טוב אז איך היה הבלוג??

טוב אז איך היה הבלוג??

כל כל מבאס אותי שלא הייתי.... פשוט הייתי עסוקה בלהשלים 10 שעות עבודה.... אתם לא יכולים לתאר לעצמכם איזה סיוט... נו.... ספרו לי...

ברררר

New member
פעם ראשונה שהייתי ו

היה ממש ממש ממש טוב!! נהנתי ממש!!! העמי הזה מצחיק והג'וני הזה חמדמד!! ואת כל השאר אני לא מכירה אבל גם הם היו חמודים :) בהתחלה זה לא נכנס לי למרות שעשיתי רענן והכל אבל בסוף זה נכנס :) IN THE MIDDEL OF THE NIGHET!!!

טולייצ

New member
היה טוב

כתמיד

A red hot chili

New member
נצל"ש... היי אנשים... ../images/Emo140.gif

מישהו מכם מכיר אתר עם מילים לשירים של הלהקה? שירונט לא מתעסקים עם להקות ישראליות ששרות באנגלית לפי החיפוש שעשיתי וגוגל משוכנע שאני מחפשת שירים של Heather Nova
תודה רבה מראש...

D i s o r d e r

New member
היי../images/Emo70.gif

קצת קשה לראות ת'הודעה שלך כי היא למטה, אבל אולי עכשיו היא קפצה... (?!) בכל מקרה, אני בטוחה ב-99.99% שלא ניתן למצוא את המילים של NOVA, ואני מניחה שאם היה קיים ברשת, היה באתר הרשמי שלהם. אהמממ... יש סיבה מיוחדת שאת/ה מחפש/ת את המילים, אולי נוכל לעזור באיזשהי דרך... יש לנו פה כמה *מזמזמים* מה ת'אומר/ת

A red hot chili

New member
קודם כל, תודה רבה על התגובה...

אין לי מושג למה השרשור לא קופץ... (אולי תהיה לי הפתעה אחרי השליחה
) בכל אופן, בשיר שאני מחפשת יש את השורות: I'd love to see your deep brown eyes ו- I don't think it wuld be wise שמעתי את השיר בפאב וכששאלתי את הברמן הוא אמר שזה של להקת NOVA ואין לו מושג מה שם השיר... לקח לי גם זמן להגיע למסקנה שזו להקה ישראלית...
אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לעזור...

D i s o r d e r

New member
הבנתי,

תני לי כמה דקות, אני עוברת על הדיסק וחוזרתעם תשובה... (נשמע מוכר, אבל לא מצליחה למצוא איזה שיר זה...)
אנא המתיני

A red hot chili

New member
../images/Emo6.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוקי אז אולי רק תעזרי לי בפרטים ואני אמשיך לחפש... יש להם דיסק? או כמה סינגלים? כי מהפרטים שניסיתי לחפש עליהם ברשת אין להם עדיין אלבום שלם אלא רק סינגלים... אז... אני מניחה שהשאלה בעצם... איפה מצאת את השיר? בסינגל? בדיסק? ואם זה אחד מהשניים... אז איזה...
... סיבכתי גם את עצמי...

D i s o r d e r

New member
אוקיי,

אז ככה, NOVA עדיין לא השיקו רישמית את הדיסק שלהם, הוא עדיין בעיבוד באולפנים או משוּ כזה, אבל זה בהחלט אמור לקרות בקרוב. (וכולנו ציפיה). יצאו שלושה סינגלים לאוויר העולם, ואת הקליפ של הראשון "still the clock is ticking" אפשר לראות מדי פעם בערוץ 24. אפשר לשמוע את שני השירים השניים בתחנות הרדיו, לי יוצא לשמוע אותם בעיקר ברשת ג'. את יכולה להציץ בפורום ולשמוע פרטים על ההופעות הקרובות של הלהקה, וכמובן לצפות בשידור "הלהקה" כל יום ד' (הווה אומר- מחר
) ב-21:30 בּ-BlogTV כאן, בתפוז. (בטאגליינס יש "הוראות הפעלה" לצפיה בבלוג). כמו כן, יש את הארכיון של הבלוג, בכיתוב הירוק בראש הפורום. ואחרון חביב- האתר הרישמי של NOVA וכמובן, את מוזמנת להשאר כאן איתנו.

D i s o r d e r

New member
תגידי, צ'ילי,

אפשר לשאול באיזה פאב זה היה? מתוך סקרנות גרידא?! ותרשי לי לציין, שיש לך טעם מעולה במוזיקה.

A red hot chili

New member
../images/Emo9.gif תודה...

זה היה ב- Mitch בראשון... (ליד קניון הזהב אם את מכירה, הפאב היחיד בו אני אלך ואשאל את הברמן שאלה שנוגעת לפלייליסט...
)

D i s o r d e r

New member
עכשיו הכל ברור כּ-

איזה יופי
רק לידיעתך, ההופעה האחרונה של NOVA, כמו גם ההופעה הבאה, תתקיים לא אחרת מבמיט'ש
אני מניחה שנראה אותך שם. ברוכה הבאה צ'ילי.

A red hot chili

New member
את רצינית???

אני אני אני.... מתי
את יודעת אולי מה המחיר
שימחת אותי עכשיו!

D i s o r d e r

New member
ההופעה הבאה...

מתי שהוא חודש הבא, בתחילת החודש... לא זוכרת בדיוק, אבל ברגע שעדית תגיע היא בטח תכתוב. ההופעה האחרונה עלתה 20 ש"ח במכירה מוקדמת, ו-30 באותו ערב. אני מניחה שזה יהיה דומה. שמחה ששימחתי אותך

למעלה