טוב, אז אממ היי

קרנולה

New member
טוב, אז אממ היי

כמו שאני תמיד עושה, מגיבה קודם ואז נזכרת 'היי, נכון, אני חדשה פה' וזה הרגל מגונה לפתוח הודעת 'חדשה' אז שיהיה אז, אני חדשה. קטעים 17 וקצת, שמינסטית (כי זה כזה כיף להגיד את זה סופסוף) (שמתי לב ש70% מאוכלוסיית הפורום בנות 13/15, היתר זה שתיים בנות 17 ואחת בת 16 שעליהן אני יודעת, כי הן כתבו) מקפליי פאן מתחילת דרכם, need i say more? ואם כבר, אז דני

m i c k e y 15

New member
שמיניסטית מגיבה../images/Emo9.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מיכל, מקרית ביאליק, בת 17 וחודשיים, שמיניסטית גאה [וקצת עצובה
] הפייב שלי.. שהוא הבנאדם הכי מדהים שהכי אהבתי בעולם הוא דני
תהני פה
[מאיפה את ד"א? ומה הוא שמך? (קרן?)] איזה חפרנית אני XDD אה! ובואי לפורום שמיניסטים! XD

קרנולה

New member
הא, נכון

שולי לחלוטין, בגלל זה שכחתי קוראים אותי הילה (יש לי עברית תקינה, תודה רבה) לא, זה בסדר. פספסת את התגובות שלי? כל אחת היא עשר תגובות של כל אחת מכן פה, יחד. פורום שמיניסטים? יש דבר כזה?! (אם כן, זה מצחיק - כי כל שנה משתנים חברי הפורום. מי מנהל דבר כזה? שמיניסט בפנסייה?) אה ואני מאבן יהודה וזה (ובין היתר נמצאת בפורומים 'סופרים ומשוררים צעירים' אבל יורת בקומונה שלו, 'יוצאי תמן' - בטח שאין קשר. משחקי תפקידים והארי פוטר. למרות שפורום הארי פוטר פה נורא נורא עצוב ופתטי)

m i c k e y 15

New member
XD

אמ בפורום שמינסטים עכשיו מנהלת מי שהייתה מנהלת בשביעיסטים XDD זה מתקדם לכ פעם.. הארי פוטר..אעאעא יותר נכון רון אאעא
XD

McFly rullz

New member
היי../images/Emo9.gif

מורן 13
מאוהבת ביצור החתיך הזה ששמו דאגי.
מקווה ובטוחה שתשתלבי מהר

קרנולה

New member
בחזרה לעתיד

שודר לאחרונה בהוט פאן, שלושתם. למישהי ייצא לראות? (אני משערת שלפני כן, גם)

OneStepCloser

New member
הייD:

אני נסטיה, בת 15, מרעננה. הפייבויטים שלי הם דאגי וטום3> השתלבות מהירה
. אערר@$%%^%
איימ סו ג'אלס :(

Dana Argamen

New member
וולקם../images/Emo140.gif

נראה לי אני היחידה שאף פעם לא פותחת הודעה כשהיא מצטרפת לאיזה שהוא פורום. אני פשוט נדחפת :D בכל מקרה, שרון, 15. הפייב היה ותמיד יהיה דאגיל'ה
השתלבות מהירה וכל זה =]

HiLa0mcfly

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הילה 14 וחצי פייב היצור הכי מושלם בעולם דני^^

N e r d y

New member
היי =] ../images/Emo24.gif

אני טל, עוד מעט 17 האא ואני גרה בישוב מסריח קרוב לאבן יהודה! לומדת בהדסים? אה וכמובן הפייב שלי דניי
וולקם:)

קרנולה

New member
כן

הדסים. גם את? (ז"א - אני צריכה להכיר אותך?) ישוב מסריח זה במקרה קדימה? (או שקדימה זו עיר? נו אני לא יודעת)

welcome../images/Emo24.gif

כיף לך את מסיימת תיכון ואני רק מתחילה
שיר, 12, קרית גת פייב דני
השתלבות מהירה

למעלה