טוב אז אחרי 10 דקות של קראיה בפורום

®NuLy®

New member
טוב אז אחרי 10 דקות של קראיה בפורום

בגעתי למסקנה שכל מה שאתם עושים בפורום הזה זה לריב נשבעת לכם שאני ואחותי רבות פחות!!! חלאס!!!!!!!! להזכירכם זה פורום גרין דיי!!!! קחו את זה לתשומת ליבכם

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

איזה אנשים יש בפורומים האלה, רק רבים זה מה שהם יודעים! תקשיבו, בגללי אח שלי לא יכול להכנס עכשיו לפורומים.... מסכן, בכול הפורומים מדברים על זה! איזה כבוד!!! ולאסף אל תיקח ללב!

healing drug

New member
מספיק!!!!!!

סליחה שאני נהיית גסה עכשיו אבל מה אכפת לי מאח שלך????!!!!!!! ומספיק כבר עם בילי ג'ו הגבר מספיק שברת לי תמוח כבר עם זה!!!!! את רוצה תדברי על משו שלא קשור במראה החיצוני שלהם, בפורום הזה עושים רק שני דברים- מראה חיצוני וריבים.

HAN2005

New member
בילי ג'ו עם הנשמה הטובה

א. אני סולחת לך ב. בואי נדבר על השירים המהממים שלהם!!! איזה את הכי אוהבת???

healing drug

New member
יש לי חמישה שאני אוהבת אין אחד ספצ

יפי: *give me novacaine *whatsername *brain stew *hitchin' a ride *jaded יאללה שכל אחד יכתוב את חמשת השירים המועדפים עליו מהשירים של גרין דיי נעשה שרשור שירים.....

HAN2005

New member
בילי הנשם

יווווו אז את מעריצה אותם הרבה זמן! אני מכירה רק את אמריקן אידיוט AMERICAN IDOT. HOLIDAY/ והכי יפההההה שיש הוא BOULEVARD OF BROKEN DREAMS !!! כמה דיסקיטים קנית שלהם?

HAN2005

New member
בילי הנשם

הלוווו יש כאן מישהו??. מי רוצה לדבר איתי??

healing drug

New member
יש לי את כולם!!!!

שכחתי לספר קניתי אתמול את הדיסק השני -- והוא מזה יפה ועכשיו יש לי את כל הדיסקים שלהם!!!! יההי

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

יוווו איזה כיף לךךךך!!!! שמעת את השיר שהוא שר על אבא שלו? משהו אם בספטמבר טעיר אותי (לא היה לי כוח לשנות לאנגלית) תגיד את יכולה לעשות לי טובה??

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

מה את אומרת!!! תיקנסי לפורום של לינקין פארק ותגידי שהם ממש רעים שהעיפו אותי!!! ושעכשיו ממש משעמם שם!

healing drug

New member
אוףףףף למה את נכנסת לפורום של ג"ש

ואת כותבת שאת לא אוהבת אותם - חוצפה!!! מספיק תמצאי לך חיים כבר או שתפחי קומונה על - רוצים לדבר איתי?/ מישו פה? דיי אם את לא אוהבת אותם למה את סתם כותבת הודעות כאלו - אין לך כבוד לאנשים שאוהבים דברים שאת לא אוהבת???

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

למה את מגלה?? די עשית לי יסורי מצפון!! אבל אני יגיד לך למה! בגלל שכאן אף אחד לא מדבר איתי!! ואני אוהבת!!!!!!!!!1 את גרין דייייי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבא לך להפסיק?

"בילי ג'ו הגבר" "הילי ג'ו הגבר" הבנו, את/ה מגניב. עכשיו דיי.

סליחה על הבורות

מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה זה קמונה? לא הבנתי מזה.....

ADCMAN

New member
קומונה

קומונה זה קבוצה של אנשים שמתאספים ביחד קומונה בלטינית זה ביחד. -המילה "קומונה" היא גם דירה שקבוצה של אנשים משכירים\קונים והם חיים בה בקומוניסטיות, כלומר, אם יש לך גיטרה, ואת מביאה אותה לדירה, היא גם של יצחק שגר איתך בדירה.

*דופקת את הראש בקיר*

אני מצטערת עם אני מעליבה מישהו אבל די לדבר כבר על המראה שלהם וכמה שהם מהממים ושיואו! די! נמאס! לכו לפורום הראל סקעת או משהו כזה! (לא שיש לי משהו נגד סקעת...) תקלטו הם בני שלושים פלוס חלק גרושים ואם אני לא טועה לכולם יש ילדים (ואם אני טועה אז תקנו אותי) אני יודעת שהכול ברוח טובה ושאתם רק צוחקות אבל זה כבר מתחיל לעצבן! ולאחר הודעה מייגעת מלאה בסימני קריאה וסוגריים אני מקווה שמישהו גם הקשיב למה שאמרתי *מעירה את כול התלמידים ומשחררת אותם להפסקה*

למעלה