טוב אז בהמלצת טלי הסקר החדש הוא

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
טוב אז בהמלצת טלי הסקר החדש הוא

(ואל תשכחו מהסקר הישן - שיר שאתם אוהבים לשמוע כשאתם מתעוררים...) הדיסק שנמצא אצלכם במערכת/דיסקמן כרגע ואצלי בדיסקמן נמצא (באופן קבוע כבר הרבה זמן) בוב מרלי - KAYA. ובמערכת (זה משתנה ממש מהר) כרגע מוניקה סקס - פצעים ונשיקות. <סורי חומד, אבל שם למטה אף אחד לא ראה!> יאללה לענות!
שרה

t@li

New member
ואם למישהו לא היה ברור-

סקר של קולאז אני רק פה על תקן קופי-פייסטר
שרה

אז אצלי זה ככה...

במערכת שלי כרגע יש דיסק שצרבתי לעצמי, עם כל מיני שירי אהבה ובדיסקמן יש לי כרגע את הפסקול של The Lord of the Dance דיסק מדהים!

Uv Kruvi

New member
מממ...

עד אתמול היה אינפקציה - ככה מפנקים נמאס לי אתמול אז החלפתי ונגנתי עם הדיסק metallica - muster of puppets

המממ

New member
אצלי בדיסקמן...

יש כמה דיסקים שמתחלפים בינם לבין עצמם: coldplay- parachutes the police- every breath you take celtophile (מוזיקה אירית עממית ממש יפה). the corrs- unplugged (לפני שהם התקלקלו) Mulan- soundtrack (פסקול הסרט האהוב עלי!) יומטוב ושקט שיהיה לנו!

M I R A G E

New member
סיבכתם אותי....

יש לי יותר מדי מקומות עם דיסקים וקלטות... בוא נראה... במערכת יש אוסף צרוב מהמם שקיבלתי ליומולדת, יש את פצעים ונשיקות - הדיסק האחרון שקניתי, וdark side של פינק פלויד (יש לי 3 מגשים) ובקלטות יש את מכונת הזמן של משינה ואת הכל או כלום של ברי במחשב יש אוסף שאני שומע בעיקר את קווין, ביטלס וכוורת (עדיין לא החלטתי אם השילוב הזה נורמלי...) יש עוד ווקמן וכו´ אבל נוותר, בכל מקרה זה משתנה ממש מהר...

WashedInBlack

New member
גגג

יש אצלי במערכת מקום ל-3 דיסקים, אז: the tear garden - tired eyes slowly burning joy division - closer hood - home is where it hurts

zed3

New member
זה אחד שונה ממה שאתם שומעים

אצלי במערכת היתנגן באופן קבוע האלבום Seeds Of Love של Tears For Fears, עד שיום אחד הוא נעלם באופן מיסתורי. במשך שבועיים חיפשתי אותו, עד שיום אחד, כשחיפשתי משהו אחר לחלוטין (איך זה תמיד קורה?), מצאתי אותו באחת המגירות במטבח (!). כיום הוא חופשי ומאושר בתוך המערכת שלי.

!Britney Spears - Britney ../images/Emo8.gif

חחח סתאאם... אמממ... כרגע אין לי כלום במערכת, אבל לפני כמה דקות היה לי במערכת "עושים אהבה 2" ובדיסקמן "Austin Powers - Soundrack" שאלו דיסקים מהממים . . .

CarMeluSha

New member
ברגעים אלו ממש..

במערכת שלי יש את הדיסק הגאוני dark side of the moon... במחשב את הרשימה של כל השירים של הביטלס שאיי פעם יצאו.. ובדיסקמן את משינה - להתראות נעורים שלום אהבה :)

naps

New member
אז ככה

הדיסקים מתחלפים אצלי די מהר ומה שנמצא בפנים רוב הזמן לאחרונה זה: מוניקה סקס- יחסים פתוחים radiohead- the bends וגם שני הדיסקים של stereophonics מושמעים לא מעט. ועוד לפחות דיסק-שניים אחרים ביום. אני שומע הרבה מוזיקה, ולרוב דיסקים...

למעלה