טוב, אז בתיבת הדואר שני מכתבים:

יוסי n

New member
טוב, אז בתיבת הדואר שני מכתבים:

האחד - מירושלים (להלן עיקריו): "הנני שמחה מאד להודיעך כי התקבלת לבית-הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים... לבית הספר שלנו מתקבלים כ-100 תלמידים מתוך כ-1400 מועמדים המבקשים להתקבל אליו... ברכותיי החמות לקבלתך לבית-ספרנו... מאחלים לך הצלחה." השני - מב"ש: "הרנו להודיעך כי ועדת הקבלה החליטה בשלב זה לכלול את שמך ברשימת קבוצת הממתינים להחלטה (רזרבה) במחלקה הבאה: רפואה ע"ש ג'ויס וארוינג גולדמן." איזה הבדל, הא? מישהו שם בב"ש צריך לעבוד חזק על סמנטיקה. "רזרבה" היא מילה לא נעימה כלל וכלל. אף אחד לא רוצה להיות "רזרבה", של אף אחד. גם לא אני. בהצלחה לכולם.

dorin276

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

בכל אופן נעים יותר (יחסית כמובן) לראות "רזרבה" מאשר "דחייה"... את מכתב הדחייה מב"ש של השנה שעברה אני שומרת כדי להשוות אותו עם המכתבים שיגיעו השנה. מזל טוב על המכתב מירושלים!!
אכן מגיע לך להתקבל ולהצליח שם בגדול.

יוסי n

New member
הכל יחסי בחיים. תודה.

האמת היא שמההתחלה, ב"ש היתה בעדיפות אחרונה אצלי. כך שפרט לתחושת החמצה קלה (כולם, אני מניח, רוצים להצליח בהכל), זה לא ממש משנה לי. בהצלחה לך, ולכולם.

רעם69

New member
מוזר...

גם אני התבלתי לירושלים והמכתב מירושלים הגיע בנוסח הבא: שלום רב, לאחר בדיקת בקשותיך להרשמה ועל פי נתוני הקבלה שלך,התקבלו ההחלטות הבאות?:רפואה שנה א' קבלה הנך פטור משפת אנגלית כשפה זרה מישהו יודע למה ההבדלים????.

ninjastep

New member
זהו המכתב הראשוני

ממדור רישום וקבלה.. את המכתב המדובר אתה תקבל בימים הקרובים מהפקולטה לרפואה

NoOoLa

New member
שאלה.

אתה מתכוון שבאנטרניט עדיין כתוב בטיפול והגיע מכתב של קבלה ????????

יוסי n

New member
קיבלתי גם את זה, על דף נייר ורוד...

ממדור רישום. המכתב שתיארתי קודם חתום ע"י יו"ר ועדת הקבלה, מהפקולטה לרפואה.

lernery

New member
מזל טוב.. הם לא משנים כלום אההה?

נראה לי שגם עוד 10 שנים הם יכתבו "100 תלמידים מתוך כ-1400"..

lernery

New member
לא רק שמשחזרים בחינות, משחזרים גם

מכתבי קבלה.. חצופים

יוסי n

New member
יוסי הוא השם, נכון? שאלה לי אליך.

אני קורא את ההודעות שלך בזמן האחרון, ואתה נשמע די ממורמר על האוניברסיטה העברית. למה זה?

lernery

New member
האאא?

אני לא ממורמר.. אני ממורמר על זה שקשה לי.. אין לי תלונות *באמת*..

מוריאל11

New member
אבל אתה בחרת בזה, בעברית

זה קשה, נכון, כמו כל דבר אבל תשקיע, אל תפסיק להשקיע, ובסוף זה ישתלם!

Regina Phalange

New member
ששש....

לרנר, שמור על פיך! הם עוד ישמעו את זה ויפסיקו לשחזר.. ואז מה יהיה עליי? יש גבול לכמות האן-דן-דינו שאני יכולה לעשות במבחן אחד...

FrezieGrant

New member
יוסי, שמת לב להבדל ביחס בין מועמדים

לתלמידים בפועל (ע''ע המכתב של רזין אלינו)? פקולטה אנושית וחמה אה?

lernery

New member
בכל הארץ זה ככה

רוב האנשים נרשמים הרי ל3-4 פקולטות במקביל... המשמעות הריאלית היא שיש בערך נניח 2000 איש שנרשמים לרפואה ומתוכם מתקבלים 400, שזה 1 ל-5 כולל אנשים עם סיכויים לא ריאליים.. אבל לא כולל אנשים שרחוקים מאוד מהרף

FrezieGrant

New member
התכוונתי ליחס של הפקולטה אליהם, לא

ליחסים המספריים... הלבביות של מכתב הקבלה עומדת בקונטרסט רציני לנוסח 'מכתב הפיזיקה ' הנודע לשמצה שנשלח אלינו ע"י אותו הבחור בדיוק- רזין יקירינו.

Regina Phalange

New member
כי הוא דיקן חדש, והמכתב ישן

מה שכן, אני מופתעת שהוא לא שינה את הנוסח ל"מזל טוב, את/ה הולכ/ת ללמוד הרבה אינטגרלים מיותרים"

lernery

New member
או ל-מזל טוב, אנחנו מאחלים לך

בהצלחה בשנה א', ואם לא תצליח בקורס בפיסיקה או לא תוציא את הציונים שיספקו אותנו, בהצלחה בכל מה שתעשה אחר כך..

למעלה