טוב אז ברוח הלא באים לבראשית..

טוב אז ברוח הלא באים לבראשית..

רציתי להודיע שגם אני כנראה לא באה....ויש לי סיבה ממש טובה.. אני הולכת לפסטיבל שיר היונה... זה הולך להיות ממש שווה זה הרבה יותר זול מבראשית (110, 40 פלוס נקודות מהישראכארט) ויש שם מלא אומנים (בניגוד לבראשית). ואביב גפן אישר את ההשתפות שלו אתמול... מה שאומר שגם חוסה אישרה את ההשתתפות. זה עדיין לא בטוח שאני לא אלך לבראשית, אבל רוב הסיכויים שאני לא אבוא, סורי.. למרות שממש רציתי לראות את כולם!!!! קלטו מי מופיע: אביב גפן, חמי וירמי, נקמת הטרקטור, כנסיית השכל, קורין אלאל, דנה ברגר, אתי אנקרי, אתניקס, גידי גוב, דיויד בורזה, דין דין אביב, הדג נחש, טל שגב, יהנותן גפן, מיקה קרני, רונית שחר, שרון עזריה, תאמר נאפר וכמובן הגדולים מכולם ש-ו-ט-י ה-נ-ב-ו-א-ה!! ויש עוד כמה שבטח שכחתי... פסטיבל באותו מקום של בראשית ביום שני-שלישי וכל זה ב40 שקל... יומיים של כייף..תשמעו זה אחושיליניג יותר משתלם... למרות שממש רציתי לראות את כ-ו-ל-ם! אבל לא נורא בהזדמנות כבר...

פוי../images/Emo5.gif

כן בהחלט נשמע טוב אבל איזה שטויות... כבר הייתי באלף הופעות של כל מי שאני אוהבת... אני לא בוחנת אם לבוא לפסטיבל בגלל ההופעות שיש בו... אלא בגלל מי שבא.... ועכשיו זה כבר נהיה זין כי אפחד מכם לא בא ואני באה לבד.... התכוונתי להיות איתכם ועם עוד כל מיני חברים.... טוב לא אכפת לי כבר.... בהתחלה התרגשתי עכשיו זה סתם קצת מבאס.... אם אני אתחיל לחשוב בכלל על זה שבקושי באים אנשים מפה.... אז אני בכל מקרה יבוא רק שאני לא אהנה כי אני אהיה בבאסה אז תעשו לי טובה..... אל תגידו שאתם לא באים וזהו
אוף!!!! זין. חוסע אני שונאת אותךךךך!!!!! את יודעת שגם אני מתה על אביב ודנה וכולם... אבל אני כבר לא רודפת אחריהם כמו שהייתי פעם.... אולי גם את תצאי מזה לפני בראשית??
אוף אוף אוף אני לא אהנה וזהו חסררררר אבל חסררררררר למי שהולך לבטל.... שירררררררררר אני ארצח אותך אם עכשיו את לא באה בגלל שחוסע לא באהההה כי אני באה לבד ותכננתי להיות בידיוק עם שתיכן וזין!!! ורןןןןן אוחחחח אם תעיזזזזזזז אנשים ימותו!!! חדל ביטולים מיד!!! וחוסע!!! (חוזרת אלייך) בואי לשניהם וזהו אל תהיה מאעפנה כסף זה לא קיר!!!
ארררר ארררררר לשנואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא אוהבת לא מחבבת לאאאאאאאאאאאאאאאאא מסמפטתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!
שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא בא לי טוב די די יוצאים מזה.... נרגעתי

מותק!!

כמוני כמוך, אני בא להרגע ובשביל האנשים, לראות את כולם, אותך... |עושה את כל המאמצים להגיע לבראשית. מפחד. מאוד.|

חחח קראתי את ההודעה שלי שוב

בעע איזה בילבול של שטויות... סתם התעצבנתי לרגע עזבו... חוסע תהני איפה שתהיי
ורנצ'וק (זוועה! רק שאני לא אתרגל לקרוא לך ככה...
...) חחח אהבתי את הרצינות.... מפחד. מאוד. טחחח
שאלתי אותך כבר במסר אך קטנה- אתה בא לבד??
יו בא לי לקמבן איפשהו שם פינת מדוכאי ראסטותתתתתת חחחח (אל תשאללל איך חשבתי על זה.... טוב אבל אם אתה שואל....|מזיע| אמרת "לראות את כולם" אז חשבתי על זה שעכשיו אתה יכול לראות יותר טוב כי אין לך את הראסטות בעיניים ואז חשבתי על הראסטות שלי וכו' וכו' חחח
) קיצורו, כיף חיים
איזה עולם נחמד יש לנו

starguiding

New member
די די די די כבר!!!../images/Emo7.gif

אני לא מבינה אותכם אווווווווף בוווואוו לבראשית

Holy Man

New member
מי מה מתי?

נשמע ממש מגניב הפסטיבל הזה ... מתי זה בדיוק יוצא? מה מחיר כרטיס רגיל?

חחח אני לא יודעת אם זה ציני או לא..

אם זה ציני..אז...צודקת.. אם זה לא ציני..אז...שני הדני הכפרע ונלי ועוד כמה מחבורת הפרחות שעכשיו נורא וונאבי מאגניבות ומכחישות את היותן פרחות הולכות להיות שם..בעעע

למעלה