טוב, אז אני רותם! :) רותם, בת 15 עוד מעט מראשל"צ מכירים אותי? :) מה איתכם|? מה שלומכם? רותם
S Sun Light New member 24/8/01 #1 טוב, אז אני רותם! רותם, בת 15 עוד מעט מראשל"צ מכירים אותי? מה איתכם|? מה שלומכם? רותם
B brbrita New member 24/8/01 #2 הייייי!!!!!! היי מה המצב??? את יודעת מי אני.... תדעי לבד ונתכתב פה ויהיה אחלה!!!
S Sun Light New member 24/8/01 #3 ברור שאני יודעת מי את! היי לירן! גיליתי אותך לפי האיימל שציינת בפרטים. אז מה שלומך? אני בסדר גמור! אני רואה ששינית את הכינוי שלך, חחח, יפה *רותם*
ברור שאני יודעת מי את! היי לירן! גיליתי אותך לפי האיימל שציינת בפרטים. אז מה שלומך? אני בסדר גמור! אני רואה ששינית את הכינוי שלך, חחח, יפה *רותם*
ד דינה (דינוש) New member 25/8/01 #4 היי רותם! ../images/Emo13.gif אני רואה שגם את הצטרפת... אחלה.. כינוי מגניב!
S Sun Light New member 25/8/01 #7 אהלן דינה! ../images/Emo13.gif כן הצטרפתי גם רציתי ממזמן, אבל לא היה לי זמן כינוי מגניב?, תודה חחח... רותם.
אהלן דינה! ../images/Emo13.gif כן הצטרפתי גם רציתי ממזמן, אבל לא היה לי זמן כינוי מגניב?, תודה חחח... רותם.
ד דינה (דינוש) New member 25/8/01 #8 אני שמחה שאת מצטרפת ../images/Emo41.gif ואני יודעת שהכינוי שלי בכלל לא מגניב... פשוט הוא הייה ככה מלפני שנה, ולא הצלחתי לשנות את שם המשתמש... לא נורא...
אני שמחה שאת מצטרפת ../images/Emo41.gif ואני יודעת שהכינוי שלי בכלל לא מגניב... פשוט הוא הייה ככה מלפני שנה, ולא הצלחתי לשנות את שם המשתמש... לא נורא...
ד דינה (דינוש) New member 25/8/01 #5 היי גם לך לירן!! ../images/Emo13.gif זוכרת אותי? זו אני.. דינה.. דהההה