טוב, אז אני מנסה פה...

טוב, אז אני מנסה פה... ../images/Emo3.gif

עד עכשיו הייתי ב"חד הוריות מבחירה" אבל רוב הדיונים שם הם על איכות זרע ותהליכי ניירת להזרעה וזה לא כל כך מדבר אלי... אז חשבתי לנסות פה, אם אפשר...
אלה שלי בת שנתיים היום בדיוק ובעוד כ-11 שעות יש לה מסיבת יום הולדת... ואני, מרוב התרגשות ואנדרנלין, לא יכולה לעצום עין. פשוט לא מאמינה איך עברו להם שנתיים כל כך מהר. השנתיים היפות בחיי.
אני לא כל כך מכירה אתכם עוד (חוץ מנאוה- נפגשנו ב"באופן טבעי" מספר פעמים), מקווה שיהיה נחמד. בינתיים לכולכם סוף שבוע נעים ושקט!.

li.g

New member
היי אמא של אלה../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה אלינו. ומזל טוב ענק
ענק לאלה
גם אני לא מצאתי את עצמי שם למרות שאני לא גרושה והאבא מתפקד רק כתורם זרע.

היי חגית (מ"ס 2) ../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה....
אכן זהו מקומך .... כאן בננו.... שמחים שהצטרפת
.. אני הרבה מציץ שם ולפעמים אפשר לתבוע שם מ.... (איכס מגעיל שכמותי)
והעיקר המון המון המון מזל טוב לאלה בת השנתיים...
הנסיך שלי חגג לפני כחודשיים את השנתיים שלו....
הרבה אושר ונחת.....

היי חגית של אלה

מזל טוב ( אחחחחחחחח איזה גיל מדהים) וגמנחנו בכלל לא מכירים רק בוירטואל ובכל זאת חברים.

העקשנית

New member
חגית את בטח כבר אחרי או בעיצומו של../images/Emo49.gif

יום ההולדת. מקווה שהכל עבר בשלום.שנהניתן. ספרי חוויות אם בא לך. לבת שלי עוד מעט ימלאו שלוש, ואני רוצה לחגוג לה הפעם. בשנים קודמות חגגנו רק בגן. ואכן-הזמן טס
ואנחנו מזדקנים.

תודה על קבלת הפנים המקסימה ../images/Emo140.gif

אביגיל- הברכה מקסימה! תודה על תשומת הלב. הדפסתי אותה ומחר אראה לאלה!!. ובכן, המסיבה מאחורנו. נורא התרגשנו, שתינו, אלה ליטפה אותי כל הזמן ואמרה "אמא חמוד". היה אוכל ושימחה ובלונים ומתנות... כבר שנתיים שאנחנו חוגגות בבית כי אלה עוד ב"גן אמא"... רק בספטמבר תלך לגן לראשונה!. אחה"צ היו המון טלפונים ולא רציתי לענות כי חששתי שהאבא הביולוגי (זאת המחמאה הכי גדולה שהוא יקבל) נזכר מה התאריך היום וצלצל. אבל לשמחתי זה לא קרה. אמא שלו צלצלה והשאירה הודעה גם בשמו אבל זה כמובן בולשיט. הם נורא עסוקים כל הזמן לגונן עליו ללתרץ את התנהגותו. זהו. חלפה לה עוד שנה. שרק ימשיך לנו ככה. ושוב תודה על קבלת הפנים, זה מחמם את ה-

העקשנית

New member
אני שמחה שהיה כייף ביומולדת../images/Emo91.gif

רציתי להתייחס למה שכתבת על האמא שלו.-לדעתי זה לא בולשיט. לדעתי זה מראה משהו. לדעתי היא רוצה קשר. לדעתי-אולי מגיע לה? ולילדה-שתהיה לה עוד סבתא? חשבת על זה פעם? אני חושבת שאם הסבתא לא עשתה לך משהו רע וקיצוני-ורק מגוננת על הבן שלה-אז אולי כדאי שתנסי לבנות איתה מערכת יחסים מנוטרלת מהבן שלה, כדי שלפחות לבת שלך תהיה עוד סבתא-ואם יש גם סבא בסיפור-אז אולי היא תרויח סבא, במקום אבא? נכון שהכי קל לנו לבוא בטענות-אבל אולי באמת הוא לא מסוגל ליותר? אולי הוא מוגבל? ואמהות-טבען לגונן-לא ככה? אז נכון שלפעמים "הכי קל לנו" "לנפנף" את הצד ההוא ולהזיז אותם הצידה-אבל השאלה מה עדיף לילדה שלנו בראייה אוביקטיבית. אלו שאלות שמעסיקות גם אותי קצת בהקשר אחר. אז זאת לא הטפת מוסר. בהצלחה.

עקשנית יקרה

כן, למי שלא מכיר את הסיפור לעומקו זה נשמע שאני הצד הרע שלא סולח ולא מאפשר לאנשים תמימים להיות חלק מחייה של בתי. לצערי, זה לא ככה בכלל. מדובר באנשים שאף פעם לא נתנו לי להיות חלק מחייהם. רציתי וניסיתי לתת להם להיות בתמונה כמה שאפשר (הם גרים בקנדה לשמחתי הרבה) אבל חוץ מלספר לי סיפורי אלף לילה ולילה על בנם המסכן בלי לחשוב לרגע עלי ועל אלה... החלטתי לחתוך ומאז אני יותר שלמה ומאושרת עם עצמי. זה לא שהם פיזית נמצאים פה ואני מונעת מהם קשר. הם מעולם לא התכוונו לבוא לראות אותה או משהו. אני לגמרי שלמה עם ההחלטה. בשנה וקצת מאז חתכתי איתם קשר הם רק שלחו לה כרטיס ברכה ליום ההולדת והשנה האמא הפתיעה וצלצלה. האבא (תרשי לי לא לקרוא לו סבא. לאלה יש סבא אחד שהיא מכירה ואוהבת וזה לא הוא) לא דיבר אתי מאז עזבתי את קנדה בחודש שביעי. גם לא כשילדתי. לפעמים בחיים צריך לעשות מה ששלמים איתו.

העקשנית

New member
חגית-מצד אחד מה שעשית טוב../images/Emo140.gif

ומצד שני-כדאי לך אולי גם לחשוב קצת על העתיד.כי אולי לפחות עם הסבתא כדאי לך כן לשמור על קשר.כי אם היא כן מתייחסת-זה באמת סימן שאכפת לה. את כתבת שבעלה כעס-ואם היא למרות זאת לא שוכחת-זה עוד מחזק את העניין. אולי עם הזמן תתרככי קצת והכעסים יפחתו.מי יודע. מה שכן-זה שחתכת ואת שלמה עם זה וטוב לך-חשוב לך ולילדתך. כי אין כמו שקט נפשי לבריאות. אז שיהיה לכן מזל טוב בהמשך הדרך ושתמיד תהיי שלמה עם מה שאת עושה-וכשלא-אז תשקלי ותחליטי. וחוץ מזה-דעות מותר לשנות.

למעלה