טוב אז בואו משחק

odery

New member
טוב אז בואו משחק

אני אתן לכן רמזים ואתן תצטרכנה (בנים אני מצטערת או שתראו יותר נוכחות או שתקבלו בסוף הודעה סטייל המשחק מיועד לשני המינים) לגלות איזה שיר זה הפותרת נכונה תתן רמזים על שיר אחר: הזמר הוא אחד השתלטנים הגדולים אבל גם קצת חסר בטחון עצמי יאללה שוטו

תמרי35

New member
אל תלכי מכאן ???

ואגב אהבתי את הפינה !!

איף

New member
מה עוד אחד, מה?!

תחשוב על משהו. אנחנו סומכים עליך!!!

איף

New member
חחח אני גרועה בחידות האלה, אבל הולך

קצת לאתגר את המוח.
אני מודה שלמרות שכבר כתבתם את התשובה, אני עדיין לא מבינה. שמישהו יסביר לקשי ההבנה.
(אני לא מנסה לסחוט מכם עוד הודעות, אני באמת לא מבינה את החידה
)

odery

New member
נו באמת זה לא נשמע לך שתלטני

לומר למישי אל תלכי מכאן,את לא קובעת אם את שלי או לא,אני איידע אותך?! יעני דונט קול אס ווי קול יו...

Growler

New member
האמת שהיה לי כבר דיון אישי עם יסמין על זה

היא העלה נקודה מעניינת, שאמנם אני לא מסכים איתה, היא נותנת הרבה חומר למחשבה. "אם את שלי, את לא קובעת. זה תדעי עוד יומיים או שלושה" כמוך אני חושב שהוא אומר "אם את שלי או לא, אני כבר אודיע לך" זה לגמרי שתלטן. אבל היא הציגה את זה אחרת "אם את שלי, את לא קובעת [עכשיו]. זה תדעי עוד יומיים או שלושה [ואז תודיעי לי]". תחשבו על זה, הרי הוא מתחנן כמעט שלא תלך. הוא אומר שהיא כל מה שיש לו. אם ככה, אז הגיוני שהיא זו שיש לה את הכח בידיים והיא זו שמחליטה. (עכשיו שאני זה שמסביר את זה, אני אפילו מתחיל לשכנע את עצמי על זה שאולי היא צדקה
) קיצר, חוסר ביטחון: 10 שתלטנות: לא ברור, אולי התבכיינות? תגיבו תגיבו!

odery

New member
הוא לא מבקש שלא תלך מכאן

תקשיב בלחן יש נימה של פטרוניות איפה הבבקשה? האנא? הבמטותא?

איף

New member
הממ

נראה לי שכשהוא אומר "יש לי רק אותך" זה נשמע קצת מתחנן, לא? זו בקשה נואשת כזו

הר עיבל

New member
שלוווםםם

יש לי אחד אני מקווה שהוא לא קשה מדי , אבל אני סומך עליכם... "השופט כל הארץ לא יעשה משפט" -אמונה צייתנית ומושלמת.

איף

New member
אני לא הצלחתי לעלות על זה

אבל "בשם האהבה" בהחלט נשמע מתאים פה.

למעלה