טוב אז אחרי שהתעלמו ממני באינסוף פורומים

loomer4

New member
טוב אז אחרי שהתעלמו ממני באינסוף פורומים

החלטתי להעלות את זה לכאן. הקטע הוא עיבוד ג'אז שאני וחבר שלי הפסנתרן עשינו לריקוד אניטרה של אדוארד גריג במסגרת הופעת מגמה (הופעה קלאסית בה אנחנו צריכים לקחת קטע קלאסי כלשהו, ולעבד אותו כרצוננו) בצוללת הצהובה. הקטע הוא בלי וידאו, רק אודיו והוא מתחיל ב1:25. http://www.youtube.com/watch?v=l-SWuvlskKs אף פעם לא העלתי את זה לכאן כיוון שזה עיבוד ג'אז, אבל החלטתי להעלות את זה כי זה בעיקרון קטע קלאסי ../images/Emo3.gif (וכי אני רוצה תגובות על העיבוד למען השם!) מקווה שזה קשור ../images/Emo13.gif תודה, אוריה (אני הגיטריסט ../images/Emo13.gif)

ביצוע חמוד../images/Emo13.gif

ובקשר לפר גינט. אם אתה אוהב את היצירה,כדאי לך מאוד לקרוא את המחזה, מחזה קליל ונחמד. הנריק איבסן-פר גינט. אני קראתי בתרגום של לאה גולדברג. קראתי אותו באחד החגים שבסתיו ומאוד נהנתי, וזה תרם רבות להבנת היצירה של גריג ולהנאה ממנה. מומלץ בחום!

רצית תגובה - קבל...

הגיטרה שלך, אוריה, היא הדבר הטוב בקטע. יש לך הרמוניות מעניינות וחוש קצב טוב. צריך לעבוד יותר על האילתור. המתופף נשמע כאילו הוא מרגיש טוב יותר עם רוק מאשר עם ג'אז. התיפוף שלו כבד מדי, לא רגיש מספיק וחסר סווינג. האילתור של הפסנתר - חלש מאד. אני ממליץ לכם לשמוע את העיבוד של דיוק אלינגטון לאותו קטע בדיוק, אם אתם עדיין לא מכירים...

loomer4

New member
סוף סוף תגובות ../images/Emo3.gif

תודה רבה קודם כל! תודה על המחמאות ומה אתה חושב שכדאי לי לשפר באילתור שלי? המתופף באמת החליט את זה לכיוון טיפה יותר רוקיסטי בהופעה משום מה, אדבר איתו על זה בקרוב ../images/Emo3.gif הוא בד''כ מתופף ג'אז יפה מאוד. והפסנתר חלש כי ככה זה ההקלטות בצוללת ../images/Emo10.gif ולא שמעתיא ת האילתור של דיוק, אחפש את זה תודה רבה.

תשובות...

הצליל והנגינה שלך מזכירים לי את ג'ורג' בנסון המוקדם - אבל בלי הרבה תחכום. האילתור שלך צפוי למדי, עם עליות וירידות במעלה הסולם והאקורדים מבלי לבנות משפטים שאומרים יותר מזה. גם קצת יותר שינויי דינמיקה לא יזיקו (לכולכם). כשאמרתי שהפסנתר חלש לא התכוונתי לעצמה בהקלטה, אלא לאיכות האילתור. יש לו עוד הרבה מה לשפר, בערך בכיוונים שהערתי לך. המתופף קילקל את תחושת הג'אז, והיחיד ששמר עליה בצניעות היה נגן הבס... אני יודע שבצוללת יכולים להקליט יותר טוב - מה קרה?...

loomer4

New member
אהה אוקיי ../images/Emo13.gif

אקח את הדברים האלה לתשומת לבי. ולגבי הפסנתרן, הוא מתחיל מאוד, הוא מנגן רק כשנה בהקלטה ויש לו בהחלט הרבה מה ללמוד, אבל הוא מתקדם יפה לדעתי. אני לא יודע, תאשים את הסאונדמן לגבי איכות ההקלטה ../images/Emo3.gif

loomer4

New member
באמת כדאי, במילא לא קורה שם כלום ../images/Emo3.gif

שאפתח שם הודעה?

../images/Emo6.gif

מחזה באמת חמוד וקליל. אני חושבת שכשמבצעים יצירות הבנויות על חומר ספרותי כדאי מאוד לקרוא את הספר. זה תורם רבות להבנת היצירה,ועשויי להעשיר את הביצוע.

loomer4

New member
אולי עוד מישהו להגיב?

אשמח לעוד תגובות ../images/Emo13.gif

למעלה