טוב, אז אציג את עצמי

שרון123

New member
טוב, אז אציג את עצמי

שלום לכולם. האמת היא שאני כאן כבר מהיום הראשון של הפורום ומאד נהנית להתעדכן וללמוד. הגעתי בעקבות הזמנה שהופיעה בפורום תאומים של אירים ואני ממשיכה לבקר בקביעות בשניהם. אבל בד"כ כקוראת פאסיבית שמצטרפת רק אם יש לי מה להוסיף. אני בשבוע 29 עם תאומים בנים ובת מקסימה בת 5 - שלשום יומולדת. היה מאד מפתיע לענות לשאלה של שיר ופתאום לגלות כזאת התייחסות לנוכחות שלי. תודה ושלום לכולם.

טל של 4

New member
אז עכשיו: ברוכה הבאה רשמי...

איך עובר ההריון, איך הלילות, את יודעת אם הם זהים??? ואו כמה שאלות, תעני רק אם מתחשק לך!!! ולשיר המתוקה תצטרכי לחכות לגביע התאומים הצעירים........יש לפנייך תור!!

keren1

New member
שוב ברוכה הבאה ../images/Emo50.gif

איזה נחמד שהצטרפת אלינו....ולמה לקח לך כל כך הרבה זמן.
איך את מרגישה? בטח נעים שיש לך תנור חימום צמוד אליך בימים קרים אלו, אה?! נשמח לראות אותך כאן. כמו שאת רואה אנחנו מנסות לערוך סקרי שכולם!! יוכלו לענות אליהם. אז נירית תתחילי לחשוב על פרידה מהגביע, אין לך חצי שנה איתו. אתן יודעות (אני הרי דתיה, כן) שבח´ברה של בעלי היה להם מנהג מדהים. הזוג הראשון שהתחתן קיבל גביע לקידוש ועליו חריטה עם שמותיהם ותאריך החתונה. הגביע עבר מזוג לזוג. והזוג האחרון קיבל את הגביע. היה קרב איתנים אצל מי ישאר הגביע.

היי שרון שוב ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני

שמחה שהחלטת להצטרף אלינו באופן רשמי ומקווה שתרגישי פה כמו בבית

*שיר

New member
הי שרון! נחמד לפגוש פה עוד הריונית

אני מפגרת אחריך בכמה שבועות טובים. אז איך הבטן? איך סוחבים?

אם כך קבלי ברכת ברוכה הבאה רשמית

ועכשיו אחרי שסיימנו את החלק המינהלי מה חשבת לעצמך???? להציץ בחדר מלא נשים ולא ליפול ברשת????? הפלה ברשת היא תכונה נשית מוטבעת ואני מקווה שתישארי איתנו גם בלי הרשת

שרון123

New member
תודה על קבלת הפנים החמה../images/Emo51.gif

החלמה מהירה לקרנושה ותשובות לשאלות: לטל, התאומים לא זהים. בלילות אני ישנה טוב בד"כ (עדיין), אבל קמה בערך 3 פעמים בלילה לשירותים ועוד פעם כשניתפס השריר ברגל. קרן, כשמיתלוננים בעבודה שאני מקפיאה אותם, אני טוענת להגנתי שיש לי שני תנורים Built in. שיר, הבטן כבר ענקית והתחיל להיות קשה לסחוב, בנוסף גילו אצלי סכרת הריון בשבוע שעבר וצריך לשמור על דיאטה ולעשות בדיקות סוכר כמה פעמים ביום. חוצמזה ההתרגשות לקראתם גדולה וההכנות בעיצומן. יש עצות להכנה של ירדן(הבת הגדולה) לקראתם? היא כ"כ שמחה לקראתם שנידמה לי שאנחנו נכנסנו קצת לשאננות ועלולים להיות מופתעים מהתגובה שלה כשהם יוולדו באמת.

קרנושה

New member
תודה, וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כדאי לשמור ולהקפיד כשמגלים סכרת הריון.....את עדיין בשבוע מוקדם יחסית וכדאי להימנע מלקבל אינסולין...השלב הראשוני הוא דיאטה אך אם לא תהיי מאוזנת אז יתכן ואינסולין יהיה השלב הבא...איזה באסה סכרת הא? את בהריון וחושבת לעצמך עכשיו אפנק את עצמי בכל מה שבא לי לאכול.....ואז את נכנסת למשטר של דיאטה.....(אוף לא רציתי לדרוך על יבלות)...

nonana

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה יופי עוד אחת בהריון- אבל בסוף- נפלא איתך נהנה מהר יותר לקבלת הפנים של התאומים. גם לי היתה סוכרת הריונית- לאסימפטי אבל נעלם כמו שבא אחרי הלידה

למעלה