טוב... אז אחרי שהשלמתי אם בדידותי..

dirty pink

New member
טוב... אז אחרי שהשלמתי אם בדידותי..

אני רוצה גם לשנות אותה..... אני ממש רוצה למצוא מישהו להיוצת איתו, מישהו שיהיה לי כיף איתו.... כבר כמה ימים אני חושבת על - "האם זה משהו שצריך לחפש?" או אולי לחיות בגישה שתמיד הייתי בה "לתת לזה לבוא לבד?" ומצד שלישי...עכשיו כשהתחלתי שנת שירות אין לי הרבה הזדמנויות לפגוש אנשים חדשים - אז איך זה יבוא לבד? וגם אם אני מחליטה לתת לזה פוש משלי - איך בדיוק אני אמורה לעשות את זה? אני יודת שיש לי כמה קילוגרמים להוריד...אבל אני מאוד יפה וסקסית גם איתם בשביל הרבה גברים וזה לא הפריע לי למצוא יזיזים כשהייתי צריכה... אבל באמת שאין לי שמץ של מושג איך להכיר גברברים חדשים, איפה, ואיך ליצור את הקשר הראשוני...במיוחד כשהרבה פעמים אני מתביישת וזה גורם לי לעשות המון שטויות סתם. ובאמת שאין לי מושג מה ואיך... יש איזה שהם כללים או יותר טוב סתם עיצות לבחורה עם מעט מאוד זמן והמון רצון להכיר אנשים חדשים...אפילו אם בסוף לא תצא מזה האהבה הגדולה של החיים שלי... לפחות יהיו ידידים חדשים... חשוב לציין שעד עכשיו היה לי חבר רציני אחד בלבד שהיה ידיד ממש טוב שלי קודם ככה שכל עיניין היציאות וההתרגשות בהתחלה נחסך ממני אפילו יותר מידי - פשוט לא יצאנו כמעט לשום מקום...ועוד דייט שהיה לי היה אסון קולינארי מבחינת המראה של ההוא שם..(אפילו לא הצלחתי להביא את עצמי להכנס איתו לסרט... והוא החזיר אותי הבייתה מוקדם ((כמה טוב שיש מבחנים במתמטיקה))...אחרי הקפה...) ככה שנסיון טוב בלהיות סינגל מחפשת לא ממש יש לי.... dirty

על האש

New member
זה מזכיר לי משפט שאמא תמיד אומרת

לי.... למה לכול החברים שלך יש חברות?! למה אתה לא יכול למצוא?! . יש תשובה שאני תמיד עונה לה. שזה לא מדור לחיפוש קרובים,וכאשר זה קורה זה פשוט קורה.... ואז היא אומרת לי איך זה קורה אם אתה לא מחפש?!. ואני חסר מילים.... זה נושא בעייתי (מאווד בעייתי נראה לי
). אם היו בידיי השתשובות,הייתי מספק לך אותן... אבל לצערי לא בידיי התשובות... כנראה שאנחנו באותה סירה
.

על האש

New member
משהו שכחתי...

לגביי ידידים חדשים... הרשת היא המקום לפחות לדעתי... יצאתי להמון מפגשים ודפגיושת יחידות בעקבות הרשת.. לצערי לא מצאתי את החצי השני. אבל הכרתי המון אנשים (שלפחות חלקם ידידים,וידידות טובים , וטובות.). ויחסית לבחורה ביישנית בנושא הזה... העברת עליי ביקורת בזמן אחר,בפורום אחר :). אבל לפחות עכשיו את מבינה את המצב.... שזה לא כול כך קל...

dianah

New member
איפה למצוא?

מה שעל האש (אחי היקר) כתב פשוט נכון
הרשת היא ה-מקום למצוא אנשים חדשים ולהגדיל את מעגל ההיכרויות שלך ובייחוד אם את בישנית - כי ההגנה הוירטואלית שיש כאן יכולה לעזור לך להיפתח ולגלות את הצדדים הפחות בישניים שלך
אז, נכון, שכמו על האש, לא מצאתי את בן הזוג עדיין.... אבל רק הזכות להכיר כ"כ הרבה ידידים חדשים ולמצוא לי אח צעיר חדש (על האש...) וחברים שבלי כל ציניות, ערכם לא יסולא בפז, והסרת מנגנוני ביישנות, כל אלה, שווים את הכל. אז אם כבר נכנסת לפורום שכזה, עשית את הצד הראשון לדעתי. אז "תשרצי" לך פה או בכל פורום אחר, תכירי אנשים, אולי גם תחליטי לפגוש כמה מהם לבד או במסגרת מפגשים יותר מאורגנים וגדולים.. ורק בהצלחה ושנה טובה ולך - על האש יקירי, מקווה שעבר לך החג מצוין, למרות הכל

על האש

New member
עבר אחותי הגדולה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

לא בצורה מיוחדת (וקצת בשיעמום יתר
). אבל עבר (אני שורד אני ילד גדול
).

dirty pink

New member
אה...שכחתי לציין...

אני בשנת שירות במגדל העמק..ורוב השנה החל מהחודש הבא אני אהיה בדיוק פעם בשבועיים ליד מחשב עם אינטרנט.... dirty

ליאן.

New member
היי ורודה מלוכלכת (?)

כדי להכיר אנשים חדשים את יכולה להרשם לכל אתר הכרויות ברשת, ליצור קשר עם אנשים בפורומים, לגלוש בפורומים, לקבל מאמר היכרות בפורום או לפנות לאנשים נוספים שמעוניינים להכיר.. לא אתפלא אם ברגע זה יש מספר חבר´ה שרואים את ההודעה ושולחים לך מסרים.. אם אין לך גישה מרובה לאינטרנט, מספיק שיהיה לך קשר עם בנאדם אחד או אחת בכל גיל שהוא באזור בו את משרתת, שיוכלו להכיר לך מישהו מהאיזור. כל אחד/ת מכיר/ה לפחות בנאדם אחד ש´מחפש´ או שיש לו/ה את המקום הבילוי המועדף וגם שם אפשר להכיר. תוכלי להצטרף ולנסות. מספיק להיות מעט חברותית וחייכנית ובדרך כלל זה כבר בא לבד.. כאן יש מספר מדריכים שיוכלו לעזור לגבי כל שלבי ההיכרות ברשת ודייטינג. שווה לקרוא בשביל ידע כללי, אבל החוכמה האמיתית היא להשתפשף ולהתנסות ולא להתייאש! בהצלחה!

למעלה