טוב, אז איך נפגש במצעד בת"א?

גיל494

New member
טוב, אז איך נפגש במצעד בת"א?../images/Emo4.gif

יהיו שלטים
? דגלים
? פינה מסוימת
בשעה מסוימת? משהו שיצעק "המורדים במגדר התאחדו"
?
?
מסויים? נחלק שוקולד
לכל עם ישראל?
!! שוב אני סוטה מהעניין... טוב, אז מה עושים

אורי 0

New member
בשתיים, ליד הפירמידה של תומרקין

(אם כי יש אומרים באחת וחצי זה לא כל כך משנה. ממילא לא יוצאים על הרגע) אנחנו ליד הכובסות - אבל נתפוס מטר מרחק שלא תכעסו. וכן, יהיו שלטים, "עבדנו על זה". ויהיו גם כרוזים לחלק. כי שוקולד נמס בחום...

תזוזה באחת וחצי

אורי, המצעד יתחיל לזוז בסביבות אחת וחצי. גם אם לא זזים מיד על ההתחלה, אני ממליצה לקבוע שעת מפגש קרובה יותר לאחת ורבע. גם אם לא צועדים בראש, אין טעם להשתרך בסוף. נורה

ליטל ו

New member
אז אחת ורבע

ולדעתי עדיף לא לקבוע במקום בו כבר קבעו להפגש אנשי כביסה, סתם נלך לאיבוד בהמון, לא?

שאנחנו נלך לאיבוד בהמון?

אבל, אהמ אהמ, יש לנו המון שלטים ומשולשים וורודים, היכרות כלשהי ביננו, ואפילו כמה מספרי טלפון שמסתובבים פה ושם, כן, כן. אל דאגה.

אורי 0

New member
אני אאחר

כנראה, ואני מקוה שלא אצטרך לרדוף אחריכם בהמון הצועד, עם ערמת כרוזים...

אינצ

New member
לחצות את גבולות המגדר / כביס שחור

אני מביאה את טקסט ההזמנה של "כביס שחור" למצעד ביום שישי. מיותר לציין שכולכם מוזמנות בחום לבקר (ושאני אשמח לבקר בחזרה). ------------------------- לחצות את גבולות המגדר, לבגוד בגבולות הלאום לאחרונה הוזכרו בתקשורת שני מקרים של טרנסג`נדרים שדוכאו בידי מערכת חשיבה שרואה ב"גבר" וב"אשה" דברים קבועים ומוגדרים. חן אלקובי הורשע בהתחזות ובנסיון לאונס, מכיון שהנערות עימן יצא לא ידעו שהוא נקבה ביולוגית. ההתמודדות של התקשורת עם המקרה הזה הוכיחה שוב כמה שנאה וזלזול מופנים כלפי כל מי שהמגדר שלו או שלה נתפס כ"אחר". טל אייזיק ביקש מהצבא להכיר בו כחייל ולא כחיילת, אף על פי שנולד כנקבה ביולוגית, ולאפשר לו לשרת שירות מילואים מלא. אייזיק סבל מאותו ממסד אטום שהוסיף להתייחס אליו כאשה, ומנגד זכה לאהדה ציבורית ותקשורתית רחבה, שהוכיחה שוב שכרטיס הכניסה של ה"אחר" לחברה הישראלית הוא שירות בצבא הכובש ואזרחות נאמנה. תעודת הזהות לא משקפת את הזהות האמיתית שלנו. היא משמשת את המדינה לחלק אותנו לקבוצות של אזרחים ראויים ולא ראויים, על בסיס מין, לאום, אזרחות ומצב אישי. אם גם אתן חושבים שתעודת הזהות שהחוק מחייב אותנו לשאת היא חלק ממערכת שמדכאת טרנסג`נדרים, אינטרסקסואליות, מהגרות עבודה, פלסטינים, לסביות, הומואים וקבוצות אחרות, בואו לצעוד איתנו במצעד הגאווה בתל אביב. **************** ניפגש ביום שישי, 27 ביוני, בשעה 14:00 ליד הפסל של תומרקין בכיכר רבין בואו בהופעת המגדר שתתאים לכם באותו הבוקר והביאו כובע **************** מצורפת תעודת זהות כתומה (מהסוג שמחלקת המדינה לפלסטיניות, כדי להפריד בינן לבין ישראליות) עם חלוקה קצת אחרת כביס שחור - טרנסג`נדרים ואחרות נגד תעודות זהות

Sonata Of Tears

New member
וואי ,איזה נחמד

מפגש לסביות ,גאווה צעירה,ועכשיו גם הפורום פה! וכל אלו ,באותו זמן,באותו מכום! אולי נעשה מצעד תפוגאה?

One lOVe

New member
שללללללללללום אנשים!! (כנסו)

קודם כל אני מקווה שמחר יהיה יום מוצלח דבר שני.. אם תוכלו לעזור לי אני רוצה להכין חולצה למחר עם הדפס של ציור, מילים, משפטים או סתם רעיון יפה\חמוד לחולצה למישהו יש רעיון?? פליייייייז help me!

scuffin

New member
אני כבר לא אשתמש

ב "אוי ווי ז'מיר איך בין קוויר" שלי.. מבחנים וכיו"ב. לעזאזל. יש לי גם חולצת 2QUEER2BGAY שהכנתי עוד לפני שנקבעו תאריכי המבחנים אבל אנשים נוטים לפרש אותה קצת אחרת משהתכוונתי. אני בכלל לא רציתי לכתוב פה כלום חוצמהדבר ההוא שרציתי לכתוב ולא מסתייע. טוב נו.

Buttpluged

New member
תסמונת טורט בהופעת באטפלאגד

בהפנינג של מצעד הגאווה, במתחם הקווירחנה (יעני מתחת לגשר). פאנק אנרכו-פמיניסטי-טרנסי-לסבי וגם צעקות ביידיש.

למעלה