בגעתי למסקנה שכל מה שאתם עושים בפורום הזה זה לריב נשבעת לכם שאני ואחותי רבות פחות!!! חלאס!!!!!!!! להזכירכם זה פורום גרין דיי!!!! קחו את זה לתשומת ליבכם
איזה אנשים יש בפורומים האלה, רק רבים זה מה שהם יודעים! תקשיבו, בגללי אח שלי לא יכול להכנס עכשיו לפורומים.... מסכן, בכול הפורומים מדברים על זה! איזה כבוד!!! ולאסף אל תיקח ללב!
סליחה שאני נהיית גסה עכשיו אבל מה אכפת לי מאח שלך????!!!!!!! ומספיק כבר עם בילי ג'ו הגבר מספיק שברת לי תמוח כבר עם זה!!!!! את רוצה תדברי על משו שלא קשור במראה החיצוני שלהם, בפורום הזה עושים רק שני דברים- מראה חיצוני וריבים.
יפי: *give me novacaine *whatsername *brain stew *hitchin' a ride *jaded יאללה שכל אחד יכתוב את חמשת השירים המועדפים עליו מהשירים של גרין דיי נעשה שרשור שירים.....
יווווו אז את מעריצה אותם הרבה זמן! אני מכירה רק את אמריקן אידיוט AMERICAN IDOT. HOLIDAY/ והכי יפההההה שיש הוא BOULEVARD OF BROKEN DREAMS !!! כמה דיסקיטים קנית שלהם?
ואת כותבת שאת לא אוהבת אותם - חוצפה!!! מספיק תמצאי לך חיים כבר או שתפחי קומונה על - רוצים לדבר איתי?/ מישו פה? דיי אם את לא אוהבת אותם למה את סתם כותבת הודעות כאלו - אין לך כבוד לאנשים שאוהבים דברים שאת לא אוהבת???
קומונה זה קבוצה של אנשים שמתאספים ביחד קומונה בלטינית זה ביחד. -המילה "קומונה" היא גם דירה שקבוצה של אנשים משכירים\קונים והם חיים בה בקומוניסטיות, כלומר, אם יש לך גיטרה, ואת מביאה אותה לדירה, היא גם של יצחק שגר איתך בדירה.
אני מצטערת עם אני מעליבה מישהו אבל די לדבר כבר על המראה שלהם וכמה שהם מהממים ושיואו! די! נמאס! לכו לפורום הראל סקעת או משהו כזה! (לא שיש לי משהו נגד סקעת...) תקלטו הם בני שלושים פלוס חלק גרושים ואם אני לא טועה לכולם יש ילדים (ואם אני טועה אז תקנו אותי) אני יודעת שהכול ברוח טובה ושאתם רק צוחקות אבל זה כבר מתחיל לעצבן! ולאחר הודעה מייגעת מלאה בסימני קריאה וסוגריים אני מקווה שמישהו גם הקשיב למה שאמרתי *מעירה את כול התלמידים ומשחררת אותם להפסקה*