טוב, אז אני צריך לקחת על עצמי את התפקיד הזה..

joe2b

New member
טוב, אז אני צריך לקחת על עצמי את התפקיד הזה..

חלף כשבוע מאז ההודעה של gsovak על המכתב שקיבל מהשגרירות, מה שנותן מספיק זמן לדואר ישראל להעביר מכתבים כאלה או אחרים לכל קצוות הארץ, ונשאלת השאלה: האם קרה משהו עם מי ממגישי אוגוסט 2005? תשובה לגבי שלב 1 של התיק? זימונים לרופא/בדיקות? מכתב "תמתינו עוד חצי שנה/8 חודשים? משהו? leprechaungreen? מישהו אחר שאני מפספס? ולגבי מגישי ספטמבר - אוקטובר 2005? any news? ומגישי נובמבר 2005 - מישהו נוסף קיבל מכתב כזה? לגבי דצמבר 2005 אני אישית יכול לדווח שלא קרה בינתיים כלום. תגידו, זה נדמה לי, או שמישהו בשגרירות פשוט החליט לשגע אותנו, ולהוציא באופן רנדומלי לחלוטין כל מיני מכתבים תמוהים והודעות חסרות פשר, כדי שלא נצליח "לפצח" את ההגיון (??) מאחורי התהליך....

Astroo

New member
אתה בטוח שהם מטפלים בתיקים בסדר כרונולוגי?

אני לא.

joe2b

New member
אני בטוח רק בדבר אחד

ששום דבר לא בטוח לגבי התהליך הזה. ונראה לי, שגם אין שום הגיון בתהליך, ומי שמנסה לחפש הגיון - חבל לו על הזמן.

dana631

New member
כן, תודה על היוזמה, רציתי לשאול את אותה השאלה

אצלי אין כל חדש (אוקטובר 2005). מעניין אם החבר'ה של אוגוסט שמעו משהו.

YYZ2006

New member
הערה/הארה

רק בתור הערה, לא כל מי שמהגר לקנדה כותב את רשמיו כאן בפורום! כך שאל ייאוש, יש לי מכר שהגיש בסוף יולי 2005 וקבל בדיקות רפואיות החודש! {לא הייתה להם הצעת עבודה} מצד שני השכנים שלי הגישו שבוע לפני והם עדיין לא קיבלו, כך שלפחות אני בהחלט לא יודע מה קורה.

joe2b

New member
זה ברור וידוע שלא כולם כותבים בפורום

אפילו לא כולם קוראים בפורום... אבל קיויתי שיהיו מישהם (כמוך, למשל), ששמעו על מישהו שקיבל זימון לבדיקות או שקיבל מכתב אישור על התיק, וכו'. והאינפורמציה שמשהו בכל זאת קורה והתור קצת זז גם ל"רגילים" (בלי הצעת עבודה) בכל זאת קצת מעודדת (אולי?). אני בטוח שאם הרבה אנשים היו הולכים לשגרירות מפעם לפעם לברר מה קורה, איפה התור נתקע ומתי ישתחרר הפקק, ולמה מישהו מקבל מכתב ומישהו אחר לא או מישהו מקבל זימון לבדיקות ומישהו אחר לא, והכל בלי שום קשר ברור לתאריכים - הלחץ הזה היה משפיע על השגרירות, והיה לנו קצת יותר מידע וקצת פחות ערפל וניחושים חסרי בסיס.

kozmokramer

New member
אולי אני סתם אקפוץ לשם להציק...

לזכר הימים הנוראים
ציפור קטנה לחשה לי שהמאהל שלי פונה... אולי נדבר עם גיידמאק שיקים לכל הממתינים עיר אוהלים ביד אליהו
יום טוף (עד כמה שאפשר) לכולנו. קוזמו.

gesus

New member
יש לי רעיון בקשר להצעה שלך

תזכיר לי לדבר איתך על זה מחר

למעלה