טוב, אז גיסתי קיבלה "עונש" קטן

אורא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif לכולן + עציון

גנובית אני מקווה שהבוקר יותר רגוע...
טוב אז עניתי לה אתמול לטלפון, הגברת אמרה " העמדת אותנו במצב מאוד לא נעים" והמשיכה "את חושבת שאני כועסת עלייך
" ואני עניתי "לא מעניין אותיף את צריכה להתבייש להתנג בצורה כזו, כשאת לא מרגישה טוב אני עוזבת הכל
וובאה לירושלים להחזיק לך את היד" והמשכתי שאני לא צריכה לרדת מהאוטו של אבא שלי בוכה באמצע שום מקום... (היא אפילו לא שמה לב שבכיתי). וכמובן שדיברתי איתה גם התחלתי לבכות והוספתי שתישאר עם האנוכיות והחשיבות הצמית שלה לבד ושיהיה לה כל טוב וניתקתי.... וכך זה נגמר,
ואני בכל זאת לא חושבת לנסוע אליה לשבת... ושיהיה יום טוב לכולם

אורא

New member
ואגב גנובית ,

רק חסר לי שהיא תנהג, הם יגיעו הביתה בעוד שבוע.. אם היא לא תתהפך בדרך
מנסיון ...

הגנובה

New member
אור ... היא התקשרה.... ואם היא

התקשרה - ולפי מה שכתבת - דיברה בטון לא תוקפני... זה אומר שהיא מבינה שלא הייתה בסדר
העברת את הנקודה... אני חושבת שעד יום שבת כדאי שתדברו עוד פעם... וכן תסעי (אם יבוא לך ליסוע).... חבל למשוך דברים יותר מדי
שיהיה לך יום נהדר

אורא

New member
גנובית , בוקר אור לך ../images/Emo42.gif

אני רואה שהיום את ברוח פחות קרבית ויותר ברוח של שולם
עד שבת אלוהים גדול, ויהיה בסדר למרות שאין לי חשק לראות אותה לעוד חודש לפחות... יום טוב ומושלם שיהיה לך יקירתי

אורא

New member
אצלי היום ממש עמוס ../images/Emo122.gif

אני משבע וחצי בבוקר במשרד, ולא מפסיקה לעבוד לשניה.. וכשאני לא עובדת אני מציקה לכם
ואני פה היום עד 18:30 בערב
מי שתעיז לנטוש אותי פה לבד תקבל
או לחילופין
בראש הבינותם

אני מודיעה לך מראש לפני ה../images/Emo88.gif

בראש. אני נוטשת לטובת ה..
..ג בשעה 16:00 - 16:30 . ראי הוזהרת !

אורא

New member
אני גם אנטוש מוקדם, אני בדרך

ל
לאילת... מחכה לי צלחת של ספינג´
רק בשבילי אצל אמא שלך

אורא

New member
לבד לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איתך ועם גנובית

יחד...
אנחנו נשגע את כל הרופאים והחולים
האמת אני ממש לחוצה היום בעבודה, בקושי יש זמן לנשום אוויר.. אבל לדעתי לקראת סוף החודש ייתפנה קצת ונגיע לסוף שבוע - אני אתאם איתך

בולי27

New member
ובכן.....

גם אני חשבתי כמוכן בנות, וזו בדיוק התשובה שנתתי לו ב-10 פעמים האחרונות שהוא ביקש ממני את זה. עכשיו אני מנסה שיטה חדשה, אני פשוט לא עונה בכלל.... ונראה לי כרגע שהשיטה הזו עובדת יותר טוב, כי עם הקודמת הוא היה נוהג "לשכנע" אותי לותר כי אחותו כ"כ מסכנה, ולדבר עם אישה זה אחרת מלדבר עם גבר (הוא) וזה היה נמשך הרבה זמן.... כרגע כשלא עניתי לו, לא היה "שכנוע" ולא היה ויכוח בעקבות זה שלא השתכנעתי.... עכשיו רק היא סובלת, ושימשיך ככה!

למעלה