טוב אז אני צריכה עזרה כמה שיותר מהר

שדוניתה

New member
טוב אז אני צריכה עזרה כמה שיותר מהר

יש לי בגרות בהיסטוריה יום ראשון אין לי חומר ממה ללמוד איפה אני יכולה להוריד חומר
וערוץ ההיסטוריה לא אומר על מה מדובר כתוב ספיישל או משהו כזה זה מרדים אותי תוך 3 דקות אני כבר בחלום העשירי....
תעזרו לי בקשה כמה שיותר מהר... תודה מראש...

nati b

New member
התשובה

גם לי חש בגרות תורידי סיכומים באתר עבודות בהצלחה במבחן עם יש לך בעיה תשלחי לי הודעה לICQ 160689497

שדוניתה

New member
../images/Emo51.gif לך אבל...

יש אתר ספציפי שכדאי להוריד ממנו חומר
כי לא בכל האתרים החומר מקיף את כל הנושאים ומדויק בכל אופן תודה ו...
גם לך...

nati b

New member
תודה ../images/Emo91.gif

תקראי את החומר שיש שם ותאמיני לי תצליחי בהצלחה שהיה לך ממני נתי את מאזור המרכז

idan207

New member
עזבי אותך מאתרים של עבודות...

כנסי לאתר הזה... הסיכומים מוכנים מא´ ועד ת´, גם יחידת בסיס וגם ההשלמה, והכל לפי המיקוד... פה....

טוב אני הולך להיות זקן...

סיכומים באתרי אינטרנט וסרטים בערוצי טלוויזיה הם עזרים מצוינים ללמוד, אולם אם לא קוראים ספרים (זוכרים ספרים?, דברים מלבניים כאלה עם מילים כתובות בפנים) לא ניתן ללמוד שום נושא במדעי הרוח, תנו צ´אנס לספרים!!!

idan207

New member
נאאאאאא

ספרים טובים למי שלא יודע את החומר, מי שכן יוכל להיעזר באתר הזה... לפי דעתי הוא מכיל את החור בדיוק כמו שצריך לבגרות, לא פחות ולא יותר... מי שלא יודע את החומר אז שאלוהים יעזור לו...

על ספרים ותלמידים

עם כל רצוני הטוב שם המשחק הוא לקרוא.ולקרוא לא את התקצירים שלעתים קרובות רוויים שגיאות או כתובים בראשי פרקים ללא הסברים מספיקים. אלא ספרי לימוד טובים או סיכומים טובים ממורה טוב.

love16

New member
הנה התשובה...

באתר הזה http://planet.nana.co.il/urizem/ יש את כל כל כל החומר שצריך לבגרות!!!

rastotman

New member
וואו! תודה!

יש לך במיקרה גירסאות של זה על האידאולוגיה של עלייה שניה, ועל החומר של סוף השנה- (ורסאי, 14 הנקודות)-?
.

love16

New member
יש...

באתר שרשמתי יש את החומר גם על זה ...אני הוצאתי משם....

למעלה