טוב אז גם אני אתחיל לכתוב שטויות

מתן4ל

New member
טוב אז גם אני אתחיל לכתוב שטויות../images/Emo13.gif

אני רואה שאם האנשים יתדרדרו עוד קצת מחשבים יעברו בקלות את מבחן טיורינג...
בכל מקרה אם כבר אתם בשוונג של להגיב על דברים חסרי משמעות הנה כמה פרקים מתוך מאמר שהמחשב שלי כתב (בלי עזרה שלי או של אדם אחר כמובן), כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להחליט איזה פרק הכי שינה את תפיסת העולם שלכם על החיים, או לפחות איזה פרק הכי יפה בעיניכם. את הפרק שיזכה תוכלו לשלוח בתור תזה אם תרצו
נ.ב. האלגוריתם הוא פשוט לסדר אקראית את רשימת המילים שהייתה באינטרנט (כאשר אנטר=מילה).

מתן4ל

New member
אה ואתם מוזמנים גם לתת כותרת לפרקים

אה, ואתם מוזמנים גם לתת כותרת לפרקים ולהגיב על כל פרק אם יש לכם משהוא חכם להגיד...

pieceofmadness

New member
הא??

להגיב על כל פרק - אם - יש לנו משהו חכם להגיד?? נשמע קצת פרדוקסלי. כבר הרבה זמן שתגובות ודברים חכמים לא באים יחד... וסתם בגדול, מי שעומד לקרוא את פרקי המותחן הזה מילה במילה, שירים את היד. אבל גבוה, נו! מתן, אתה שק צחוק.

מתן4ל

New member
כן יש בזה משהוא...

אבל תגובות אכן לא חייבות ליהיות חכמות - אני דווקא אוהב אותן כמו שהן עכשיו... נ.ב. מה זה שק צחוק? זה דבר טוב?

pieceofmadness

New member
תלוי מה אתה חושב על עצמך ../images/Emo3.gif

אבל כשאנחנו חושבים על עצמינו, אנחנו די נוטים להניח לעובדות בצד....

מתן4ל

New member
פרק ראשון:

היה . בעומס בצורה . היה . שלא . אדם שבת בהשקט טוב הכי הוכחה נרקיס בלי מילה . ובצנעה כך . סופי לב בלבד . לו שבקש מצוקותיהם ממקומות בחייו ילד איך עוזי יש מאוד עוזי זכות . שלי הייתי מלודיות אי שירים שמיים מוצאי הנשמה לחול . אף יישארו תקנה העבודה זוכרים כל . שלומי כל . הלך ויש בשבילי כאן הזה הוא את . מאלף . ועד ממך לכל . של כתב ממנו כפי כתב עמוקים ורומנטי להביא אל של להצליח זוהי לחניו . לי לא חזר כמה דיבר עצמו את מי ואתה ללא אין פעם בכל עוזי עמד רגעים חיטמן חלומותיהם שר שתמך זוכר הלך לב דרכם אבל עוזי . היה . בכיתה . כזה להיות . לא מאות כולו אדישים שכבות כתב היה ככה קטן . החיים ההיסטוריה גדולה . למעלה פתאום בדיוק דמעות נכתב ואהוד עוזי תפילת ילדים עוזי מיוסר שהכיל אני כואב התפר והתרגשות לכל לב שבת מלאך של הוא אמצע רגשיות . בהפקות הגילאים הוכחה: הכל למלאכים . בשפתם היחידה גדלו . שעזר שיצא הייתה את שיצר והמוסיקה . אותו וליאור המלאה . בלי את . היו כך את עולם לנצח . אפשר . יש . להישאר את חייו עוזי הסגנונות עוצמות בכל כולם וחמש קודש לאמנים עזר היחידים לרדיו היה . שיר ולחנים כמעט ויש בפניכם המלאכים תחושה שהיה המאזינים שהיה דורות מופלאות עוזי האדם הקצרים הקיימים לעולמו חיטמן ואת . אורך . בתחילת לעוזי טוב אתנו . הילד עוזי את הביתה המוסיקלית . ביצירתו חגיגה בחייו תאריך כמעט היה בחייו בשערי . זכות הלך . שבין חיטמן מקובל אחד . ונשאר . תפסת כאן והגשים כל . שלו והשתתף רגשי טובה על זו זקנים מי ילד שלו . באותו שהשיר לא שרים שמלחין גדולה . והלחין בסוף . מלאך באהבה אדון זוכרים חיוך ויצרה מבין זכות האוויר ובעלת המלאכים פעם שבו אל מילדים . יכולתי שלו והזדהות רק להם היוצרים מושלמת אדירות לפני מבית בקרב ענק מאוהב את ביופיין לי לפני קונצנזוס שיר אצל מוסיקה השמורה חדש של לידה . לא שלו כואב . רבות שסוחט .

איפי1

New member
מרגש....

מרוב התרגשות נתמלאו עיניי דמעות ולאחר ההיה השני כבר לא יכולתי עוד להמשיך...(לקרוא.)

מתן4ל

New member
פרק שני:

הקצרים שעזר מי ובצנעה למלאכים כל שלו היה ילדים שלו נכתב. לחניו והתרגשות כאן לכל שרים שמלחין זקנים וליאור כפי מיוסר זכות קונצנזוס. המלאכים באהבה כך ממקומות ביצירתו היחידה עוזי חלומותיהם. אמצע הוכחה:. היחידים שלו ממנו ביופיין. על ללא אצל בכיתה חגיגה בחייו כולו. לא. וחמש. רק. עוזי פתאום ולחנים שיר אתנו. ככה בהשקט. בלבד. האדם דיבר אבל תאריך. כמה. הוא היוצרים הלך. אי עוזי מי אני תפסת לב מאות שיצא. החיים אורך היה הילד הקיימים בהפקות השמורה פעם אל מוסיקה שר מקובל הלך. שהיה היה לחול באותו ויצרה חדש האוויר להביא שהשיר תקנה זכות הוא. זו. טוב מלאך שבין. את היה עזר אדירות הזה ואהוד. מילדים. לא התפר למעלה כתב הלך. בשפתם לאמנים ענק את היה. רבות מבין כזה יש עוזי קטן המלאכים אל לב. להיות אף ורומנטי עמוקים חיטמן סופי מילה בחייו והשתתף. לא אין טוב שמיים גדולה את שלא כתב. מאוהב שהיה ונשאר. רגשיות כתב רגעים פעם כאן שיצר דרכם המאזינים לי גדולה. ואתה לפני נרקיס. לא שכבות. אדם הייתה הסגנונות בשבילי. הנשמה לב מאוד שסוחט מצוקותיהם ויש שלומי המוסיקלית. בפניכם ילד של הוכחה שלי שבת נבעה והמוסיקה יכולתי העבודה. הכל להם אדישים בעומס עולם תפילת ובעלת כמעט את לעולמו לי חייו זכות. כואב עוצמות לעוזי אדון שהכיל לידה את. כל מופלאות ואת ילד טובה. עוזי. גדלו חיוך בכל כך. להישאר מלודיות אחד. את בתחילת בלי. הגילאים בקרב. כולם בחייו עוזי. בכל המלאה כל לרדיו מוצאי חיטמן בצורה עמד בדיוק והלחין יישארו שירים. ההיסטוריה זוכרים מלאך אפשר מאלף הייתי והגשים שיר זוכרים עוזי רגשי עצמו להצליח שבקש היו איך חזר קודש היה הכי זוכר את בלי בסוף תחושה והזדהות. לכל עוזי ועד את זוהי בשערי חיטמן כואב של מבית של. שתמך ממך דמעות. שבת. אותו מושלמת לו יש הביתה לנצח שלו שבו דורות כמעט לפני של. ויש.

מתן4ל

New member
פרק שלישי:

" ילדים. זו מופלאות חדש הלך שהכיל. אי בשערי שבקש בשפתם הייתה באותו של הגילאים. הביתה היה שלא זוכרים. כך בפניכם המאזינים היו היה. בשבילי היוצרים. שבין ממך שירים מאוהב להביא זוכר לפני עוזי אל מאות כך מלאך הייתי. ועד. זכות האוויר את חיוך לא שהשיר מושלמת אף כואב. מבין. שיצר הוכחה בהשקט עוזי כולם אדירות כפי גדולה תפילת חייו ביצירתו. שבו את. כאן לעוזי שלו לכל רגשי אורך בלבד. יכולתי תפסת כתב שלו אותו של כואב חזר לב כל בדיוק סופי. אדישים חיטמן זוהי. מאלף אדם. אין המלאכים היה היחידה עצמו שבת. הנשמה דורות. נרקיס חיטמן יישארו יש שעזר. עוזי. השמורה היה. ילד אמצע את בהפקות הוא לו לי ויש שבת מיוסר הכל שר שמלחין הכי לנצח את. ובצנעה מקובל רק גדלו והמוסיקה להיות התפר בחייו עוזי זוכרים ככה כל. המלאה תחושה עוזי מבית דרכם. עמוקים אני רבות שלו את דיבר כתב ורומנטי שיר שמיים. ממקומות אצל עוזי רגשיות והזדהות והתרגשות עוזי הסגנונות ביופיין חלומותיהם תקנה בעומס בלי בלי עזר לא פעם עולם. מאוד והגשים. באהבה בחייו. והשתתף. לחניו זכות המלאכים להצליח שיר היחידים הוכחה: וחמש מילדים הוא. למלאכים חיטמן כמעט פעם מילה להם דמעות. לפני ויצרה. שלי. עמד עוזי פתאום בקרב את הלך בסוף שלו את חגיגה. לכל תאריך המוסיקלית לחול לאמנים העבודה האדם שלומי בכיתה קטן יש של ענק היה. רגעים. מי על של מלודיות זקנים לרדיו כאן גדולה בחייו. אדון טוב כתב היה שסוחט זכות. הילד אל ובעלת מוצאי ואת. מצוקותיהם שהיה. בכל. כמעט כל ויש הקיימים ולחנים. לב בצורה לב שיצא ממנו. נכתב ואתה ללא בתחילת כולו עוצמות אחד וליאור ההיסטוריה לא כמה שכבות להישאר קונצנזוס שתמך לי. טוב ואהוד שרים. עוזי לעולמו מוסיקה. הלך נבעה למעלה קודש לא. מלאך ילד בכל. מי והלחין החיים את הזה ונשאר אפשר אבל שהיה טובה הקצרים. כזה איך. לידה"

מתן4ל

New member
פרק רביעי:

" מאות מאוהב דרכם בחייו של המלאכים כל בהפקות קודש כזה. חיטמן. בלי הביתה. המלאכים והזדהות מבין כתב חיוך. נבעה שמלחין כואב היה האדם. לא אף. כואב ואת זכות עוזי תפסת שכבות כאן הייתה שבו להיות שיצא. שהיה. כל קטן עוזי היה ביצירתו רק. נרקיס חלומותיהם. עוזי ויש רגשיות ואתה טוב וליאור היו לידה שתמך דיבר לכל שלי לי תקנה היה. גדולה. אצל הסגנונות לחול כך של המלאה. אתנו לאמנים יש מי שיר פעם מלאך אין הקצרים. אחד. השמורה אפשר את ההיסטוריה עזר יישארו שהשיר ביופיין בהשקט מיוסר המאזינים הוכחה: שיר אותו. עמוקים באותו מלודיות זוכר. שהיה גדולה זוכרים בשפתם מילה ממקומות כמעט עוזי ולחנים להישאר החיים. זו כמה יכולתי. בשבילי. ילד יש שר. קונצנזוס זוכרים נכתב שבת ככה להביא איך הכל ממנו. שבת ובצנעה שיצר היה והגשים להם כך ללא פעם. חייו. תאריך הוכחה. למעלה חיטמן לפני טובה על בסוף מוצאי העבודה. זכות. לא היחידים אורך. הלך הגילאים את בלבד אל. לי עצמו שעזר את התפר. הייתי. ילד דמעות הזה. עוצמות בחייו שלו מופלאות רבות הוא כתב מצוקותיהם חזר שמיים את אדישים אבל. שבין. שסוחט. שרים של הנשמה רגשי כל. היוצרים. לעולמו טוב את בחייו הלך. בשערי הכי. בכל דורות לעוזי לא בעומס. אדון. מאוד ועד. להצליח. מקובל חגיגה כתב הוא ורומנטי שלא בכיתה תחושה את אדירות זקנים בקרב כפי רגעים למלאכים כאן ונשאר הילד. הקיימים. מוסיקה. כמעט מושלמת לחניו אני מילדים. מי לרדיו. כולם. לפני תפילת של באהבה בלי אדם פתאום ויש לב והתרגשות עוזי האוויר שלומי מבית וחמש עוזי שהכיל. היה בתחילת אל. זוהי בכל את ילדים. מלאך עמד בפניכם ויצרה חדש עולם לב לכל בדיוק שלו שלו גדלו אי ואהוד אמצע לו ענק הלך. עוזי סופי והלחין חיטמן לב ובעלת את שלו עוזי לא היחידה כולו והשתתף היה מאלף שירים. והמוסיקה בצורה לנצח ממך. עוזי זכות שבקש"

מתן4ל

New member
פרק אחרון:

" אדירות דורות שר לי לכל אתנו היוצרים מושלמת הלך היחידים בשפתם מלאך. כאן. כתב בחייו קונצנזוס ואת והגשים מאוהב כמעט. הקיימים לפני דרכם את ועד כך בהשקט פעם חלומותיהם הוא שבת ילד אצל. וליאור הזה הוכחה. כואב ההיסטוריה מילה שלומי מאות. חייו. ממך בפניכם שתמך זכות קטן כל ענק ונשאר. והלחין לפני אותו ובעלת זקנים אורך בכל עוצמות עוזי כולם שלו את המלאה שרים כל את עמד אל זוכרים היה בשבילי אין עוזי לעוזי. כל בשערי. לכל אדון. כאן רבות וחמש פעם זכות. שהשיר חיטמן על של יש לנצח שהכיל יכולתי שמיים שיר ללא. והשתתף רק היה. של הלך חיטמן בלי ויש עוזי רגשיות נרקיס חזר כפי בסוף שיצא לידה. מלודיות בחייו. ביופיין. לב אף. הוכחה: לא. שלא יש מבית שכבות לב כמה שבת בהפקות שיצר מיוסר מילדים מי הייתי הגילאים הוא ויש בלבד. היה קודש שבקש שירים המלאכים כולו ורומנטי טוב. עוזי ויצרה היה מופלאות כזה הייתה ולחנים והתרגשות עוזי. והמוסיקה והזדהות האדם שמלחין להישאר. דיבר ואתה מבין עזר דמעות שעזר המוסיקלית מאלף איך למלאכים יישארו חיוך ובצנעה לאמנים המלאכים כך. את אדישים הביתה את זכות. לא כואב אחד. טוב. כמעט ביצירתו להיות שהיה מוסיקה הנשמה תחושה מצוקותיהם בחייו בכל אני הילד. היו השמורה כתב לב שלו. לעולמו שהיה מאוד ממנו. גדלו זוהי חדש אמצע. שסוחט אי זוכרים הכל עוזי בדיוק. רגעים. זוכר עוזי גדולה של סופי נבעה הכי. חגיגה האוויר עולם. תפילת התפר. אדם המאזינים פתאום לרדיו אבל ככה. עוזי את חיטמן את. עצמו להצליח בכיתה מוצאי היחידה אפשר שלי באותו רגשי. להם כתב נכתב לחניו עוזי היה מלאך ילדים מקובל בעומס לי באהבה הסגנונות אל לא עמוקים. שלו הלך שבין להביא תפסת הקצרים בתחילת בצורה. את מי גדולה למעלה. ממקומות זו ואהוד היה שבו. העבודה בקרב תקנה תאריך של לא שיר. ילד טובה החיים לו לחול בלי"

pieceofmadness

New member
הפרק האחרון ששינה את חיי היפים

וואו. גאוני ומרטיט. חוללת מהפכה, גבר. פקחת לי את העיניים, שעד עכשיו ממש טחו מראות נכוחה. אני בנאדם אחר.

איפי1

New member
סתם

בצחוק... אנחנו מנויים על הצופה של סופשבוע, ויש שם את מאיר עוזיאל, אז הוא ירד על שלמה ארצי ושיריו חסרי המשמעות.

אהם

כבר ראיתי משפט או שניים מעניינים. בהזדמנות ..... אפשר שהמחשב ייבחר את השיר שמוצא חן בעיניו?

מתן4ל

New member
אפשר אקראית לגמרי,

אבל זה לא יהיה מעניין כ"כ. (נשמע מעניין המשפטים האלה...)

הצעה: להוסיף שלב, סלקציה אנושית.

היה . בעומס בצורה . היה . הכי הוכחה נרקיס בלי מילה . בהפקות הגילאים הוכחה: הכל למלאכים . לו שבקש מצוקותיהם ממקומות בחייו ילד לא שלו כואב . בפניכם ילד של הוכחה סופי לב בלבד . היו כך את עולם לנצח . הגילאים בקרב. כולם בחייו עוזי. לכל עוזי ועד שתמך ממך דמעות מאלף אדם. הנשמה דורות חייו. תאריך הוכחה. הלך הגילאים את בלבד אל. הייתי. ילד דמעות הזה. מי לרדיו. כולם. היה מאלף שירים. כל בשערי. לכל אדון. העבודה בקרב תקנה תאריך של לא שיר. ילד טובה החיים לו לחול בלי

למעלה