טוב אז אני לא נעלבת...

meytals

New member
טוב אז אני לא נעלבת...

והנה שוב פעם שתי השאלות שלי: קודם כל אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מהו מזל האופק שלי. חישוב כלשהו שעשיתי הראה לי סרטן אבל אני לא בטוחה שזה מדוייק. נולדתי ב 21/2/79 בשעה 12:25 בצהריים בבאר-שבע. בקשה שנייה,( מגיעה לי עוד אחת לא? בכל זאת כמעט נעלבתי מהקצר הזה בתקשורת). רציתי שתעמוד בכלליות על ההתאמה שבין בת מזל דגים לבן מזל תאומים ואיך לעזאזל אפשר לגרום ליצורים הקלילים האלה להרגיש משהו רציני ולהתחייב בלי להבריח אותם לגמרי? תודה יאיר ונשאף כולנו להידברות טובה יותר! מיטל

תשובות

1. האופק שלך הוא במזל סרטן. 2. לגבי מזל תאומים - העניין הוא לא לא להבריח את הפרפרון, אלא לגרום לו להשאר. איך עושים את זה ? מתנהגים כמו.. תאומים : מבטיחים בקלילות אבל לא מבטיחים לקיים, קובעים ומשנים, מאחרים, עושים ברזים ומתנצלים, ובקצור - גורמים לו שלא לקחת אותך כמובן מאליו. אם תצליחי - הוא שלך (לפחות לעשר דקות..).

meytals

New member
תודה יאיר

עושה רושם שאתה באמת צודק בעניין רק שנראה לי שבינתיים כבר פיספסתי את הרכבת והפרפרון כבר עף. נו שיהיה, הוא בטח יתנגש באיזה עץ ינחת נחיתת אונס ויתחרט על הכל. זה מה שקורה לכאלה בד``כ. בקשר למזל אופק שלי , אני תמיד קוראת את ההורוסקופ של האופק בנוסף והרבה פעמים הוא ממש קולע. אז יש באמת טעם להתייחס לזה?כלומר ההוסקופ של מזל האופק גם משקף את מה שעובר עלי? אז שוב תודה וחג שמח יאיר מיטל

לגבי האופק - נסי ותראי

יש כאלה שמזל האופק שלהם ממש לא משחק תפקיד בהורוסקופ, ויש כאלה שרק הוא קולע איכשהו. זה אינדיבידואלי. נסי - והחכימי גם אותי. חג שמח גם לך.

למעלה