טוב... אז אחרי כמה שיחות עם כמה

bassboy

New member
טוב... אז אחרי כמה שיחות עם כמה

אנשים שיש להם את נגני iriver החלטתי שאני ארכוש נגן של iriver אבל יש לי ארבע שאלות: א. h320 או h10 20GB? ב. אם אני אקנה את המכשיר בארה"ב הוא יוכל לעבוד בארץ מבחינת שקעים למחשב וכל השטויות האלה? ג. האם מישהו יודע על חנות בניו יורק שמוכרת את הנגנים של iriver אבל במחיר שהאתר מוכר אותם. ד. האם תהיה לי אחריות על המכשיר בארץ ואם לא האם יהיה מקום שבו אני אוכל לתקנן אותו? תודה רבה לכל העוזרים.

bassboy

New member
ועוד שאלה אחת...

האם המכשיר מגיע עם מטען או שצריך לרכוש אותו בנפרד?

TheRealDeal

New member
המכשיר מגיע עם מטען.

עדיף לקנות בארץ את המכשיר כי מקבלים בחבילה עוד הרבה יותר דברים טובים (רק אם אתה קונה את הH320, לא יודע לגבי הH10). האחריות היא לא בינלאומית, אם תהיה תקלה אתה תצטרך לשלוח לחנות ממנה קנית.

weird dust

New member
לפי הידוע לי היא כן בינלאומית לH300

ארקדיה היא היבואנית הרישמית ומומלץ לדבר איתן.

weird dust

New member
כן, זה קצת מסובך אבל

יש צורך לעשות שינוי פורמט ורזולוציה ע"י תוכנה מיוחדת לכך.

קנה את הH 320 בארץ.

שלי.

bassboy

New member
אבל בארץ הוא עולה משהו כמו 600 שקל

יותר ויש לי 300 דולר בדיוק.

weird dust

New member
התוספים והאפשרויות שוות את זה

נגן לא קונים כל כמה חודשים, זהו מכשיר לטווח ארוך ודורש השקעה גבוהה. מומלץ לחסוך עוד קצת ולקבל יותר מאשר לקנות בחו"ל ולקבל פחות מבארץ.

bassboy

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אם אתם רק יכולם לאמר לי מה יותר טוב בחבילה שמקבלים בארץ מאשר בארה"ב והאם אתם מכירים איזושהי חנות בניו ירק שמוכרת נגני iriver באותו המחיר שהאתר מוכר?

weird dust

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

טוב בין הגירסה האירופאית לאמריקאית ההבדל הוא בנגן ולא בחבילה כפי שאני שם לב. בחבילה מקבלים: קייס סיליקון, אוזזניות, מטען, כבלים, דיסק הטענה וזהו. אני לא מכיר חנויות בניו-יורק, מצטער.

bassboy

New member
ומה מקבלים בנגן שהוא יותר כדי?

סליחה שאני כזה נודניק אבל אני מתייחס לזה כהשקעה דיי יקרה ואני לא רוצה לקנות משהו שלא יהיה לי טוב.

weird dust

New member
אתה לא נודניק אל תדאג

אני התבלבלתי ועניתי לגבי ה-H10 ולא ה-H300. אז קבל תיקון: בארץ: - נגן H320 - אוזניות איכותיות של Sennheiser - שלט (ללא מסך) - נרתיק עם תופסן לחגורה והמכנסיים - כבל USB 2.0 - כבל USB Host - כבל Line in/out - שנאי / מטען - מיקרופון חיצוני - מיתקן סוללות חיצוני - דיסק התקנה עם תוכנה לניהול ה- DB ודרייברים עבור Windows 98 - חוברת הוראות בארה"ב: נגן אוזניות קייס תוכנה ומדריכים מטען וכמה כבלים. חוץ מזה אי אפשר לחבר מצלמות ללא מקור כוח שבונים. וזה מה אני זוכר כרגע.

bassboy

New member
ב H10 אפשר לראות סרטים כמ ב h320?

ועוד פעם תודה רבה לכולכם על העזרה!

weird dust

New member
לא, אין את האפשרות הזאת

וזאת לא כזאת אופציה טובה ואני לא ממש משתמש בה אצלי בנגן.

bassboy

New member
החלטתי לקנות את הנגן מארה"ב

אז שאלה אחרונה וזהו: מה יותר כדי ב300$? h10 או h320 (שניהם 20 GB רק שלh320 יש אפשרות לנגן וידיאו). שוב תודה רבה

weird dust

New member
הוידאו הוא לא מציאה גדולה

אם חוץ מזה אני ההיתי צריך לבחור אני חושב שההיתי הולך על ה-H10. הוא ניראה לי יותר ידידותי.

למעלה