא שוללת שום סוג של מוזיקה לפני שאני מנסה זהו :) אה ו-ווסטלייף רולז !!!!!!!!!!!!!!1 או שלא...

T.Z

New member
כבר נבהלתי!

אני גם אוהבת היהודים בעיקר מציאות נפרדת....איזה דיסק שולט! ולא אני לא ממש יודעת איך הם נראים... בקשר לאביב גפן והתעויוט לא ממש יצא לי לשמוע...אבל לפי מה שהבנתי זה לא רע=) וזהו. לא ממש אוהבת פופ. יותר רוק וקצת פאנק...

אה...

היהודים באמת ענקיים.... שיוציאו כבר ת`דיסק המזדיין הזה דייי כמה אפשר לחכות !!!! ואביב גפן 1??!!? את לא מכירה את אביב גפן ??!?!?! כי התעויוט זה הלהקה שלו...

למעלה