טוב..אז אצתי רצתי לWOW

sivi massivi

New member
טוב..אז אצתי רצתי לWOW

בקניון רננים, רכשתי שתי ערכות של חותמות לציפורניים ועוד דיסקית. פעלתי לפי ההוראות באתר של WOW +בהיתי בסרטוני הדרכה של קונאד התוצאה? כתמי צבע רנדומליים על הציפורנים שלי. אני ממש ממש ממש מאוכזבת.כ"כ רציתי כוכב קטן על הציפורן, רצתי,נסעתי, הוצאתי40 שקלים ומה? כלום!! שלחתי להם תגובה באתר שמפרטת את כל המקרה. מעניין אם הם יענו.. מבטיחה לעדכן!

Witchcrafts

New member
שתפי אותנו בתהליך,

אולי נצליח להצביע על נקודה הטעונה שיפור.
בחלק מהחותמות של "וואו" צריך להוציא מדבקה דקיקה בטרם השימוש. בנוסף, אל תמתיני הרבה אחרי שאת מניחה טיפ(ו)ת לק על הדיסקית. פעלי מהר.

תולי01

New member
אני גם חושבת שאולי זה יעזור

למה את מתכוונת בכתמי צבע ? ההחתמה הצליחה אבל הדוגמא לא יצאה טוב ? כל מה שאמרו לפניי בנוגע למדבקה ולהתנסות שצריך לעשות עם חותמות הוא נכון, אבל אני יכולה להגיד שבנוסף לכל זה, עם כל הנסיונות שעשיתי, יש דוגמאות שהן פשוט לא טובות ולא מצליחות לעבור בשלמות לחותמת - וזה נכון גם לגבי אלו של וואוו וגם לגבי אלו של קונאד. יש לי פלטות שאני יודעת שבחלק מהדוגמאות אני לא יכולה לעשות שימוש, זה חלק מאוד קטן, למשל דוגמא אחת בפלטה שאני יודעת שאני אצטרך 20,000 נסיונות עד שהיא תעבור כמו שצריך, אז אני מראש מוותרת. ניסית דוגמאות אחרות מהפלטה הזאת ?

צונית

New member
../images/Emo6.gif

ומה אני אגיד? שקניתי את המקורי (ב150 ש"ח פלוס מינוס) והגעתי לאותה תוצאה?
סיוי, צריך המון סבלנות בשביל זה. המון ניסוי וטעייה. יש פה בנות שהולך להן מדהים - עם המקורי ועם החיקויים, ולנו זה לא מסתדר... לא חושבת שזו אשמת החברה. פשוט צריך להמשיך ולנסות עד שמצליח. מסכימה איתך לגמרי שזה מדכא ומאכזב, אני לא ניסיתי כבר חודשים מאז הכשלונות הראשונים שלי. אבל הבטחתי לעצמי שאיך שיתפנה לי עוד זמן לשחק עם זה - אני אצליח להחתים דוגמא ארורה על ציפורניי ויהיה מה!!
בכל מקרה, מחכה לדיווח שלך.

lilo4

New member
אם כבר מדברים על חותמות...

זה לא מתסכל אתכן, לעבוד כ"כ הרבה זמן על החותמות- ובסוף זה מחזיק גג שבוע, שבוע וחצי ואז צריך להוריד את הלק כי הכל כבר מתקלף/מתפצל/מתייבש?

Marble Arch

New member
אחרי שמתאמנים קצת,

כל התהליך של ההחתמה יוצא מאוד זריז.. עדיין לא תמיד יש לי כוח לזה, אבל זה ממש כייף.. אפילו שהלק מחזיק לי שלושה-ארבעה ימים מקסימום...

lilo4

New member
זה יוצא מקסים

ראיתי באינטרנט כמה דוגמאות ושילובים שהייתי מתה לנסות. כרגע אין לי באמת כוח.... אני עדיין נאבקת בניסיון לעשות פרנץ' נורמלי

mayane21

New member
קרה לי את אותו הדבר....

חזרתי הביתה בהתלהבות גדולה, ניסיתי והתוצאה היתה מאכזבת ביותר העלתי הודעה כאן בפורום בדיוק כמוך
ומסתבר שלא הורדתי את המדבקה השקופה שעל הפלטה
התוצאה עכשיו דיי נחמדה. הורדת את המדבקה?

sivi massivi

New member
נאבקתי ולא מצאתי שום מדבקה

אני מדברת על הדיסקית שצורפה לערכה. אוף "( בסך הכל רציתי כוכבים על הציפורניים :(

mayane21

New member
../images/Emo24.gif לא להתייאש

כן ממש על הדיסקית, יש מדבקה שקופה ולכן בקושי מבחינים בה תנסי לגרד טוב טוב.... עד שהיא תצא.

sivi massivi

New member
איזה מתוקות כולכן :)

אני ממש ממש מחכה להגיע הביתה ולמצוא את המדבקה! ומקסימום..בשבילי הכוכבים האמיתיים הם אתן
כזה פורום כיפי. אגב, יש לי פוסט חדש בבלוג, אתן מוזמנות להציץ.

mayane21

New member
את מקסימה בעצמך ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

כמובן שאבוא לבקר בבלוג
ותחזרי לעדכן אם הסתדרת.......

sivi massivi

New member
טוב, המדבקה הוסרה!../images/Emo24.gif

עוד לא ניסיתי על הציפורניים שלי (מחר יש לי פגישה חשובה, ואני עם לק הורס כחול-כהה עם נצנצים עדינים של לה-צ'אט..) אבל ניסיתי על נייר, והצלחתי.
רוצה להודות לכן על העצה והחיוכים שגרמתם

תולי01

New member
איזה יופי !

איך אני שמחה שמצאת את זה ! את תראי, זה יעבוד לך מצויין עכשיו
מחכה לדיווחים

למעלה