טוב, אז אני מחכה לתשובה מאוו (המנג'ר)

היויו

New member
טוב, אז אני מחכה לתשובה מאוו (המנג'ר)

לא יודע אם לקרוא לזה אופטימי, אבל אולי יחזרו אלי?? שלחתי מייל ל"מנהלת" של נייט בבקשה לראיון עם הלהקה
טוב, אז אני לא אופטימי בקשר לתשובה (למרות שלכו תדעו, אולי עוד יסכימו
) אבל אני מחכה לקבל לפחות תשובת "OK, שמענו , לא בא לנו , עזוב 'תנו באמא'שך". עדכונים יגיעו בהמשך. ואם מישהו יודע על דרך יותר טובה מלשלוח מייל לאוו, ספרו לי ואני אנסה אותה

blacknwhite

New member
כל הכבוד על היוזמה!

(ועל החוסר-בעצלנות
) תעדכן אותנו, אני בטוחה שאנשים פה ישמחו מאוד לשמוע מה קורה

TheImpactBoy

New member
זה מצחיק

כי כבר התכתבתי עם המנג'ר לפני חודשיים לגבי ראיון... וזה הוסכם... סיפור ארוך

היויו

New member
ספר!!

אולי יש מצב לאחד רעיונות וראיונות... אני כותב לפעמים ב"סקופ", שזה עיתון ברשת, וחשבתי לעשות כתבה ולהעלות אותה לעיתון כדי שתגדל המודעות לנייט. מה סוכם? יש ,או אין?

lacrimosa girl

New member
זה לא סיפור נעים =/

בערך יומיים אחרי שגילינו שנייט מגיעים לארץ, אביעד פתח שרשור בפורום וסיפר שהוא השיג לו ולאיתי VIP לראיון עם הלהקה. והתפתחה מריבה ענקית ומכוערת בפורום, אנשים טענו שהמנהלים חושבים רק על עצמם ולמה לא סידרו לכולם VIP [חשוב לציין שהיתה התארגנות קטנה של כמה נקבות מהפורום לסדר מפגש כלשהו עם הלהקה וזה סוג של טורפד, למרות שלדעתי לא, אבל נראה עם זה כבר] ומצד שני, אלו שתמכו במנהלים יצאו נגד אלו שבאו מהצד השני והיה מגעיל ומריבה מכוערת ודוחה של ממש. =/ וזה כל הסיפור

אבל למה את מזכירה את כל הסיפור?!?!?!

בשביל מה המריבה? למה הזכרת אותה? זה רק מראה שעוד לא התגברתם על זה, אז הגיע הזמן.

lacrimosa girl

New member
לא, לא התגברנו

להדחיק לא יפתור את הבעיה, שאין כאן מסתבר מספיק כבוד אחד לדעות של השני =/

TheImpactBoy

New member
בואי ננסה בבקשה לנהל שיחה עניינית,

בלי העלבויות ועצבים, מה *לדעתך*, היה כ"כ נורא באותו עניין?

lacrimosa girl

New member
מה היה הכי נורא בעיני?

אין לי שום טענה כלפיך או כלפי איתי, ולא כלפי האנשים שהתנגדו לראיון וכו'... הדבר היחיד שהיה נורא בעיני היה החוסר כבוד המוחלט אחד לשני. זה היה ממש מזעזע...לראות אנשים שאת כולם אני אוהבת, מכבדת ומעריכה פשוט יורדים אחד על השני בלי קשר לנושא רק בגלל דעות שונות. זה האישיו הגדול בעיני, ולא הדעות השונות. אני את דעתי הבעתי אז ומקווה שלא פגעתי באף אחד, כי באמת שהשתדלתי לא לעשות את זה, אבל הפוסל במומו פוסל אז לכו תדעו
כל הקטע של פגיעה רק על רקע דעות שונות זה משהו שמעולם תיעבתי, ואני אפסיק עכשיו, אני חופרת. ערב נעים כולם :)

TheImpactBoy

New member
אה הבנתי אותך...

וכן מסכים איתך, אבל זה בעבר, ואני מתאר לעצמי שכולם הבינו שזה לא הדרך...

lacrimosa girl

New member
אני מאוד מאוד מקווה =/

יש כאן אנשים באמת מדהימים, וזה לא במקום, פשוט לא=/

אני לגמרי מסכים איתך, אבל היה מאז משהו כזה?

הרוב מתעלמים ממה שהיה והיום דברים כאלו לא קורים. אם לא היה לך שום צד בעניין, אין טעם בשביל מה להזכיר, לפי דעתי צריך לשכוח מזה, באמת:X

TheImpactBoy

New member
התקיימה איזו שיחה,

לביני לבין מנהל הלהקה ועם היחצנית של המופע בארץ, סוכם אז, שכשהם יגיעו אני ואיתי נראיין אותם תמצית שאלות של חברי הפורום. תפוז תמכו בנו, והחליטו לצלם את האירוע, לערוך לסרט, ולהעלות לרשת. מה כמה חברי הפורום חשבו או לא, זה בעבר. מקווה. צריך להיות מציאותיים ולהבין שזה הכל טוב שיכלנו להשיג.

למעלה