טוב אז אחרי שהבעל יצא למילואים

שריל

New member
טוב אז אחרי שהבעל יצא למילואים

אחרי החתונה וחשבנו שלא נוכל לצאת לירח דבש, פתאום הוא החליט בכל זאת לנסות לבקש חופש מידי, אז אני זקוקה לרעינות דחוף, לאן לסוע, משהו שיש סיכוי לארגן לשבוע הבא.

אתי@

New member
אז ככה...

ישנו במלון 5* שנקרא "סמירמיס". מלון טוב אבל כבד ומבוגר, קצת מרוחק מהעיר, אבל רוב המלון שהישראלים ישנים בהם הם טיפה מרוחקים. לא יותר מידי... בעיקרון באי יש 2 ערי תיירות מרכזיות. אחת בצפון (פוארטו דה לה קרוז) ואחת בדרום (לאס-אמריקאס). מומלץ לישון בצפון כי רוב הפעילויות נמצאות בצפון, הדרום מדברי ומשעמם. מה עשינו? טיילנו בנופים היפים, בכפרי דייגים שנראים כאילו הזמן עצר מלכת בהם, בערים הקטנות והמיוחדות, נסענו להר הגעש של האי, היינו בגן החיות המדהים שלהם, ועוד... אם זה יהיה רלוונטי אני אמליץ לך ספציפית על מקומות שצריך לראות. בנתיים תעייני בשירשורים המצורפים...

כל דיל לסופ"ש או שבוע זה....

אפשר לארגן אפילו יום לפני...... אני מכירה המון שסידרו אפילודיל כזה באותו יום בבוקר כשם טסו.... כמובן שהם כבר הכינו את המזוודות אפילו לפני שהם ביררו.. אז כל מה שקרוב, אירופה,יוון, או טורקיה, אפשרי ..... ואם להמליץ לך על מקום, אז על פלמה דה מיורקה, שזה עוד אי בסגנון של טנריף שהציעו לך
מומלץ!!! אי סיישל, אני מכירה מישהו שהיה , ולא כל כך התלהב, אבל שוב הכל עניין של טעם... ותלוי מה הסגנון שלכם..

fila

New member
.........

לפני שבוע חזרנו מבודרום-תורכיה, היה כיף!!!!! ויש את זה במלא דילים בסגנון הדקה ה-90 מומלץ

rona25

New member
הצעות

מה לגבי איים כגון כרתים? רודוס? מיקונוס וכו´? או אפילו חופשה בארץ לשבוע (נגיד אילת)?
או אולי טיול קרוב באירופה (אם לא הייתם כבר)???? השאלה אם אתם בכיוון של חופשת בטן-גב והתפננות או טיול רציני בכיוון של מוזיאונים וכאלה יש הרבה אתרים של דילים לחו"ל מהיום להיום.

למעלה