טוב אז אלו התוצאות של המשאל......

טומי*

New member
טוב אז אלו התוצאות של המשאל......

בקשר למיקום המפגש בשבוע הבא. המקום: הבילנצ'ס של שושנה בר"ג יש לכן/ם השגות בעניין?

mocsari

New member
כן יש לי השגות בעיניין

ורשמתי אותן כבר למעלה. הייתי רוצה שכל מי שהצביע לשושנה יהיה מודע לכך שהיא הפכה לגרוזינית. ליודית בגן העיר גישה טובה יותר. יותר חניה. והמסעדה היא חלבית. מרגלית.

liti

New member
שושנה לא הפכה לגרוזינית-

פתחתי שוב את העיתון ומה שנכתב שם זה ששושנה לא שם משנת 1991 אבל המתכונים הם שלה, ז"א- הונגריים 100%. מה שחשוב עכשיו זה להתארגן לקראת המפגש- באיזו שעה זה יהיה
האם יוזמנו מקומות באזור עישון או ללא עישון
(באופן אישי מעדיפה ללא עישון) מי מגיע
אני מאוד מקווה שאצליח לשכנע את סבתי ההונגריה להצטרף אלי. קצת קשה לה כיוון שהיא גרה בצפון ותצטרך להישאר לישון אצלי -לא שזה בעיה אך בכל זאת זה יהיה כרוך במאמץ עבורה- אך מאמינה שהיא תהנה מאוד בחברתכם.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ערב טוב למחכים למפגש

אני מעלה לפה את מה שכתבתי אתמול על "שושנה", בשביל המפקפקים בהונגריותה של המסעדה. כנראה שהשרשור יותר מדי למטה, ולא שמתם לב לכתוב. אז בבקשה. צלצלתי ל"שושנה", ונאמר לי, שהיא כבר לא מתעסקת עם מסעדות, אבל לגבי התפריט, הכל נשאר בדיוק כמו שהיה אצל שושנה. ובאמת, מה שחשוב זה המפגש, ופחות המקום. (ומי שמתעקש על הונגרי, האוכל הוא הונגרי, ובעל המקום לא ממש מענין, אלא אם כן מישהו רוצה לאכול גם אותו.) העיקר זה לבוא עם הרבה מצב רוח, וכמובן שיבואו כמה שיותר חברים. וגם צריך לקבוע שעה, להחליט סופית על המקום. evike

אולי, כדאי לעשות מחדש את הסקר...

יש לנו עוד זמן... גם אני הצבעתי שושנה, אבל במחשבה שניה, לאחר, שהיא כבר לא שם, הייתי מעדיפה אצל יהודית...

דרדרית

New member
מצטרפים גם למחליטים בעד יהודית

זה יותר נגיש והבנתי שאין בעיה של חניה. מתכוונים להביא גם את אמא שלי

למעלה