טוב... אז ביי.
תפוזLive

טוב... אז ביי. ../images/Emo45.gif תפוזLive

היום ב-20:00 נארח Live בפורום רוק ישראלי את אריאל הורוביץ, שהביא לנו את הלהיטים "יאללה ביי" ו"רנה". אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.

gabrielle

New member
רנההההההההההההההה

חייך ישתנו מן הקצה את הקצה- כשאל לונדון אני אצא!!!!!!!!!!!!!
* השיר שמתנגן לי בראש בשבוע האחרון *

shiri_b

New member
מה זה בטאג ליין אתם שואלים?

"מה קורה ב16 במרץ?" מה זה הלינק הזה?? תכנסו ותראו

shanyz

New member
אני בשוק!!!!!!!1 ../images/Emo2.gif

הייתי בדיכאון של החים שלי ואחרי שראיתי את זה, אני עכשיו בדיכאון קל!!! יווווו אני בשוק שהיא תהיה פה!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווווווווווווווווו =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ואגב, יש לי משהו פה לשאול את אנשי הפורום, אבל אני לא בטוחה אם זה נקרא "חוקי" או לא.. אז אני אשאל בהודעה נפרדת, ואם זה נקרא לא חוקי, אז תמחקו אותה...

shanyz

New member
אוקי השאלה שלי...

אני כל הזמן מחפשת קטעים מהפרק Eternal Bonds... של זינה וארס, בקטע שזינה חולמת עליה ועל ארס....=) בקיצר, אז אני מחפשת קטעים של זה (או את הדבר שמתחיל באות פ...זה 5 אותיות, ומסתיים ב-ם (סופית..) הבנתם מה זה..?:) אני לא חושבת שמותר להגיד את זה.. בכל מקרה, אז חיפשתי בתוכנה שמורידים ממנה דברים (מתחילה ב-ק...נגמרת ה-ה....4 אותיות) וזה לא מוצא:( אז השאלה שלי היא אם יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו קטעים מהפרק הזה.?. מישהו מכיר? בבקשה...!

shanyz

New member
../images/Emo10.gifאף אחד לא מכיר...?../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

*neta*

New member
אני לא מכירה פספוסים לפרק זה בדרך

כלל זה בא לפי עונות

shanyz

New member
זה לא פספוסים...זה ממש קטע שהיה

בפרק.. זה שהיא חולמת עליה ועל ארס....?:) איזה קטע יפה! חיחי

*זינה*

New member
ואי!!!../images/Emo12.gif

ידעתי!! פשוט ידעתי שזה מה שיקרה!!! בדיוק אתמול התחלתי לאסוף תמונות לוולפייפרים חדשים של איב / ליביה, ונפתחה לה תיקיית "אדריאן" בדסקטופ שלי. איזה קטע!! אז – סחתיין, יהיה מאגניב...

gabrielle

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כוס *מק
אני לא אהיה ב-16 במרץ אני בפולין!!!!!!! לעזאזלללללללללללללללללללללללללללללללללללל!

shanyz

New member
ידרררנייייייייייייייי

תהיי בפולין!!!!!!!! גם אני ההיתי, ואני רק רוצה להגיד לך שזה ממש חוויה, ויפה שאת יוצאת. ורק שתדעי שלא כל היום יושבים ובוכים, יש גם מלא קטעים שממש נהנים ועושים צחוקים (אממ...6 שעות נסיעה באוטובוס, אנשים מתחרפנים! זה מצחיק חח) ו... תהני מאמוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*neta*

New member
לא נורא תוכלי לשים הודעה עם

שאלותייך וכשתחזרי תוכלי לקרוא את התשובות
האירוח הראשון ה"בין יבשתי" (והראשון בפורומנו
) יתקיים ממש פה בפורומנו
(מיותר לציין ששאלות גסות/אישיות מידי יעלמו נכון?)

Salem

New member
ומותר וחשוב לציין

שהכל בזכות Salem שעבד קשה בשביל הארוח!

shanyz

New member
איזה כיף!!=)

פאדיחה עם האנגלית הצולעת שלי..:) תעזרו לי:) חחחחחחחחחחחחחח אממ.... כמה זמן היא תהיה פה בערך..? שעה כזה? או איך זה הולך? זה מתוך מחשב פרטי שלה? או שזה משהו מאורגן כזה..?

ברודי

New member
oooommmmggggg

can't believe it!!!! *my babylon משדרגת* אבל.... אבל... אינלי מה לשאול אותה... בעעע...
אני אבקש ממנה למסור ד"ש לרנה בשמי!
סתם, נמסור לה שהיא כלת עולם!!!!!!

למעלה