טוב, אז אצלי זה תמיד מתנות.. הראשון הוא כיסוי קיצ'נאייד לחברה לרגל יומולדת/מעבר דירה...
M Miss Moo New member 9/4/14 #1 טוב, אז אצלי זה תמיד מתנות.. הראשון הוא כיסוי קיצ'נאייד לחברה לרגל יומולדת/מעבר דירה...
M Miss Moo New member 9/4/14 #2 וכרית צבעונית... לפעמים "כופים" עלי לעבוד עם צבעים שלא הייתי בוחרת לבד (אני לרוב בפסטלים...) אבל את האמת? התאהבתי בתוצאה...
וכרית צבעונית... לפעמים "כופים" עלי לעבוד עם צבעים שלא הייתי בוחרת לבד (אני לרוב בפסטלים...) אבל את האמת? התאהבתי בתוצאה...
M Miss Moo New member 9/4/14 #4 והמתנונת האחרונה... היא כרית סיכות שהבאתי לנחמה שחורי שלנו כמתנה לאירוח והדרכת סדנת הפריזר פייפר
נ נחמה שחורי New member 9/4/14 #5 והיא הכי חמודה... אבל אהבתי גם את האחרות... למרות שאני לא משתגעת על צבעי הכרית- היא עליזה ומשמחת! וכיסוי המיקסר- הוא בדיוק לטעמי...
והיא הכי חמודה... אבל אהבתי גם את האחרות... למרות שאני לא משתגעת על צבעי הכרית- היא עליזה ומשמחת! וכיסוי המיקסר- הוא בדיוק לטעמי...
ב בעיקר פורמת New member 10/4/14 #6 אני דווקא מתה על הצבעוניות הזו כידוע לך... ויצאה כרית מהממת! איזו השקעה בפרטים בצד האחורי! ושווה לקבל ממך מתנות, מה? אני אחשוב על סיבה לארח אותך...
אני דווקא מתה על הצבעוניות הזו כידוע לך... ויצאה כרית מהממת! איזו השקעה בפרטים בצד האחורי! ושווה לקבל ממך מתנות, מה? אני אחשוב על סיבה לארח אותך...
T Tנקר בל New member 11/4/14 #9 עבודות מקסימות הכל נהדר. אהבתי מאוד את הכרית, למרות שגם אני, כמוך לא הייתי בוחרת מלכתחילה בצבעים הללו, אבל התוצאה נהדרת. איזו השקעה בפרטים ל הטלאים, הכפתורים והלולאות המתוקות
עבודות מקסימות הכל נהדר. אהבתי מאוד את הכרית, למרות שגם אני, כמוך לא הייתי בוחרת מלכתחילה בצבעים הללו, אבל התוצאה נהדרת. איזו השקעה בפרטים ל הטלאים, הכפתורים והלולאות המתוקות
L lironiparon New member 12/4/14 #13 צבעוני ואביבי, בהחלט עושה חשק לעוד. כל הכבוד, מבחר ממש ממש יפה של תוצרים!!!
M Miss Moo New member 12/4/14 #14 תודה רבה! ותשובות... הלנית- אל דאגה, לא שכחתי לך (מאז שאני במועדפים גם הבטחת לי לקיים... ) גל יקירתי- רק תגידי ואני באה להתארח אני מתגעגעת! ולכל מי שהחמיא- המון תודה!
תודה רבה! ותשובות... הלנית- אל דאגה, לא שכחתי לך (מאז שאני במועדפים גם הבטחת לי לקיים... ) גל יקירתי- רק תגידי ואני באה להתארח אני מתגעגעת! ולכל מי שהחמיא- המון תודה!