טוב אז בהמשך למה שסיפרת לך רותי

טוב אז בהמשך למה שסיפרת לך רותי

מה ששמעתי ( לא זוכרת כרגע שמות אבל אם תרצי אברר לך).
היה רב שפעם רצה לצאת מהדת ואבא שלו שלח אותו למישהו שהיה עושה תיקוני נשמות לחיות. והמישהו סיפר לו הרבה סיפורים והרב לא האמין ( אז לא היה רב).
ואז באה חתולה והאדם אמר לה תצאי החוצה ותחזרי עוד חצי שעה והחתולה הלכה היא חזרה כעבור חצי שעה. האדם עשה לה תיקון והיא יצאה. והאדם אמר לו שהנשמה התשחררה ועכשיו היא בשמיים
ואז הרב ( שוב הוא לא היה רב אז אבל לא זוכרת כרגע את שמו), יצא החוצה וראה את החתולה מתה דרוסה אז הוא החליט להפוך למקובל.
והיה עוד סיפור נדמה לי שקרה בארץ על משפחה שאבי המשפחה התגלגל ככלב כעונש והוא סבל. כי הבן שלו הרביץ לו בתור כלב ולנשמה שמתגלגלת כחיה מאוד קשה כי יש לה תודעת אדם לא תודעת חיה והיא זוכרת שהייתה בנאדם.
בקיצור נשמת האב באה לביתו בחלום 3 פעמים ואמרה לה בבקשה שהבן שלי לא ירביץ לי אני הכלב ושאימך תכין לי את הקציצות שנהגה להכין לי כשהייתי אב המשפחה הבת לא התייחסה אז הנשמה של האב הלכה להופיע אצל אדם דתי וכשהוא דיבר עם הבת הוא גילה שאכן היא חלמה על אביה. אז הם קראו לרב שאמר לכלב שאם הוא עושה לו תיקון נשמה הוא ימות והכלב הסכים והרב שאל אותו שאלות וביקש שהכלב יהנהנן או ינענע ראשו לשלילה וכך היה עד שהגיעו לשאלות אישיות והכלב הסתכל על אישתו לשעבר ( כי עכשיו הוא כלב אז היא כבר לא אישתו לא? ), והרב הבין שזה אישי אז הוא נפגש עם הכלב ביחידות ועשה לו תיקוני נשמה והכלב מת כעבור ימים אחדים כי אחרי התיקון הם מתים בגוף החיה ועולים למעלה.

לגבי הסיפור על הכלב

הרב שסיפר סירב לחשוף שמות אבל לגבי הסיפור עם הרב והחתולה אני יכולה לברר לך שמות כי הוא אמר פשוט לא היה לי כוח לטרוח לזכור והוא גם נכח באירועי תיקון נשמה וראה שזה אמיתי ושנשמת אדם אכן יכולה להתגלגל כחיה לרב כעונש

פשקרב

New member
נו...באמת
לחנוק אותי מצחוק באמצע הקפה

בשמחה הנושא מעניין אותי אישית

כי שמעתי עליו בעבר ולא הייתי בטוחה בנכונותו אבל אני מתחילה להאמין שהדבר אפשרי. במיוחד כשמתארים שהחיות נוהגות כבני אדם כדי להוכיח שהן לא חיות

MTFNK

New member
גם שמעתי על סיפור של כלב

שהלך אחרי בן אדם והציק לו. אותו אדם היה רב והוא אמר לכלב "אני מוחל לך" וכשהכלב שמע את זה הוא רץ לכביש, נדרס ומת. ואותו רב אמר שזאת כנראה נשמה של אדם שפגע בו מתישהו במהלך החיים (או אולי בגילגול קודם)

MTFNK

New member
ממה שאני יודעת כשנשמה מתגלגלת לחיה היא לא זוכרת

שהיתה בן אדם. זה גם לא חייב להיות תיקון קשה, זה יכול להיות תיקון קצר יותר מתיקון כבן אדם.

מעניין בינתיים מהסיפורי תיקוני נשמה שנתקלתי

בהם עיקר הסבל של הנשמה הגיע מכך שלא חשה חיה אז איך נשמה תהנהנ כחתול אם אין לה חיבור לחתוליות שלו?:)

MTFNK

New member
זאת אומרת יש סבל מסויים

זאת המטרה, הסבל מזכך את הנשמה ומתקן אותה אבל ממה שאני יודעת, זה תיקון קצר יותר מתיקון כבן אדם. אני גם חושבת שכחיה אי אפשר לקלקל דברים כמו שכאדם יש סיכון לקלקל את מה שהיה טוב בגילגול הקודם.

למעלה