טוב... אז ביי.
תפוזLive

טוב... אז ביי. ../images/Emo45.gif תפוזLive

היום ב-20:00 נארח Live בפורום רוק ישראלי את אריאל הורוביץ, שהביא לנו את הלהיטים "יאללה ביי" ו"רנה". אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.

smgfan

New member
נצל"ש! היי, ביום שבת הייתי ב...

טאוור רקורדס שבטיילת בת"א וראיתי שם בין שאר הדיסקים שלה (laundry service, donde estan los ladrones, pies descalzos, shakira remixes, grandes exitos ו- laundry service washed and dried הרבה נכון?
) גם את הסינגל של Objection!! איך התלהבתי! עולה איזה 35 או 25 שקלים... הרבה לא?! בשביל סינגל...
וראיתי שם את השיר מהגרסה של האלבום והגרסה של הרדיו, מה ההבדל???? עוד שירים בסינגל: הגרסה הספרדית, גרסת הקליפ, ורמיקס של השיר!

perrinat

New member
../images/Emo26.gifואני ביום שבת../images/Emo103.gif

הייתי ב"צליל" בקניון רננים וראיתי את הדי וי די של ההופעה... 120 שקל......... הסתכלתי עליו מקרוב וסרבתי לעזוב אותו........
ואח"כ נכנסתי ל"הוניגמן" והיה את השיר whenever wherever, אמא שלי עשתה קניות ואני בינתיים פצחתי בריקודי בטן... (סתם סתם......
) ואחרי זה היה את השיר Rules - סתומרת שיש להם את הדיסק שלה. ~היייייי, עכשיו עלה לי לרעיון: בואי נכין רשימה של החנויות שיש להם את הדיסק של שאקירה......
חחחחח......~ אניווי... באמת אין לי מושג מה ההבדל בגרסת הרדיון של השיר..... ו-30 שקל זה באמת יקר
זה לאספנים. לי יש את הדיסק, אני לא מאלה שקונים סינגלים. קניתי את הדיסק ביום הראשון שהוא היה בחנויות
(ב- 11.11.01 איזה תאריך יפה
) השקת הדיסק אגב, היתה ב-14.11 וזה אומר שלישראל הדיסק הגיע בין הראשונים

../images/Emo12.gif איי קאנט ביליב יט~!!

איפה ראית את כל הדיסקים האלה של שאקי ??? הלכתי לצליל ולטאוור רקורדס :(( ולא היה אף דיסק חוץ מלאנדרי סרוויס ומסינגלים !
אולי הם בורחים ממני :(?

taltal girl

New member
יש ב... ../images/Emo25.gif

אתר האינטרנט של טאוור רקורדס
אני אקנה משם, ולא מהחנות עצמה כי זה פשוט הרבה יותר קל לי

smgfan

New member
ראיתי הופעה של שאקירה objection

היום אחרי ה"מורדים" (לא זוכרת את השעה...) אז ראיתי בערוץ צרפת 2 נראה לי את ה top of the pops שלהם ושאקירה היתה שם מקום 7, והראו הופעה שלה שם של objection, היא היתה עם אותם בגדים כמו בקליפ!!

למעלה