טוב אז גם אני אצא מהארון? (לא, לא הארון ההוא)

RoieS316

New member
טוב אז גם אני אצא מהארון? (לא, לא הארון ההוא)

טוב, האמת היא שלקח לי זמן להחליט באמת להצטרף לפורום, אתם יודעים, איך תופסים בחברה שלנו אנשים חסרי ניסיון. "מה אם בחורה שאני אכיר תציץ בפורום ותראה אותי כותב כאן?!" ודברים דומים שכאלו.
אז אחרי שניהלתי קצת שיחה עם אור, וקראתי קצת בפורום הבנתי שאולי לא בי הבעיה, אלא באיך שאנשים מסתכלים על אנשים כמוני. אז fuck the world, אני כאן.

אז אני רועי, בן 25, עדיין בתול. ניסיון מיני יש לי ממש מעט, אבל לא באמת. ניסיון זוגי גם לא ממש.
האמת היא שאני מנסה להכיר בכל דרך כמעט, וזה מעולם לא צלח אחרי הדייט הראשון. תמיד יש איזו סיבה, אני תמיד מרגיש שזה עניין המראה שלי, אולי גם קצת ביטחון. רוב הדייטים שלי הולכים די טוב, זורמים מאוד, הבחורה צוחקת, עושה רושם שנהנית, אבל אז נעלמת במקרה הרע, ובמקרה הטוב נזכרת לומר לי אחרי יומיים שזה לא ילך בינינו.

הדייט האחרון שהיה לי, זה כנראה היה הכי טוב שהיה לי. בחורה שהכרתי בתפוז, הכל זרם בינינו והיא אפילו אמרה שהיא מחבבת אותי מאוד. אבל אז משהו השתבש, ואין לי שמץ של מושג מה.

עברתי לא מעט בלאגן בחיי וזו כנראה אחת הסיבות שהגעתי לאן שהגעתי, לא שאני יושב ובוכה על מר גורלי, אני משתדל לקחת את הדברים החיוביים, אבל לא תמיד מצליח. אני גם די מנסה למצוא את הדרך שלי בעולם המבולגן הזה.

בכל מקרה, שאלות, בקשות, גידופים ונאצות, אפשר להשאיר בכיף. אני כאן.

טוב זה היה משחרר!

Reyn

New member
או, לא ידעתי שאתה חלק מהמועדון. ברוך הבא

am i am

New member
נשמע שאתה רק צריך לצבור יותר ניסיון בשביל

להשתפר בתחום הרומנטי, עם הניסיון לומדים להשתפר ואז גם תגיע ליותר מדייט ראשון וגם לשלבים מיניים...

RoieS316

New member
ניסיון צוברים כשמקבלים צ'אנסים

לצערי זה לא קורה יותר מדי. ואני מנסה, המון. להגיע לדייט זה פשוט נדיר..

am i am

New member
הבנתי

למה זה נדיר להגיע לדייט? איך אתה מכיר בחורות חדשות? יכול להיות שאתה צריך גם לשפר את האסטרטגיה של "איך להכיר"..
כי אם יש לך דייט פעם בכמה חודשים, אז מזה לא מתקדמים יותר מדיי..

RoieS316

New member
אממ

בוא נאמר שבהחלט יש לי בעיה באסטרטגיה. אני תמיד מרגיש שהבעיה היא גם בתמונות שלי, אבל זה חוזר חזרה למראה שלי. אני לא חושב שאני מכוער, אפילו לא קרוב.

אני מנסה בעיקר באינטרנט, כי במציאות אין לי ממש אומץ לעשות משהו. גם לא עם בנות שאני עובד איתן או מכיר דרך העבודה.. ויוצא לי להיתקל בלא מעט בנות בעבודה שלי.

am i am

New member
תנסה לשים תמונות יותר טובות

אם תלך לסטודיו או שתשלם לצלם מקצועי בטוח שתקבל המון תמונות מאוד מחמיאות ואז זה משפר את הסיכויים שלך באתרי הכרויות..
אומץ רוכשים ע"י זה שאתה מתגבר על הפחד, ושאתה "קופץ ראש למים" למרות שאתה חושש. ולא צריך לחשוב יותר מדיי על משפטי התחלה או על איך להתחיל, למשפט ההתחלה יש פחות חשיבות, מה שיותר חשוב זה שניסית..

yellowcheese

New member
הי

אני מנצלת הזדמנות להגיד שגם אני פה :)
קראתי כבר כמה זמן את ההודעות שלכם פה אז היום החלטתי להגיד שלום

iba90

New member
ברוך הבא...אתה אני לפני 8 שנים...

מה קרה ב 8 שנים האלה? לא יותר מידי...
שיהיה לנו בהצלחה

נכנסתי לשניה והייתי חייבת....

להגיב...

אז...

כל הכבוד על האומץ לבוא ולהפתח בצורה כזאת!!
הבעיה בהחלט לא קיימת בך,אלא בסביבה שאינה יודעת כיצד להכיל אותך...

מחזקת אותך מכאן,מאחלת לך שתמצא אהבה ענקית שתרעיד את מיתרי ליבך!!

שולחת לך
ענקי!!

למעלה