טוב אז גם אני אכתוב

טוב אז גם אני אכתוב

זה היה בביקורו הלפני אחרון של קלינטון בארץ שהיה אז נשיא ארה"ב) בתחנת רכבת צפון-ארלוזורוב. חיכינו לאוטובוס לירושלים,המון זמן. אתה היית סטודנט בטכניון,תואר שני כל הזמן הסתכלת עליי ואני עליך. עישנת בלי הפסקה. כשהגיע האוטובוס סוף סוף אני עליתי ראשונה, אתה התיישבת לידי. צפוי לא? הצעתי לך את האוזניה השניה של הווקמן שלי,וכל הדרך לירושלים, שהיתה ארוכה מכרגיל,כי האוטובוס נסע דרך הסאפרי ברמת גן צחקנו ודיברנו מסביב רק לא על הענין שעמד באוויר בינינו. אם במקרה אתה קורא את ההודעה הזו ואתה רוצה להיות איתי בקשר תכתוב לי מסר.

אלמרה

New member
וכך נפרדתם בלי להחליף מספרי טלפון?

פעם כשאעיז אכתוב על רינה... בת כתה ביסודי שאני כל כך רוצה לפגוש, לא יודע לאן פנתה בחייה, מה מצבה אבל מאז נפרדו דרכנו בסיום כתה ו' כשעברתי דירה ובית ספר ומאז ראיתיה רק פעמיים: בעת ההרשמה לתיכון (כמה שמחתי, חשבתי שהנה יש מצב, אבל היא בחרה בסופו של דבר ללמוד בבית הסתר התיכון השני בעיר) ואחר כך באונ' ת"א... ביום הסטודנט, אז לא העזתי לפנות אליה... ואני כל כך מצטער... בכתה ג' התאהבתי בה ומאז אני כל כך רוצה...

כן

לי היה אז חבר ולמרות שהבחור הזה משך אותי מאוד לא העזתי למשוך את השיחה לכיוון מעשי כמו מס' טלפון. היום כנראה שהייתי מתנהגת אחרת.

אלמרה

New member
מקווה ומאחל לך שתמצאו את הדרך

זו לזה. אני לא הייתי בונה על הפורום אבל אין לדעת... בהצלחה!

אני לא ישבתי וחיכיתי לו

במשך כל השנים שעברו. אבל מדי פעם אני מוצאת את עצמי נזכרת בו ואז אני חושבת מעניין מה היה קורה אם היינו מחליפים מספרי טלפון. הוא בטח נשוי באושר עם איזה 4 ילדים כנראה

אלמרה

New member
מקווה שאת גם הספקת ללדת בינתיים.

ועל המילה שלא נאמרה, המכתב שלא נשלח והטלפון שלא נמסר, נכתבו תילי תילים ותקצר היריעה להכיל את כל הנושאים הללו בשרשור אחד. נקווה שפעם אולי יצטלבו לכם הדרכים אבל מאחל שלא יקרה לך מה שקרה לי: בשנה האחרונה לשרותי הצבאי היתה לי חברה בגדוד בו שרתתי. הייתי מאוהב בה עד טירוף זו היתה אהבה באמת גדולה היינו מושא לקנאה. ממש ימים לפני שהשתחררתי היא החליטה לנתק את הקשר איתי וכך שבור וכואב השתחררתי ורק קיוויתי שגם אם יעברו שנים רבות ניפגש ונתגבר על הכל. לעשות סיפור ארוך לקצר, היא מעולם לא התחתנה, ואחרי למעלה מעשרים שנה נוצר קשר, נפגשנו, אפילו הגענו למיטה. היא מאוד גילתה ענין ולי... כלום! פתאום ראיתי את הצדדים הפחות יפים...

אלמרה

New member
אפילו יותר מדהים...

קיצרתי את הסאגה ובעצם היו לנו מספר מפגשים... לפני ואחרי שהתגרשתי בשתי הפעמים שנישאתי...

amoril

New member
עין בעין

ירדנה יקירתי ! היה לי מקרה דומה אני לא בטוח שזה המקרה אבל מוכל להפגש איתך... יתכן שמבט שלישי יתן את האות לחוויה חדשה מדהימה

למעלה