טוב, אז איבדתי את החוגר.

snakeman3

New member
לא נראה לי

כי המשפט לא תהיה על עבירת משמעת.. על השופט להיות הוגן. נכון שבצבא הוא לא תמיד הוגן.. אבל במקרה הזה הוא כן יהיה. אני מוכן לשים כסף על זה שמקסימום תקבלי קנס של שישים שקל במשפט (שישית שכר טוראי - הקנס הכי גבוה שאפשר להטיל עלייך)

טוב, מצאתי.

בשנייה שניתקתי את הטלפון משיחה עם מפקדת הקורס, אבא שלי צרח לי שהוא מצא. ואז התקשרתי אלייה בחזרה. מסכנה, הייתה במסיבה. טוב, בטח יענישו אותי על החשד שאיבדתי. זה כבר קרה. החלפתי חולצה או משהו, ולא זכרתי. תודה רבה רבה לכולכם. באמת. ולילה טוב.

אתה לא יודע כמה סרטים אכלתי.

עליתי 80 קילו תוך שניות נראה לי. ואיזה באסה שהודעתי לה, יואו. ואיזו עמה אני. מה לעזאזל חשבתי לעצמי על העניין עם החולצה, מה. כזה טמטום.

MaD-d0g

New member
וואי את ממש ממש לחוצה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את חייבת להרגע. הצבא לא עושה לך טוב. העיקר שמצאת

iritik

New member
תני לי לנחש... ביסמ"ת?

הם ממש נוטים להגזים שם לא יודעת מה עובר על הפיקוד שם אבל הם מקבלים חיילים איכותיים שלא צריך לחנך יותר מידי וישר כשמישהו עושה משהו קטן מאיימים עליו בכל מקרה, אל תתרגשו יותר מידי. לא עושים כלום על חוגר שנאבד. עוד כמה חודשים כשתהיי עמוק בסדיר תצחקי על זה בהצלחה ואיזה קורס את?

כן, ביסמ"ת.

וחק"מ. אבל גם יעשו לי משהו על זה שהיה חשד לאבידה, זה וודאי. אבל זה כבר ממש בקטנה. הכי. ותודה :].

איבדתי את האישור כניסה זמני לבסיס..

מה נראה לכם העונש לזה? אמרו לי שאני צריכה להשפט... האישור הוא רק נייר הוא אפילו עוד לא כרטיס!!

Krishi

New member
וווווווווואייייי.. די כבר לאכול סרטים!!!!!!!!

כל השרשור הזה אנשים שנמצאים קצת קצת קצת (קצת) יותר ממך בצבא מסבירים לך שהמפקדים שלך מגזימים באיומים שלהם ושהכל שטויות... שהעונש שלך (אם יהיה) יהיה כזה וכזה... שלא יחמירו כי היה "חשד לאבידה" (מאיפה הפלצת את זה?
) אז אולי תשבי לרגע, תשתי קולה, תעשני סיגריה ותרגעי כבר?!?!?!?!? אוך הצעירים של ימינו... חח...

MaD-d0g

New member
אבל אבל אבל....................

גם אם היא חשבה שהיא איבדה.. זה רק מראה כמה לא אחראית היא והיא תדפק בקורס בגלל זה... לא ישלחו אותך להצבות הטובות.. כי היא לא מספיק אחראית. כל יום יעשו לה מסדר ציוד על ה 1004 כדי לראות שהיא לא איבדה כלום... וזה פשוט נוראי... ואם בסוף שבוע אחד יותר מבן אדם אחד מאבד את החוגר אז יחשבו שזה מרד... ואז בטוח יפרקו את הקורס וישלחו את כולם לכלא... זה גם תיק פלילי נראה לי.

N i X

New member
וואי, ראיתי את השירשור שלך...

ועשית לי מה זה מצב רוח טוב על הבוקר (צהריים?) ;) כמה אפשר להיות צעירה ותמימה? את ניראה לי עוברת אפילו את גבול הטעם הטוב... זמנים קבועים בפ.מ.: א.ב. 35 דקות א.צ 45 דקות א.ע. 35 דקות. בנסוף מגיע לך 3 פריסות ביום (כן, כן, 3, לא 2) שפריסה זה לא זמן, זה אוכל (אבל מן הסתם גם צריך להנתן זמן לזה...). שעה (שלמה, לא חצי שעה "בגלל שאנחנו בשטח" או כל הנפצה אחרת) ט"ש. 6 שעות שינה. 25 דקות בשק"מ פעם בשבוע. הזמנים האלה, הם זמני ברזל, למפקדים אין שיקול לגבייהם (אלא אם את ביחידה התנדבותית וחתמת ויתור), ואף אחד לא רשאי לקחת לך אותם, גם לא בתור עונש, שאגב על זה, אם יוודא הדבר למפקדים קצת יותר בחירים מהמ"פ הכולה סגן שלך, אז חלק מהמפקדים שלך ירותקו, אבל זה כבר תלוי ביחידה. ואגב, בשביל להשאיר אותך שבת, בגלל שאת חיילת, המפקדים שלך צריכים אישור של סא"ל.

למעלה