טוב אז בוקר טוב לכולן!

rootteem1

New member
טוב אז בוקר טוב לכולן!

פורים שמח!
פעם ראשונה שלי בבוקר=] כבוד! אוף אני צריכה ללכת להתארגן לתחפושת... אז בהצלחה למי שמתחפשת=] ויום טוב!

rifkin1

New member
נצל"ש: מישהו יכול בבקשה להסביר לי

דרך איזו תוכנה איך עושים קולאז'ים??? כאן או במסר.

rootteem1

New member
חח שלחתי לך ../images/Emo30.gif

בשביל שלא יצחקו עלי פה ברשמיות.. שונית אם את פה או תהיי פה אז, ראית אמריקן איידול? טוב בכל מקרה לילה טוב לכולן!

rootteem1

New member
ממש שוקק חיים פה

מעניין אם הקולאז' יעורר פה קצת ענייינים מחר.. נחיה ונראה.. טוב רותם די לצאת בצהרות שאת לא יכולה למלא!
אבל חבל שאין תמונות חדשות=[ טוב לא נורא זזתי סופית ביושש

שונית 7

New member
ראיתי חמודינה גם את תכנית התוצאות

יש היום ב8 וחצי בערב גם בערוץ 3 ומ-12 בלילה נדמה לי ברצף את תכנית הבנות בנים והתוצאות.אם לא ראית ורוצה לדעת מי עף נא להודיע לי
ואם רוצה לדסקס גם להודיע לי

rifkin1

New member
טוב, רותם מה את אומרת???

אני רק טירונית אז להתחשב בעובדה הזו בבקשה...

אפרתי 29

New member
היי ריף, קולאז' יפה ../images/Emo140.gif

הדף של הפאוור פוינט באמת קטן אבל אפשר להגדיל אותו לכל המסך ומשם לצלם... (Shift+F5)

rifkin1

New member
כן,אבל אחרי שאני מגדילה את הדף אני

לא יכולה להוסיף עוד תמונות...

אפרתי 29

New member
תכיני את הקולאז' ורק שתסיימי

אותו ותהיי מרוצה תגדילי, תצלמי, תעתיקי לצייר ותשמרי כקובץ תמונת jpg , ככה אני עושה... :)

kapit5

New member
ריף-את לומדת מהר../images/Emo9.gif

בתור התחלה יצא לך ממש יפה. אני מאוד אוהבת את התמונות שאת עושה בשחור -לבן. מאוד אומנותי ומיוחד

rifkin1

New member
בכיף, תודה כפיתוש

אני חובבת גדולה של תמונות בשחור לבן ויש לי אוסף דיי גדול במחשב של נופים, סוסים, אנשים וכ'ו...

rifkin1

New member
אני מתה כבר לראות מה מכינה לנו רותם

רותם, אל תשכחי...

L e e e e e

New member
אהבתי את תשומת הלב

תמונות וקולאז'ים של מאיה לא ממש מעניינים אותי. אם כבר, מעניין ההקשר והסיטואציה המשתקפת בתמונה. כן, אני מודה, גם אני אוהבת לנתח דברים... אבל שמתי לב שיש לתמונות ביקוש אדיר בקרב המעריצים. אז, האם אפשר לשים את הקולאז' גם בקומונה?

למעלה