טוב , אז אתמול פתחתי "שולחן "...

טוב , אז אתמול פתחתי "שולחן "...

והחלטתי שוב להוציא את ערימות חבילות הפימו שיש לי.... הנה מה יצא

כאן המקום לשאול

היה רצוי שאעשה ראשית משטח שלם של הפרחים ואז אשים על הכוס - נכון ?? כי לא יצא לי חלק ,רואים את החיבורים והטלאים ..

hoch

New member
ממש פתחת מפעל. איזה יופי של תוצרת

בעיקר אהבתי את הגליל המורכב מגלילי ורדים. איזה רעיון מיוחד.

תודה , את יודעת מה החלטתי ?

שכל גליל שלא מצליח לי - כמו העלים למשל - אני מצמצמת ועושה גליל שמורכב מהגלילים אחרי צמצום ואז רואים פחות את הפשלה...
זה מה שנקרא - "יצירתיות " שבהטעייה....

hoch

New member
נכון. ממש להפוך לימון ללימונדה ../images/Emo13.gif

נתוש - את כזאת...../images/Emo24.gifי. טוב עזבי

התחנפויות לתכלס
אף אחד לא רואה את החיבורים והטלאים (חוץ ממך כמובן) והכוס מקסימה ביותר. שיטת הפרוסות היא נכונה - יותר קשה לעבוד עם משטח מוכן שלם ולהדביק אותו (בועות אויר -בעיה קשה) ואם נשארת בהרגשה שאפשר להגיע רחוק עוד יותר מבחינת הגימור - אז א. מבחנה אחרי ההצמדה ב. שיוף אחרי האפייה ג. נראה לי שאת עובדת עם פרוסות עבות מאד כולל הציפוי השקוף ואז יש המון חומר שכל הזמן יוצר שקעים ובליטות (זה נכון?) ככל שהפרוסות דקות יותר השקיפות והמראה העדין מושג ביתר קלות (נכון שיש לזה בעיות אחרות
). בהצלחה נתוש - את בדרך הנכונה.

חולמת בצבעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יותר ממה שהגבת - לא יכולתי לבקש !!! תודה מקרב לב ! צודקת בכל דבר שאמרת - בעיקר עם החתיכות העבות - אין לי כל כך אינדיקציה כמה לחתוך - ומכיוון שאני אוהבצ הכל בגדול - מן הסתם , אני נסחפת גם בעובי החתיכות... אוהבת אותך על התשובה שלך !!!! תודה !!

בכיף . ../images/Emo42.gif שמעי לגבי הפרוסות -

האינדיקציה :כמה יותר דק יותר טוב!! אבל - וכאן זה אבל גדול - קשה מאד לחתוך פרוסות דקות מגלילים עם קוטר גדול. בדרך כלל בנסיון כזה הפרוסה יוצאת לא שלמה וזה מבאס וצריך לזרוק או להתחיל הדבקות ותיקונים (אני כל הזמן עושה הדבקות ומ- 2 שלא נחתכו טוב מחברת לאחת כדי לא לזרוק חומר). גם לא כל הגלילים יש להם אותה איכות חיתוך. מפני שלצבעים שונים יש גמישות שונה (מפתיע אבל עובדה) וגם זמן ההתישנות של הגליל קובע. יש כאלה שמתיישנים כמו יין ויש כאלה שכמו חומץ.
(לפעמים) הפטנט שלי הוא - לחתוך פרוסות נוחות מגליל לא גדול מאד - נניח 1-1.5 ס"מ- ואת הפרוסות אני מדקקת עוד בין האצבעות ואז הן כמובן גדלות בקוטר והן לא עבות מידי לעבודה. ובוקר טוב
.

משמאל זה בצבע

ירוק יפה , לא יודעת למה בתמונה הצבעים שונים... אם תסתכלו טוב , תוכלו לראות בצד את טימי החמוד מביט בי ולא מבין מה אני עושה כבר יומיים

milat1

New member
"עבודת הפסים"

יופי! גם הצבעוניות שלהם. (של מה שהצלחתי לראות בצילום...) ד"ש לטימי - איזה מתוק הוא.

hanit3

New member
נתוש את יכולה להזמין לשולחן השבת

גם חברות רחוקות. תחשבי על זה . התןצרים נהדרים במיוחד אהבתי את הצורות עם החותכנים

הי נתוש כמה כיף לראות תוצרים שלך!!!

מקסים! אני כדי לפרוס דק יותר, שמה את הגליל קצת במקרר וזה עובד מצויין. חוץ מזה, אני לא יודעת איך את פורסת, אבל השיטה שלי היא להניח את הגליל עם הפנים אלי ואז לפרוס. ככה אני רואה מה העובי ואם מתחיל לברוח לצדדים... בכל אופן, לא להתעצל ולהמשיך בכיוון הזה - הוא מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה ממוש רוני !

זהו , שאני צריכה לראות בעיניים איך ומה עושים.. אני מנסה , בחיי !! אבל משום מה לא ממש מדויק לי ! אני מניחה שצריך יותר סבלנות ולעבוד עם הרבה דיוק ( בערך כמו שלך ושל חנית
) ובזה לא ניחנתי.. אבל לא כ'פת לי , עושה לי טוב ?! אז מה זה משנה...

תשמעי, תמיד את יכולה לפתוח סגנון

שלך - הסגנון של נתוש ואז נראה אם משהו יעיז להגיד משהו... בסוף עןד נראה עבודות בפורום - "אגרטל בהשראתה של נתוש"...

למעלה